Witaj Selena
Rama czasowa 12 miesięcy
Pytania:
Co wydarzy się w moim życiu uczuciowym w przyszłości? Moje małżeństwo kuleje, nie czuję się szczęśliwa, doskwiera uczucie pustki.
VI Kochankowie, 2 monety, 8 kielichów, 9 buław - Ten "romans"
czy "odskocznia" która teraz trwa, bądź zaraz się pojawi, będzie nadal żyła w ciągu najbliższych 12 miesięcy. Pokazuje się, że też będziesz trochę uciekać w pracę, by o tym życiu uczuciowym za bardzo nie myśleć.
Będziesz miała mnóstwo sprzecznych uczuć, czy zostawić jednego, czy drugiego, ale podjąć konkretnej decyzji się nie uda. Zresztą bardzo dobrze złapiesz balans pomiędzy jedną, a drugą relacją, więc nikt ci w twarz nie zarzuci że jesteś w jakimś trójkącie.
Najbliższe 12 miesięcy bez konkretnych decyzji, małżeństwo powinno się utrzymać, przede wszystkim ze względów materialnych.
Czy ułoży się nam - XVII Gwiazda - Jest taka nadzieja, jeśli porzucisz "jakaś ruinę" czyli to co było i otworzysz się na budowę jeszcze raz relacji od podstaw.
( dołożenie Królowa monet) Intuicja ci w tym pomoże, widzę otwarte trzecie oko, więc potrafisz czytać miedzy wierszami. Ale trzeba by się skupić tylko na nim. Nie uciekać w intymne znajomości czy pracę.
a może jest ktoś inny mi pisany gdzieś/kiedyś? -
Paź Kielichów (dołożenie Król Buław) - Jest inna Osoba, i to jest/będzie miłość. Cudowna i delikatna miłość, najpiękniejsza, ale może okazać się zbyt krucha do życia, gdzie trzeba płacić rachunki, zmywać gary i użerać się z frustracjami dnia codziennego. Ja widzę go już w twojej energetyce, czyli to może być ta osoba
( patrz VI Kochankowie), ale tu trzeba by włożyć dużo pracy, by to przenieść na grunt materialny.
Czy nawet inaczej - wyrwać się z materii małżeństwa, które jest "bezpieczne".
Selena, trudna sprawa
daj sobie czas i zostaw to wszystko niech się klaruje. W ciągu najbliższego roku i tak się nic nie wyjaśni, bo zwyczajnie nie jesteś gotowa by wejść w pełni, czy to w jedną relacje czy drugą.
Dobre będzie to, że poczujesz miłość, bo to jak mówię " ściąga chmurkę z czoła"
Daj sobie czas i zaufaj intuicji, korzystaj z niej, Ona najlepiej podpowie co jest dla Ciebie dobre.
Wszystkiego Dobrego
Hazar