Liczba postów: 44
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
Jan W. Suliga 'Tarot. Karty ktore wroza'- krotkie, przystepnie napisane kompleksowe opracowanie tematu.
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
'Vademecum' Banhafa to cenna pozycja, zgadzam sie; dlugie, wyczerpujace opisy kart, jednak dla poczatkujacych chyba za dlugie. Poczatkujacy sa niecierpliwi! Chca szybkich konkretnych wynikow, tu i zaraz.
Ksiazka Suligi daje szerokie spojrzenie na to czym jest Tarot, choc mam pewne watpliwosci co do znaczen kart podanych przez niego.
Ja bym zaproponowała książkę dla początkujących "Runy i tarot" Wdowiak Stefan Karol. Bardzo fajnie się czyta.
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Dziewczyny a macie linki do zakupy tych publikacji?
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
Niestety Małgosiu musisz poszukać albo śledzić allegro. Ja swojego czasu bardzo długo szukałam kart dla mamy i praktycznie wszędzie były one wykupione ale szukałam.. szukałam.. szukałam.. i znalazłam po kilku dniach. Wiem, marne pocieszenie ale jak teraz spojrzałam to wszędzie pozycje są wykupione - jak widać cieszą się niezłym wzięciem.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A co sądzicie o takie pozycji?? Znalazłam ją w swojej bibliotece:
Podręcznik tarota: wielkie arkana aut. Helena Żuk
Bardzo wyczerpująca temat pozycja w dobrej cenie. Aktualnie sam z niej korzystam.
Ebook składa się z 3 tomów:
I - Arkana Wielkie
II - Arkana Małe
III - Dywinacja
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
No ale chyba tego 3 Tomu to jeszcze nie ma, tak?
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A jak to wygląda w praktyce ? Nie trzeba od takiej sprzedaży odprowadzać podatku ?