Liczba postów: 143
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Zastanawiam się czy Królowa Kielichów może być Żoną Króla Denarów, czy jest ona przypisana Królowi Kielichów?
Tak samo czy Cesarzowa musi być w parze z Cesarzem?
Jak to jest w praktyce z tymi parami?
Proszę o odpowiedź.
u mnie w Krolowych i Krolach najlepiej pokazuja sie jako pary w tym samym "kolorze"
Cesarz jest czasem do pary z Cesarzowa - ale rzadko, chyba ze wzgledu na ich charaktey - tu ktos musi nosic spodnie, albo Cesarz albo Cesarzowa w zwiazku, nie zas oboje
stad przy tych kartach drugi partner raczej z kart krolweskich
poza tym nawet w takiej parze z jednego koloru wazne sa karty obok, one mowia, co tam sie dzieje w zwiazku
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Dworskie z różnych kolorów też nie wykluczają szczęśliwego związku. Wszystko zależy jakie, w jakim otoczeniu i jakiej sytuacji...
Nie da się tak jednoznacznie tego sklasyfikować...
Reputacja:
0
Trochę mnie to zastanawiało. Z resztą każda osoba nie ma przypisanej jednej karty, bo w różnej sytuacji wychodzi w różnej karcie. czy źle myślę?
to mozna widziec dwojako
z jednej strony karta moze dobrze opisywac charakter danej osoby, a z drugiej strony chwilowe zachowania (sytuacyjne) - zalezy o co pytamy
Reputacja:
0
Chodzi mi o to, że jeden facet wychodzi jako Król Kielichów, a inny jako Król Denarów, a ja bodajże Królowa Kielichów. Czy pod wpływem Króla Denarów mogę stać się Królową Denarów?
Reputacja:
0
Jak pytam o relacje i przyszłość z tymi Panami, moje uczucia, ich uczucia to jeden ukazuje się jako Król Denarów, a drugi jako Król Kielichów, a ja jako Królowa Denarów.