30-01-2023, 08:06
Hazar bardzo dziękuje szczerze jestem zdziwiona, bo od wróżki także usłyszałam, że u niego będzie jakaś podróż.. ogólnie po przeczytaniu, mam wrażenie, że się pokrywa jedno z drugim.. jeszcze raz dziękuje!
(26-09-2022, 18:37)Hazar napisał(a): Witaj Tarot
Pytanie: Czy w grudniu dalej będę w obecnym miejscu pracy?
3 buławy - Widzę Cię w drzwiach Ale dlatego że właśnie jakaś oferta podpływa do Ciebie.
Może być tak, że będziesz szykować się do zmiany pracy.
Dołożenie Król Monet - Jeśli jakiś facet coś zaproponuje, możesz brać, powinny być z tego dobre pieniądze.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
(16-02-2023, 20:15)Hazar napisał(a): Witaj TarotHej wracam z interpretacją od kwietnia zaczęłam nową pracę. Jest dobra kasa, jeszcze lepiej niż poprzednio, praca i ludzie ok, podoba mi się.
Pytanie:
Standardowo praca/kasa.
Co będzie u mnie w najbliższym czasie zawodowo - jak będą wyglądać moje sprawy zawodowe?
rama czasowa do czerwca 2023
VII Rydwan, IV Cesarz, 2 Miecze
Ruszysz z kopyta, w jego kierunku. Pokazał się mężczyzna, władczy, w ogóle jak piramida ale żeby to nie była finansowa.
Pięknie się ustawił, blask mamony oświetla jego cudowne ciało.
Ale jest też czerwona lampka. Nie patrz.
Przysłoń oczy na chwile i włącz myślenie. To co zobaczysz to prawdopodobnie fasada, postaraj się zrobić obliczenia na suchych liczbach. I wtedy będziesz mieć faktyczny obraz, bez obrazu.
Tarot jest progres i jakby nowa propozycja, ale ważne by nie dać się zwieść. Zalecamy ostrożność. Za dużo dekoracji w tym twoim życiu zawodowym. Uważaj żeby nie trafić do firmy z dykty.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
(08-04-2023, 15:14)Hazar napisał(a): Witaj TarotDzięki, dokładnie tak się czuje!! Jest ogrom nauki muszę dać z siebie naprawdę wszystko. Dam znać
Pytanie, czy sprawdzisz mi czy dostanę umowę po 3 miesiącach i będę tam dłużej, czy to będzie w końcu stała praca?
8 Buław, III Cesarzowa - Jak dasz z siebie wszystko, to widzę Cie na dłuższy okres w tej robocie. Możliwe że będzie stała.
Ale bardzo ważne. Nie ma obijania się po kątach. Przez te trzy miesiące musisz sobie wypruć przysłowiowe flaki
a umowa zostanie przedłużona.
Musisz robić za ośmiu !
Wszystkiego dobrego
Hazar