Pewna znajomość

Witam, mam prośbę o wróżbę. Mam mentlik w głowie i ta sytuacja mnie meczy. Gdyż nie lubię rozstawać się z kimś w nieporozumieniu. mam pytanie odnośnie mnie i pewnego mężczyzny. Mieliśmy razem romans. Zdecydowałam się jednak, że się rozstaniemy  bo było wiele nieporozumień i kłótni między nami. On mnie zapewniał o wielkiej miłości do mnie, chciał się spotkać, porozmawiać  i wszystko wyjaśniać. Tydzień po ostatnie kłótni poinformował mnie , że związał się z inną kobietą i zablokował mnie na kontach społecznościowych itd. Moje pytanie czy pogodzimy się  i czy rzeczywiście była z jego strony miłość i robi mi teraz na złość czy po prostu mnie cały czas okłamywał ? Dane moje i jego wysyłam na priv. Dziękuje
Odpowiedz

Witaj Iskiereczko
Jakie są jego uczucia/nastawienie w stosunku do Ciebie?
8 buław wypadło przy tasowaniu, II Kapłanka p.o., X Koło Fortuny, Walet miecze
No cóż, on pędzi i skupia się... ale nie na Tobie. Ty jesteś tą byłą kochanką, tak się pokazałaś w tej Kapłance. Ale on jest pewny siebie, dużo myśli, gad inteligentny jakich mało Oczko Przeanalizował sobie, wszedł w tamtą relację i gna w niej na złamanie karku. Koło Fortuny - zmienił nastawienie do Ciebie, od miłości do nienawiści - wiesz jak to bywa. Poza tym to jest niezły aktor, on szczery nie był z Tobą i swoje sekrety ma. Traktował Cię jak kochankę, było fajnie, ale się skończyło i poszedł w inną relację. To nie znaczy, że za chwilę mu się nie odmieni, ale ja bym uważała na niego. On ma inne zamiary, nie wiesz jakie i nie jest takim człowiekiem za jakiego Go uważałaś. Ładnie mówi, szybko wyznaje miłosć, ale to... tylko słowa.
Ty jako 9-ka numeorlogiczna mocniej w tej relacji byłaś. On to taka 8-ka i jest trochę cwańszy, wykręcił się. Masz teraz w 2 PZ karmę miłości 7/16 i spotkałaś Go jako karmicznego partnera. Macie lub mieliście do przerobienia związek, iskry były i dobry seks, ale to trudna relacja. On taka 8-ka, silny facet, sprytny i z przeszłością. Miał pewnie wiele tych relacji, teraz ma 1/10/19 z za chwilę 8/17/26 w PZ. On nie lubi jak się mu coś narzuca, a Ty chciałaś coś na swoim postawić. Pasowaliście do siebie energetycznie - Ty jako 9-ka numerologiczna, on z dnia urodzenia, bo 18/9. Możecie się schodzić i rozchodzić jeszcze. Na teraz on jest w tamtej relacji, tak ma, że się odetnie od Ciebie. Gdy się coś popsuje, pokłóci to wróci - na chwilę, na seks...
Czy Cię kochał? 9 monet, V Kapłan, V buław
On z kochaniem ma problem. Ma wiele, ale chce by ktoś Go kochał. Ma rękę do pieniędzy, ale trudny charakter. Poznał Cię na poziomie duchowym, bo już w poprzednim wcieleniu jakimś byliście razem. Nie dokończyliście tego. W cyklu produktywnym ma- 9/18 aż do ok. 2037. Na swój sposób kochał, ale tacy ludzie trudno kochają. Lubią seks i są czasami zakręceni fizycznie na punkcie drugiej osoby i on był. Ale na swoich zasadach - zobacz tego Kapłana. To też dowód, że na poważnie o Tobie myślał - stała relacja, poważna, ale pokłóciliście się o to kto rządzi w związku. On chce i szuka uległej osoby. Ty trochę nie odpuściałaś i w tym jest problem Oczko 
Czy wróćicie do siebie? 7 buław p.o., XVI Wieża, Królowa Pucharów
W niezręcznej sytuacji, gdzieś kiedyś może tak. Jak się pokłóci z partnerką, wróci. Uważaj, bo na chwilę, na dobry seks. 
Jak dla mnie przerobiliście relację, która nie była dokończona w jakimś wcześniejszym wcieleniu. "Trzymasz go energetycznie", ale on jest z inną. To był romans, na moment może poczuł coś więcej, ale charaktery Wam się "rozjechały". Wybrał bardziej uległą i cieszy się póki co tamta relacją. Dlatego odciął się od Ciebie. Tak ma. Możesz walczyć ale będziesz kochanką, tą drugą na boku, nie widać póki co więcej. Skupia się na tamtej...
Odpowiedz

Pytanie nie aktualne, odpowiedź już zweryfikował czas ? wszystkiego dobrego Seleno
Odpowiedz

Oj, widocznie spóźniłam się.
Wszystkiego dobrego kochana Uśmiech
P.S. Napisz proszę - jeśli to nei tajemica - czy wróżba sprawdziła sie. Dla mnie to też cenna lekcja co do mojego warsztatu Oczko
Odpowiedz

Witaj Seleno,
teraz zobaczyłam wróżbę. Bardzo Ci dziękuje za poświęcony czas.  
Dziś napisał do mnie, tak oficjalnie , w sprawie jednej rzeczy, gdzie może kupic i która mu zawsze kupowałam.   Jest to osoba bardzo pewna siebie, która potrzebuje ciągłej adoracji i nie lubi  sprzeciwu . moja intuicja zawsze mówiła mi , ze on coś ukrywa ale nie wiem co...  Tak, miał wiele partnerek.  co do jego obecnej relacji to na jego kontach społecznościowych wszystko co pokazuje to tylko z nowa partnerka, ciągle wymiana miedzy nimi wyznań miłości....mam wrażenie, że chce mi tym zrobić na złość.  Chociaż każdą moja aktywność na na social media lubi i śledzi moje konta.
W czasie naszej relacji dwa razy się rozstaliśmy i wtedy tez związał za każdym razem z inna kobieta. Później do mnie znów wrócił.  On lubi bardzo seks. Mam wrażenie, że jest do mnie przywiązany tylko dlatego, że mieliśmy super seks, że jest ode mnie uzależniony seksualnie. (to jak uważasz trzymam go energetycznie)  ta relacja miedzy nami była trudna, miałam wrzenie, że narzuca mi co mam robić,  że jest zazdrosny...a ja nie jestem osoba, która robi coś pod mężczyznę. ta relacje trwała 3 lata.  te wieloletnie spory, doprowadziły, ze zdecydowałam się wybrać innego mężczyznę a on związał się z inna.   Tak jak piszesz, mam wrażenie, ze wybrał ta ugodowa, ta która może rządzić. intuicja podpowiada mi to co piszesz, wróci ale jak się z nią rozstanie lub pokłóci. jakiś czas temu rozmawialiśmy i chce on ta znajomosc kontynuować jakby na swoich zasadach. nie chciał jak ja urwać całkowicie kontaktu. 

Seleno czy dobrze rozumiem, że między nami była miłość karmiczna?
Seleno,  bardzo dziękuje za wróżbę i życzę Ci wszystkiego dobrego.  Buźki Kwiatek
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości