27-04-2023, 15:13
(24-02-2023, 19:50)Hazar napisał(a): Witaj DotiDziękuje Ci za tę wróżbę, oraz za poświęcony czas jak zwykle sprawdziło się , pojechalismy, na początku czułam takie osamotnienie, z czasem trochę poprawiło się. Jeśli chodzi o sam wyjazd i kierunek, to bardziej on nalegał, on tego chciał.
Pytanie: Czy mogę prosić Cię o wróżbę na mój wspólny wyjazd z partnerem - w tym roku, w marcu za granicę. Czy się uda?
XIX Słońce, 6 Mieczy - Tak powinno się udać. Widać was w drodze. I także to, że ktoś tam na was czeka, macha mi na powitanie.
czy to będzie dobry czas dla naszego związku?
V Papież, IX Pustelnik - Nie uda się wzmocnić ani zacieśnić więzi, chociaż będziesz pełna wiary że ten wyjazd coś odmieni.
Za to poczucie osamotnienia może się pogłębiać i będzie bardziej dokuczać obczyźnie.
On nie jest zbyt entuzjastycznie nastawiony na ten wyjazd. Jedzie, bo tobie zależy. Trzyma się z tyłu.
Masz go za plecami, więc niczego nie widzisz. Ale warto byłoby się na chwile odwrócić. By później nie czuć się samotnie
Zainteresuj się partnerem. Może potrzebuje teraz twojego wsparcia w jakiejś sprawie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
A czy Droga Hazar mogę prosić Cię o wróżbę na nasz związek do końca tego roku?
Czy pozostanie bez zmian, czy może jednak będzie lepiej (wspólne zamieszkanie, dzieci, ślub), czy niekoniecznie... On uważa że się zmienił na lepsze (pomimo wcześniejszych złych chwil), ale nie wiem czy mogę mu na 100% zaufać. Nasze dane prześlę na PW Pozdrawiam