Witaj.
Dziekuję Ci pięknie za tak szybką odpowiedź.
1. "tylko pamiętaj, nie pokazałeś sie przy niej i nie ma tu żadnych działań." - co to oznacza ? Nie rozumiem, co oznacza, że nie pokazałem się przy niej ?
2. Pierwsza sprawa Marcin, przy tasowaniu wypadł mi I Mag, w jakiś sposób fałszujesz mi pytania, naciągasz albo naginasz fakty - nie do końca to prawda, nie chciałem się mocno rozpisywać. 2 dni temu, miałem dość, że nie znajduje dla mnie czasu na rozmowe, nawet 5 min... to bolalo i po 3 dniach napisalem, że mam dośc i pass i zyczyłem jej wszystkiego dobrego... 2 dzień już nawet nic nie pisze do mnie. Jestem zdania , że jak komuś zależy czas zawsze znajdzie a dużo złego już przeżyłem. Druga sprawa, jej ojciec jest cyganem a ogólnie matka i ojciec piją...dużo piją. Bardzo bym chciał ją z tamtąd zabrać, dać coś lepszego...coś dobrego. Wychowuje 6 latka i 16 letnią siostrę a ja z jej rodzicami pracuję w jednej firmie a ona mieszka 100 km stad. Nie ukończyła liceum bo ja 3 lata temu zabrali z Polski i kazali wychowyać siostre i brata, to nie fer. Rodzice mnie lubią...ale woleli by kogoś innego a nie faceta z z głową na karku, nie pijącego, nie palącego i nie imprezującego czyli mnie...
3. Druga sprawa, źle to nie wygląda, wygląda to bardzo dobrze oprócz tego zamieszkania, Ona czegoś nie porzuci, albo weźmiesz ją z "tobołem" albo nic z tego nie będzie. To co ma teraz, jest dla niej tyle warte że, poświęci nawet miłość i swoje szczęście ( bo z Tobą byłaby szczęśliwa , mówi o tym Cesarzowa) żeby było jasne. Ale kocha, tego możesz być pewien. - nie zna innego zycia, brata nie chce zostwić, nie dorastała wśród rówieśników, wiem, że zabranie jej z tamtąd może być wyjatkowo trudne a ja stane na pewno się wrogiem rodziców...
4. "Ona Cię kocha, i to bardzo, bardzo ładnie się to pokazuje, tylko że to ukrywa, trzyma w sobie, możesz tego nie odczuwać ale uczucia są."
"Ale kocha, tego możesz być pewien" - tutaj mnie zaskoczyłaś, byłem pewien, że jest zauroczona ale ,że kocha ? Znamy sie niecałe 2 tygodnie a od tego tygodnia nie widzieliśmy, albo miłość od pierwszego wejrzenia albo bardzo szybko mnie pokochała.
To cała prawda Hazar
Nie uznaję kłamania, brzydzę się tego