Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
A tego nie słyszałam Eremicie... W jaki sposób doprowadzili te osoby do śmierci?
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 76
Reputacja:
0
Eremicie wiesz, że ja też o tym nie słyszałam. Przykro mi, że się tak stało. Chciałam tylko zaproponować chętnym obejrzenie tego filmu. Każdy ma swój rozumek i będzie wiedział jak ma postępować. Każdy ma też prawo do wyrażania swoich myśli. Doceniam to.Ten film naprowadził mnie w stronę prawa przyciągania, dzięki temu zapragnęłam dowiedzieć się więcej o nim. Natomiast więcej się dowiedziałam o tym prawie z książek, od znajomych. Film jest taką małą zachętą do tego świata przyciągania. Kto zechce je poznać to będzie szukał dalej. Eremicie jestem też ciekawa jaki Ty polecasz film, jaką książkę, które wg Ciebie zasługują na uwagę widza/czytelnika.
Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
Film można obejrzeć, ogólnie nastraja pozytywnie, daje kopa itd, ale niestety nie zachęca do działania, a bez tego żadne marzenia sie nie spełniają i nic nie przyciągniesz.
Większość stwierdzeń z tego filmu to jakieś bzdury (np. o fizyce kwantowej itp.)
Film ogladałem i czytałem 2 książki Vitale, byłem pod wrażeniem, ale niestety suma summarum to wszystko tylko "hipnotyczny marketing" :uoee:
w jakich namiotach termicznych , ogladalam ten film nawet 2 razy ale nie pamietam zeby polecali w jakis namiotach siedziec? napisz bo ciekawa jestem o co chodzi.
Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
To niezwiązane z filmem jakies warsztaty rozwojowe, które prowadziło 2 gości z filmu. I organizowali tez takie oczyszczanie w tych wigwamach (rodzaj sauny)
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 76
Reputacja:
0
Eremicie masz rację, bez działania człowiek nic nie przyciągnie. Dlatego są inni ludzie, którzy nakierują daną osobę do odwagi, by się nie bać i realizować swoje marzenia. Oczywiście co do Vitale również też tak sądzę, ale dla niektórych te książki mimo to zostają w pamięci.
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Biierzesz banknot o duzym nominale. Siadasz bardzo wygodnie, kladziesz banknot na kolanach. Relaksujesz sie i wyobrazasz sobie miejsce, w ktorym chcialabys teraz byc, takie miejsce twoich marzen, np. nad jeziorem, cieplo, lekki wiaterek, tysobie siedzisz w wygodnym lezaku i popijasz lemoniade z lodem(na przyklad). Kiedy juz poczujesz,ze tam jestes, w tym miejscu, gdzie jest ci dobrze i jestes zadowolona i szczesliwa, wyobraz sobie zlota kule , ktora z gory, z kosmosu splywa na ciebie, splywa pomalu na twoja glowe, niezej i cala cie wypelnia, czujesz ja wszystkimi czakrami...Teraz wyobraz sobie ,ze ten banknot odfruwa gdzies w gore w kosmosc, znika tam , a za chwile, zaczynaja cie zasypywac setki tysiace tych banknotow...sa dokola , bierzesz je garsciami i cieszysz sie, ze je posiadasz, cieszysz sie bezgranicznie, czujesz to szczescie cala soba , zwlaszcza w czakrze seksualnej i czakrze korzenia. Naciesz sie jeszcze chwile....A teraz pomalu Zlota Kula zaczyna cie opuszczac...podnosi sie...czujesz jak odplywa w gore, poprzez twoje cialo, glowe i zaczyna unosic sie nad toba i odplywac w kosmos....az w koncu znika....Po skonczonym cwiczeniu, to nie musi byc natychmiast, wez ten banknot i pojdz go wydaj. Zaplac rachunek lub kup sobie cos nowego.
Powtarzaj to cwiczenie, ciesz sie i czekaj na spelnienie, ale nie wymagaj aby sie spelnilo. Badz spokojna ,ze ono pomoze ci przycignac pieniadze z Kosmosu, bo ta Zlota Kula jest osrodkem informacji , ktora wysylamy do kosmosu.
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
A ja nie wiem o jakim produkcie mowicie, co tam reklamuja ? co mi umknelo ?
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
wszystko można przyciągnać. najtrudniejsza praca by uwierzyć, że to naprawdę się stanie. tzn. zmaterializują się nasze marzenia. najtrudniej uwierzyć we własne marzenia.
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
bardzo dobra rada. by duży cel podzielić na małe zadania. dziękuję za podpowiedź.