Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dzień dobry
Imię joanna 27-12-74 chciałabym zapytać karty o sytuacje materialna czy się poprawi. Dwa lata temu zapłaciłam duża sumę pieniędzy za towar którego nie dostałam I na dzień dzisiejszy nie otrzymałam zwrotu gotówki. Czy coś się wyjaśni w najbliższym czasie Mężczyzna który pośredniczył w transakcji ciagle mnie zwodzi
Liczba postów: 1.698
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.126
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Kinga
Pytanie
chciałabym zapytać karty o sytuacje materialna, czy się poprawi.
IX Pustelnik, Król Kielichów - Sytuacja na razie bez zmian, ale nie będzie ci doskwierać. Mężczyzna który jest u twego boku będzie cię wspierał dobrym słowem. Ale tylko tym, zawsze coś.
Dwa lata temu zapłaciłam duża sumę pieniędzy za towar którego nie dostałam I na dzień dzisiejszy nie otrzymałam zwrotu gotówki. Czy coś się wyjaśni w najbliższym czasie ?
3 kielichy, X Koło fortuny - Pomimo dobrych chęci i wpływu jakiejś kobiety, by to wyjaśnić, los będzie mieszał i nie będzie to dobrze wygladało.(dołożenie 8 buław, 6 buław) Jednak nagle nastąpi jakiś przełom i karta całkowicie się odwróci. Możliwe że jeszcze w tym roku otrzymasz zwrot gotówki.
Wygrana sprawa się pokazuje.
Bądź dobrej myśli, wszystko się ułoży. Jeszcze musisz trochę wytrzymać
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
0
Dziękuje bardzo. Tak mnie ta sprawa strasznie wykańcza zdrowotnie Dziękuje jeszcze raz
Reputacja:
0
Jeśli mogę zadać jeszcze jedno pytanie właśnie dotyczące mego zdrowia ?
Reputacja:
8.126
Tak, proszę zadaj
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.126
Pokażą wszystko.
Zadaj konkretne pytanie, co chcesz wiedzieć
Reputacja:
0
Mam problemy żołądkowe badania które zrobiłam nic nie pokazują A sytuacja się nie poprawia. Dziękuje
Tato mój zmarł na nowotwór żołądka mając 54 latać i się trochę obawiam
Reputacja:
8.126
Kinga
Stwierdzenie: Mam problemy żołądkowe badania które zrobiłam nic nie pokazują A sytuacja się nie poprawia.
Pytanie : co jest prawdopodobną przyczyna ?
XV Diabeł- Największy czynnik to stres, jest też problem z procesem trawiennym, trwa za długo, brak enzymów, trzeba zadbać o cały układ.
Jest stan zapalny, to może w być jelito grube, ale w górnym odcinku, na "uchyłkach" "zgięciach".
Niestety, ale powinnaś zrobić badanie kału i kolonoskopie. Jeśli tych badań jeszcze nie robiłaś, to poproś rodzinnego, ma obowiązek wypisać.
Coś się pokazuje z "pazurami" teraz mam w głowie polipy, coś takiego może być i one mogą powodować dolegliwości i ten stan zapalny.
Na razie zrób badania i trzeba to zrobić od dołu, chociaż człowiek na karcie mi się przed tym broni, musisz zacisnąć zęby i sprawdzić to z tej strony.
Spokojnie, możesz tego się pozbyć.
Powodzenia
Hazar
Reputacja:
0
Dziękuje serdecznie i zycze miłego wieczoru
Reputacja:
8.126
Cieszę się
gratulacje. Spełnienia w pracy
I żeby się udało we wrześniu wejść tam na stałe
Liczba postów: 577
Liczba wątków: 30
Reputacja:
2.592
Znak Zodiaku: Ryby ♓
02-06-2022, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2022, 10:55 przez
tarot55557.)
Hej Droga Hazar ??
Od września wchodzę w 8 rok numerologiczny.
Czy położyłabyś mi karty na sprawy zawodowe/finansowe, np na pół roku od września ? ?
Jak cos to do września moja sytuacja jest bardzo dobra, jestem ciekawa co potem. Nie kładłam sobie żadnych kart na to więc nie będzie zamieszania?
Reputacja:
8.126
Witaj Tarot
Pytanie: Czy położyłabyś mi karty na sprawy zawodowe/finansowe, np na pół roku od września 2022 ?
Zawodowe: 6 monet, 10 kielichów - Zawodowo będzie super. Dostaniesz jakąś intratną propozycje, za dobre pieniądze. Dodatkowo poczujesz się wreszcie jak u Pana Boga za piecem. Nareszcie znajdziesz swoje miejsce na ziemi. Tutaj pełen sukces, pierwsze półrocze pokazuje się świetnie.
Finansowe: 4 Miecze, 7 Mieczy - Z finansami już nie pokazuje się tak dobrze. Jakieś dolegliwości widzę, Twoje bądź mężczyzny i te pieniądze mogą pójść w "chorobę". Dodatkowo uważaj na jakiegoś oszusta i kradzież. Masz w otoczeniu jakiegoś podbieracza kasy. Najlepiej to byłoby się odciąć od jakiegoś "utrzymanka". Nie widzę tych finansów, tylko zimny hulający wiatr.
Po prostu przypilnuj sobie tych finansów. Nie daj się naciągać i to obojętnie kto to by był.
Zawodowo złapiesz oddech i poczujesz pełną satysfakcje, więc wykorzystaj to by podładować baterie.
Tam pokazała się też bliska osoba, dodatkowo możesz nawiązać prawdziwa przyjaźń.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.126
Reputacja:
8.126
Witaj Kama
Pytania:
Czy dam sobie radę i pogodzę półtora etatu, do tego dużo papierologii z obowiązkami domowymi?
3 buławy, 10 buław - Raczej nie. Na początku będzie super, bo nie widzę ani jednej walizeczki. Prawdopodobnie obowiązki będziesz trzymać w jednej ręce. Czyli optymizm i wiara w zdolności organizatorskie, przysłonią ci prawdziwy rozmiar zajęć. Niestety później załamiesz się pod ciężarem i zwyczajnie będziesz czołgać się z językiem na brodzie. Dobrze się zastanów czy skórka jest warta wyprawki.
Jak będzie wyglądała moja sytuacja finansowa w tym okresie?
As Buław, Królowa Mieczy - Nie powinno być źle, kasy co prawda nie widzę, ale pokazuje się "złoty strzał". Jakaś kobieta będzie mieć wpływ na twoje finanse. Zasili je znacząco. No nie wiem, wygrana może po prostu, czy kontrakt, nie pokazują się jasno.
Czy czekają nas w tym roku szkolnym jakieś tygodnie lub miesiące zdalnego nauczania? *
Paź Mieczy, 3 miecze - bardzo możliwe, przerwa jest już zaplanowana. Jeśli przyklepią będą to maksymalnie 3 miesiące.
Kama nie widzę tych finansów, zobaczę jeszcze raz jutro, jakoś mam tą odpowiedz dziwną
Patrzy się na mnie ta królowa jak żywa. Normalnie dziwne. Jutro jeszcze raz zapytam.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
8.126
No ok
pozdrawiam
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 37
Reputacja:
1.010
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Witaj Hazar
Proszę o karty na pracę
Jestem praktycznie na skraju. Mój mały biznes powoli upada ( ciężka sytuacja gospodarczą odbija się) jeszcze dycham ale nie wiem jak długo.
Zostać? Przeczekać? Szukać coś nowego?
Jak dalej będzie z moją pracą?
Co robić?
Pozdrawiam