Witaj Walentynka
Pytanie: Jaki to człowiek? ( chciałabym wiedzieć czy jego intencje były szczere, czy to wyrachowanie, jak dla mnie to taki cwany gapa)?
5 Mieczy - Idący po trupach. Co cię podkusiło by wchodzić z nim w relacje
To twardy Człowiek, bezwzględny, jest tam u niego coś na rzeczy, bo mocno napiął mi krtań. Prawdopodobnie tego nie widzisz, bo mocno się hamuje, ale chętnie wyrżnął by wszystkich w pień. Pokazuje się jak brutal.
Jaki jest jego stosunek do mnie ( nie uczucia, raczej nastawienie, czy może mi rzucać kłody pod nogi)?
7 kielichów - W zasadzie żaden, on żyje w swoim świecie. W tej jego przestrzeni nie ma miejsca dla ludzi, tylko dla "pięknych kobiet", które służą do zaspokojenia jego potrzeb. Zresztą w hierarchii też nie są wysoko pozycjonowane. Potrzeby kontaktów damsko-meskich są u niego na samym końcu.
Jak powinnam postępować by relacja była poprawna zawodowo? ( normalnie bym się od sytuacji odcięła, ale tu muszę stawić czoła i nie wiem co robić, by nie obróciło się to przeciwko mnie.
5 buław - Panuj nad sobą, możesz przyjmować tylko ciosy. To nie było dobre wejść mu w drogę. Ale skoro już się tak stało nie daj się sprowokować.
Nie chce krakać, ale chyba trafiłaś na kogoś z kim mogą być problemy. Zachowuj spokój i nie dawaj żadnych dwuznacznych sygnałów. Warto być ostrożnym.
Czasami ludzie potrafią coś błędnie zinterpretować i później zioną nienawiścią jak wawelski smok.
Po prostu rób swoje. Pracuj.
Jakby co, nie będzie rzucał kłody pod nogi. On zwyczajnie tą kłodą zmiecie najbliższe otoczenie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar