Witaj kochana
Przepraszam za późną odpowiedź, ale problemy osobiste nie pozwalają mi w stresie sięgać po karty.
Dziś jest lepiej, mogę wrócić do kart. A zatem:
To, co rzuca mi się w oczy to ogrom liczb 9 w Twoim portrecie. Jesteś z drogi życia: 9/27/36, masz 9 w cyklu formującym, obecnie w produktywnym, następnie - po 2037 też 9 z 27. W każdym punkcie zwrotnym masz 9: w 19/18, potem w drugim 9/18/27, a w 3 też 9/18/27/36/45, a w 4 -9/18/27. Nie spotkałam nigdy takiej osoby...
Taki dobry opis Ciebie znalazłam: "Wibracja 9, bardzo często przynosi do naszego życia trudne i traumatyczne sytuacje, ucząc nas wytrwałości. Wydaje nam się wtedy, że wszystkie kataklizmy i nieszczęścia spadają na naszą głowę, ponieważ są to bardzo często różnego rodzaju utraty, w tym utraty najbliższych, na przykład: utrata relacji, komunikacji, oddalenie poprzez rozdzielenie ( np. rodziców i dzieci, niezrozumienie ze strony rodziców )." (cyt. za:
http://www.noweezo.fora.pl/)
Moja droga, jesteś bardzo, bardzo starą duszą. Wibrującą może po raz ostatni. Przyszłaś dokńczyć stare, nierozwiązane w poprzednch życiahc sprawy. Niestety, nie widzę w Twoim życiu związku na stałe. Praca trudna - kiedyś może ją zawaliłaś... Masz w wyzwaniach 0 - każda dziedzina życia do przerobienia: rodzina, praca, pieniedzy nigdy dość... Jeśli odrobiłas - los może zmienić się na lepsze.
Imię Edyta ogranicza karmicznie, nie jest dobre dla relacji, pracy. Ale wszysto do przerobienia
Z ciekawostek dla Ciebie: zadbaj o zdrowie obecnie, ze szczególnym zaznaczeniem wątroby, woreczka żółciowego i przewodów żółciowych.
A odpowiadając na pytania:
Czy w 2024 r. :
1. znajdę nowa pracę, w której w końcu będę doceniana . Obecnie , osoba z którą pracuje ( osoba po 60) , to osoba toksyczna , robi wszystko aby uprzykrzyć mi pracę i wydaje mi się, że ma na to przyzwolenie Czy coś się zmieni w tej kwestii , obecnie pracuje na pół etatu, chciałabym odejść z tej pracy bo mnie wykańcza
Nie myślałam, ze można być, aż tak podłym człowiekiem
Wypadł mi Walet buław. Jest iskierka, jakaś nadzieja. Jakaś oferta z zagranicy, coś się pokaże na horyzoncie. Docięgnęłam: XII Wisielec, As pucharów,
Nie teraz jeszcze. Trzeba szukać, nie tracić nadziei. Utkniesz w tej pracy nawet jakieś 10 miesięcy, w sumie pod koniec 2024 roku dopiero coś się może zmienić. Ale nie przestawaj szukać. As pucharów to dobra karta, na dobrą pracę, radość z niej. Spełnienie oczekiwań. Ale jeszcze nie teraz.
2. Czy coś się zmieni w uczuciach , jestem sama , nie mam rodziny Wydaje mi się że jakieś fatum nade mną ciąży, żeby nic się nie układało tyle lat
Z góry dziękuje
Edyta 09.09.1980 r.
4 puchary, as pucharów, królowa monet
9 numerologiczne są same. Długo. Czasem zawsze. Jeszcze nie teraz, ale ktoś się pojawi. Póki co dużo myślenia, smutku. To jest tak, że Ty chowasz to w sobie - to oczekiwania spotkania miłości i długo trzeba być zaufała.
Otwórz się. As pucharów - znów dobra karta na uczucia. Możliwe, że ładna relacja będzie. Karty dają radę by nie zapominać o miłości, bo ona istnieje. Pokazuje się kobieta bliska Tobie.... Może to Ty spełniona w uczuciach, może przyjaciółka? W każdym razie też nie odrazu, ale widać Cię szczęśliwą. Trwaj i ufaj