Liczba postów: 115
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Proszę o Rozkład czy i gdzie mam szukać miejscówki na handel truskawkami w tym roku ? Mam jedną miejscowke na oku, ale chwilowo jest problem z kontaktem z osobą decyzyjna.
Magda 21.02.1986.
Liczba postów: 1.706
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.126
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Ktotowie
Król Kielichów - Dogaduj się ze starszym gościem, u niego będzie najlepsza miejscówka, to że teraz jest niedostępny, to dlatego że ma inne sprawy na głowie. To dobry jegomość i ludzie lubią do niego przychodzić. Ma dobre opinie. Chętnie coś tam zawsze kupią.
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
0
Proszę o rozkład oraz Rady kart na 2 pytania
Pierwsza - czy przedłużenie umowy najmu na obecnej miejscówce będzie dla mnie rentowne czy musze szukać nowego miejsca ?
Do poniedziałku muszę się określić a jestem w kropce.
Druga - co Karty widzą u mnie po zakończeniu sezonu handlowego ? - pwrót w na etat czy rozwój własnej działalności?
Magda 21.02.1986.
Liczba postów: 54.000
Liczba wątków: 2.118
Reputacja:
5.481
Magda, nie odniosłaś się do wróżby od Hazar , ani nie zweryfikowałaś poprzedniej wróżby, a już prosisz o następną...
Poza tym zadawanie tych samych pytań, w tym samym czasie u kilku wróżek, wprowadza tylko chaos w podjęciu Twojej decyzji...
Wcześniej zadałaś to samo pytanie innej wróżce, wiec tam poczekaj na wróżbę...ten watek zamykam...
Reputacja:
0
Współpraca ze starszym gosciem nie wyszła. Wzielam miejscówkę od Pani.
Trochę tutaj małe rozminięcie niemniej jednak inne wróżby Hazar sprawdzały się dość dużo.
Czy po tej weryfikacji, mogę zadać Hazar pytania ktore ciągle są w mojej głowie ?
Pozostawiona sama sobie na razie zabezpieczyłam się inna miejscówka ale do jutra mam się określić czy będę kontyuowac tutaj współpracę. Co mi Hazar doradzasz, co widać w Kartach w tym temacie?
Liczba postów: 54.000
Liczba wątków: 2.118
Reputacja:
5.481
Tak jak napisałam wcześniej...poczekaj na wróżbę od wróżki, której wcześniej zadałaś takie samo pytanie...
U nas na Forum, ten wątek jest zamknięty
Reputacja:
0
Hej Hazar,
Czy zechciałabyś zerknąć w Karty i powiedzieć mi co czeka mnie w życiu zawodowym do końca tego roku? Kontynuacja własnej działalności czy znalezienie pracy na etacie ? Magda 21.02 1986.
Reputacja:
8.126
Witaj Ktotowie
Pytanie: co czeka mnie w życiu zawodowym do końca tego roku? Kontynuacja własnej działalności czy znalezienie pracy na etacie ?
4 buławy, Król Buław( przez pisany Monet) - Działalność. Etatu nie widać. Zresztą z ciebie to taka Zośka Samośka, na etat średnio się nadajesz. Mimo wszystko działalność daje ci poczucie własnego miejsca na ziemi, taki mały raj, gdzie nie ma nadzoru i kajdanów.
Dbaj o nią, kokosów nie przyniesie, ale wniesie o wiele więcej do twojego życia, dobrą energię, poczucie mocy i swojej wartości.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
0
Cześć Hazar,
Wracam z prośbą o Rade.
Napisałaś ostatnio że widzisz w Kartach u mnie działalność. Ale na chwile obecną mam wrażenie że utknęłam w martwym punkcie. Mam wrażenie że odbijam sie na razie od sciany szukając miejscówki pod handel . Czy jesteś w stanie doradzić mi czy mam zmienić podejście szukania i w jakim miejscu zmaterializuje się ta moja działalność, czyli kiedy zaczne działać ? Magda 21.02.1986.
Reputacja:
8.126
witaj Ktotowie
Pytanie: w jakim miejscu zmaterializuje się ta moja działalność, czyli kiedy zacznie działać ?
As Mieczy - Przestronny plac, w oddali widoczna wieża kościelna z mechanizmem zegarowym.
Dosyć sporo lata tam gołębi. W południe słońce znajduje sie za wieżą czyli północna część placu.
W pobliżu możliwe, że rośnie tawułka albo hortensje bo mam ogrom białych kwiatów jak na drzewach czy krzewach. Pokazała się też droga i ustawiona jesteś w pobliżu pasów, czyli jak ktoś przechodzi ulice jesteś pierwsza do oglądnięcia.
W takim miejscu powinno to zacząć działać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
0
Dziękuję za tak obrazowy opis 🍀. Czy esteś w stanie napisać w jakim czasie to widzisz ?
Reputacja:
8.126
A czy nie wolałabyś go sama wybrać? Nikt nie wykona za Ciebie twojej pracy. Jeśli masz poczucie, że odbijasz się od ściany, to jest w tym tylko twoja zasługa. Podziękuj więc sobie i zakasaj rękawy. Zacznij działać. Zwyczajnie uruchom mięśnie siłą myśli, jak Człowiek.
Powodzenia, jedyną przeszkodą jesteś Ty. Reszta jest nastawiona na współpracę z Tobą
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
0
01-08-2024, 04:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2024, 05:07 przez
ktotowie86.)
Hej Hazar,
Dostalam wczoraj dość zaskakującą propozycje
(od osoby którą znam jedynie z widzenia z poprzedniej pracy), podjęcia współpracy, tudzież (jak to ta osoba nazwała), zostania wspólnikiem już w prosperującym interesie.
Czy ta propozycja jest godna uwagi, co się za nią kryje i jaka decyzja będzie najlepsza, zdecydować się czy odpuścić? Magda 21.02.1986
Reputacja:
8.126
Witaj Ktotowie
Pytanie: Czy ta propozycja jest godna uwagi, co się za nią kryje i jaka decyzja będzie najlepsza, zdecydować się czy odpuścić?
Rycerz Buław - Jest dobra, ale zbyt krótkotrwała, nie dająca się osadzić w materii.
Jako impuls jak najbardziej i mogłabyś to dobrze rozegrać i wykorzystać jako trampolinę. Żeby się wiązać, to raczej nie, nie ma podstaw. Za buzuje jak słoma w ognisku i momentalnie zostanie po tym popiół.
Jeśli masz refleks i na energii ten współpracy skupisz się żeby przeskoczyć dalej to ok, ale jeśli liczysz że to pozwoli ci spocząć na laurach, to możesz się rozczarować. Na pewno dobrze się skalkuluj, oceń ryzyko i podejmuj szybkie decyzje. Na stabilizacje w tej współpracy nie ma co liczyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
0
Witam Hazar,
Wracam z trapiącą mnie sytuacją o którą pytalam kilka wpisów wcześniej (wpis z 3.08. z godz. 03:43).
A mianowicie, dzis bylam na spotkaniu z tą osobą z w/w wpisu. Od poniedzialku mialabym zacząc współprace z nia, tylko ze tak jak mi napisalas w odpowiedzi jak i dziś dowiedziałam się od jednej osoby - perspektywy na dluzsza współprace w tym miejscu nie widać. W kazdym razie od poniedziałku zaczynając ta współpracę z tą osobą, mialabym się zaczac pojawiac w miejscu mojej bylej pracy gdzie ludzie mnie kojarza, ale nie wszyscy maja o mnie wyrobione jakies zdanie.
Pytanie brzmi - Czy Karty doradzaja mi podjac ta współprace i zrezygnować np. za miesiac czy raczej odmówić od razu np jutro?
Moje obawy sa zwiazane nie z powpdu braku perspektyw, tylko z tym, ze z racji tego ze nie znam tej osoby, to nie chce sytuacji, żeby w przypadku zostawienia tej wspolpracy przeze mnie np. po miesiącu, zeby ta osoba, zaczela mnie obgadywac, czy robic jakies chore akcje z poczucia zalu ze ją zostawiłam. Jedna prace w tym miejscu juz rzucilam impulsywnie i nie chce zeby znowu poszla za mna fama ze zostaiwam ludzi z dnia na dzien, a nie jestem pewna czy ta osoba tskich rzeczy by nie rozpowiadala.
Jaką Karty maja dla mnie rade w tej sytuacji? Magda 21.02.1986.824,od1.24 jaka
Reputacja:
8.126
Witaj Ktotowie
Pytanie: Czy Karty doradzaja mi podjac ta współprace i zrezygnować np. za miesiac czy raczej odmówić od razu np jutro?
9 buław - Nie widzę, coś jest ukryte, schowałaś mi twarz. Musisz sama sobie z tym poradzić.
Masz zdrowe plecy więc udźwigniesz złą decyzję, powinnaś brać już odpowiedzialność za swoje wybory.
Pomyśl i wybierz, na tym obiera się żywot, wybór to jego istota
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
0
08-08-2024, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2024, 21:12 przez
ktotowie86.)
Dobry wieczór Hazar,
Wracam z weryfikacja - wczoraj zadałam pytanie, dziś z samego rana zanim zdążyłaś mi odpisać, podjęłam decyzją po krótkiej konsultacji z osoba z wczesniej weryfikacji - brak dlugofalowej współpracy w tej materii. Wiec decyzja jest na NIE. I moze stad się ukazalo to "schowanie twarzy"
Diękuję Ci bardzo, nie za trafne wróżby, tylko chce nazwać to inaczej - za trafne drogowskazy🍀🪽❤️
Reputacja:
0
Witaj Hazar,
Ostatnio wspomniałaś, że do końca roku czeka mnie działalność a nie etat. Póki co nigdzie nie pracuje (czyli etat nie), ale dzialalnosci tez nie widać (pomijajac oferte ktora odrzucilam a byla to możliwość działalnosci na dluższą metę, ale to bylo to co, co określiłaś że nie mialo racji bytu, ale ja też to odrzucilam z innych powodów osobistych).
Sytuacja wyglada na ten moment tak:
Obecnie nigdzie nie pracuje bo zrobilam sobie wolne a myśli w głowie się mielą.
Chce miec swoj sklepik (warzywny), ale blokuje mnie strach że samej ciezko bedzie mi coś otworzyć od podstaw. Łatwiej byłoby mi to zrobić to z drugą osoba (ale nie ma jej obok mnie), albo przejąć po kimś już dzialajacy sklep (czasamk łut szczęścia da nam taka możliwość).
Hazar, czy jestes w stanie zerknąć w Karty i powiedziec mi ktorą opcję Karty widza na najblizszy czas:
1. Poznam kogoś z kim zaloze sklep ?
2. Trafi się oferta przejęcia sklepu po kimś i wtedy będe działac samodzielnie?
3. Etat (choć naprawde nie mam ochoty na niego).
Magda 21.02.1986
Reputacja:
8.126
Witaj Ktotowie
Pytanie: czy jesteś w stanie zerknąć w Karty i powiedzieć mi którą opcję Karty widza na najbliższy czas?
5 kielichów - Nie widzą żadnej, czekaj cierpliwie na swój czas, który nadejdzie z końcem roku. Na najbliższy czas siedzisz sobie w mroku i topisz smutki w kieliszku. Wybieraj lekkie i dobre trunki, nawet w tym można odnaleźć ukryte piękno.
Trzymaj się wcześniejszej prognozy.
Wszystkiego Dobrego
Hazar