Liczba postów: 23
Liczba wątków: 2
Reputacja:
25
Dzień dobry. Witam wszystkich użytkowników Państwa Forum. Mam nadzieję, że będziemy się wymieniali opiniami na różne tematy, w tym wróżbiarskie. Liczę na to, że rozmowy pomogą nam w rozwiązywaniu wzajemnych problemów życiowych.
Reputacja:
25
Napisałem na forum 2 posty- pierwszy w rubryce numerologia, pytając się o znaczenie 9 roku numerologicznego, a drugi widzę, że został usunięty w wątku- karty dnia Nastek 96. Ale dobrze- w porządku. Chciałem wcześniej do Pani napisać, ale nie mogłem, bo nie było opcji wiadomości prywatnej. Jeśli Pani uzna, że moje pytanie jest sformułowanie w złym wątku, to proszę powiedzieć, który uważa Pani za właściwy- bo może Pani uważać inaczej.
Reputacja:
25
Też się cieszę, że coraz więcej facetów wchodzi na te strony tarotowe. Wiele kobiet może się oburzyć na to co powiem- nie chcę być źle zrozumiany, bo stereotypizacja nie jest nigdy obiektywnym rozwiązaniem. Badania jednak mówią, że to faceci dłużej rozpamiętują różne rzeczy- a szczególnie rozstania z kobietami. To faceci (zazwyczaj) mają częściej skłonności samobójczo- depresyjne, łatwiej nie raz popadają w nałogi i dłużej rozmyślają o określonych swoich niepowodzeniach. Wiadomo, że nie w modzie jest mówić o swoich kłopotach ( sam muszę bardzo często stwarzać pewne pozory- tym bardziej że godność mi na to nie pozwala), ale naprawdę świat wrózbiarstwa, wchodzenia niejako w głąb siebie- jest w życiu bardzo bardzo potrzebny. Może pomóc w dalszym życiu przede wszystkim wyciągnąć wnioski z określonych sytuacji.