Witaj Agata
Oto twoja prognoza na nowy rok numerologiczny
Miłość - II Kapłanka, Paź Monet, 2 Miecze - Pojawią się wieści, albo nawet wyniki badań. Nie wiem czy dobrze widzę, ale możliwa ciąża. Tylko że być może się nie utrzyma i we wczesnym stadium złuszczy się z endometrium.
Ale coś takiego możliwe, normalnie widzę cykl. To będzie jakiś przełomowy moment. Porywów serca nie widać, jakieś to jest owiane trochę tajemnicą. W drugiej połowie roku raczej z tego życia miłosnego się zwyczajnie wycofasz. Odstawisz je na boczny tor.
Praca - 7 Buław, XVI Wieża, 8 Monet - Z pracą trochę kiepsko, chociaż będziesz mocno się trzymać, nastąpi krach, nie z twojej winy. Tylko ogólny. Gość u którego będziesz pracować, jego firmę trafi szlag. Wszystkie następne oferty bedą poniżej twoich potrzeb.
Naruszysz oszczędności i będziesz szukać nowych form jak bezpiecznie ulokować resztę, ale nic nie będzie wydało się pewne.
Finanse -2 kielichy, XIII Śmierć, 6 kielichów - Będą dyskutowane w dwoje. I zgodnie zarządzane, ale na stabilizacje ciężko liczyć. Pomimo naprawdę dobrego dogadania, finanse będą martwe. No niestety taki czas. Dobre jest to, że będziesz dobrze wspominać czas kiedy one były fajne. I to da jakiś komfort psychiczny.
Zdrowie (ciało) - X Koło Fortuny - Jak w kołowrotku
jak z jednego wyjdziesz, to zacznie się następne. Ale też jak nigdy będziesz w szczytowej formie i poczujesz że możesz przenosić góry.
Zdrowie (umysł) - 3 Monety, 4 buławy - Wypracujesz fajny sposób na poprawę nastroju, czyli problemy będziesz rozwiązywać po kolei i dokładnie. Formuła będzie tak dobra, że stworzysz sobie enklawę, dookoła ludzie w depresji, a Ty pogodna jak słoneczny dzień.
Niespodzianka - 3 buławy -podróż samolotem widzę
udanego wypoczynku niespodzianki.
Ciekawy rok się zapowiada, taki wymagający, ale widzę że świetnie sobie radzisz
jak zawsze . Nie wiem tylko co to w tej miłości za brazylijskie perypetie, co ja tam widzę
no ale tak to się pokazało.
Ta praca słabo, ale teraz nas to wszystkich czeka, za to zdrowotnie to tylko przykład z Ciebie brać optymistko.
Jakby co, to miłego wypoczynku.
Wszystkiego dobrego
Hazar