Boski Tarot u Hazar

Alicja, ja jej nie widzę.
Nie utwierdzę cię w przekonaniu o jego romansie.

Jeśli ci zależy to próbuj do niego dotrzeć, ale wcześniej trzeba odsunąć oskarżenia i podejrzenia.
Spokojnie, to twoje życie i twoje wybory i wpływ na relację w której jesteś.

Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dzień dobry chciałabym prosić o wróżbę 
O szczegółach napisałam na priv🙂

Od kilku miesięcy spotykam się z mężczyzną trudno mi było mu zaufać ale się udało... jest dobry ma dobre serce ale ma nałóg alkoholowy... ostatnio pokłóciliśmy się padły nie potrzebne słowa i nie odzywamy się... wiem że mu na mnie zależy i mi na nim...mam cichą nadzieję że pokona ten nałóg bo kiedyś mu się udało lecz znowu życie mu się zawaliło i zaczął znowu pić...
Czy to koniec naszego związku a jeżeli nie to jak będziemy dalej razem to czy uda mu się pokonać nałóg...
Dane wysłałam na priv..
Odpowiedz

Witaj Barbara

Pytanie: Czy to koniec naszego związku a jeżeli nie to jak będziemy dalej razem to czy uda mu się pokonać nałóg... 
7 Monet, 2 monety - To raczej nie jest koniec, bo widzę jak cierpliwie czekasz i liczysz że to ci się opłaci.
Że jeśli będziesz dla niego cierpliwa, da ci to o czym marzysz i czego ci brakuje. 
Ale tak się nie stanie, lepiej zająć się swoimi sprawami, a On musi sobie poradzić sam. Trzeba pozwolić mu by utonął.

Bo teraz to wygląda trochę tak, jakbyś wisiała na skarpie i trzymała go za ręce tylko że jesteś za słaba i jego usta i nos jest pod wodą. 
I to mu wcale nie pomaga.
Musisz go puścić, by opadł i odbił się od dna. Nie ma innego wyjścia dla Człowieka, albo się podniesie albo się utopi.

W sytuacjach krytycznych aktywują się niesamowite pokłady siły, dlatego matka potrafi podnieść samochód ratując przygniecione dziecko, kosztem zerwanych ścięgien mięśni i zmiażdżonych kości. 
Czasami trzeba pozwolić by zadziałała natura. 

wszystkiego dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo 🙂...a miałam nadzieję że może jednak...
Odpowiedz

(28-10-2024, 21:26)Alisja napisał(a):  Nie zależy mi na jego pieniądzach. Ogólnie po urodzeniu dziecka mieliśmy duży kryzys , obydwoje zmęczeni, dużo było kłótni i pretensji. On ogólnie ma dość to widać, ja zresztą tez, ale nie ma w nim jak naraziee chęci do naprawiania zwiazku. U mnie jest i starałam się ale on mnie odrzuca. Nie chce nawet za bardzo rozmawiać, a ostatnio właśnie ciągle pisze z pewną dziewczyna z pracy, flirtowali, on dzwoni do niej z ukrycia, kasuje smsy..  ze mną nie chce rozmawiać a z nią pisze  Smutny nie chciał też mi odpowiedzieć na pytanie czy mnie jeszcze kocha . Mi zawsze zależało na nim i naszym szczęściu pieniądze nie grały żadnej roli.. bardziej to on się na tym skupiał na zbieraniu na nowe mieszkanie itp.. jest ostatnio nieobecny jakby się zakochał w niej ...powiedział że już nie będą pisać ale dalej to robią.. wiem że nie powinnam go sprawdzać ale już nie raz nadużył mojego zaufania. Jego też te moje oskarżenia męczą . Chyba już nie ma czego ratować , szkoda tylko dziecka  Smutny dziękuję
Obecnie spotyka się z tą koleżanka, piszą dniami i nocami. Ma wynajęty domek na 2 osoby, nie wiem czy z nią czy z inną jedzie. Powiedział mi że mnie już nie kocha, ale ze względu na dziecko może ze mną być i mieszkać. Także jesteśmy w trakcie rozstania można powiedzieć
Odpowiedz

Ja nie mam nic do dodania, czytaj powyższą prognozę dla ciebie

Hazar

Odpowiedz

Dzień dobry! Uśmiech

Niedługo mam urodziny i pomyślałam, że to dobry okres aby poprosić o postawienie kart. Może zobaczysz coś czego ja nie widzę... 
Nie układa mi się w relacji z pewnym mężczyzną.
Były kłótnie, ciche dni... 
I tak z 2 miesiące, aż w końcu dał mi do zrozumienia, że ma ciężki okres i woli być sam. Uszanowałam to. Jednak on dzwoni, zaproponował jedno spotkanie, teraz drugie i jestem skołowana, stoję w rozkroku. Ja rozumiem, że ktoś ma ciężki okres, ale ja też cię cierpię jak ktoś się raz zbliża raz oddala. 

Pytanie: Jak przebiegnie planowane spotkanie? 
I czy według kart do końca roku widać poprawę w tej relacji? 
Dane podam w wiadomości prywatnej.
Odpowiedz

Witaj An_9

Pytanie: Pytanie: Jak przebiegnie planowane spotkanie?
As buław - Według planu wspaniale, jest ogień i namiętność. Jest nawet zadziornie i gwałtownie, żeby wszystko aż drgało, ale to tylko plan. On może nie wypalić. Scenariusz spotkania jest odrobinę z sagi i baśni, a tu raczej zapowiada się dystans i będzie go bardzo trudno przeskoczyć. Nic nie posunie się dalej, bo nie ma woli by się otworzyć.

I czy według kart do końca roku widać poprawę w tej relacji? 
XIV Umiarkowanie -  Do końca roku nie, ale widać pracę jak ktoś wkłada w tą relacje by ją poprawić. Tylko, że też to się dzieje jakby na odległość czy bardziej w czyimś wnętrzu. Tak jakby ktoś pracował nad nią w sobie, a relacja przecież jest między dwiema osobami.

Ogólnie ta relacja nie trzyma się ziemi. Po spotkaniu, jeśli do niego dojdzie, to raczej będzie zmierzać by się wypalić, bo czerwienie przechodzą w brązy i cały ogień tłumi się i zaczyna dymić. To zwyczajnie się wygasza. W nowy roku powinno być już po znajomości.
Tak to wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję. No trudno nie przeskoczę tego, nic na siłę.
Wrócę w przyszłym roku zweryfikować.
Odpowiedz

Witaj Hazar
Chciałabym prosić Cię o wróżbę dotyczącą relacji z moim mężem na kolejne pół roku. Myślę, że z jego strony uczucie wygasa i nie widzę możliwości żeby to poprawić. Chyba ze Ty zobaczysz coś o czym ja jeszcze nie wiem. Chciałabym żeby było jeszcze dobrze.
Szczegóły wysyłam na pw.
Dziękuję
Odpowiedz

Witaj Smokey

Pytanie: Chciałabym prosić Cię o wróżbę dotyczącą relacji z moim mężem na kolejne pół roku

7 Buław, 3 buławy, 4 buławy - Bedzie się bronił przed tobą i jeśli jest na miejscu to wyjedzie. Jeśli na wyjeździe to w ciągu 6 miesięcy zmieni miejsce ale do ciebie nie wróci, przeniesie sie dalej. 
Mimo wszystko nie wszystko stracone, jest jeszcze mały skrawek miejsca do życia razem, ale to będzie bardzo trudno osiągnąć w materii i na ten czas o który pytasz to nie jest możliwe.
Wasz związek  wymaga lat naprawy, musielibyście zacząć rozmawiać. I jak przetrwacie wzajemne oskarżenia i ciosy, to może wróci szczęście do waszej relacji, ale na ten moment to on nie chce w ogóle z tobą rozmawiać

Jeśli go kochasz musisz być cierpliwa, a i tak nie ma żadnej gwarancji że on wróci.
Ale spróbuj okazać zrozumienie, troskę i dojrzałość swoją postawą.
To jest wolny Człowiek, chce żyć, im bardziej będziesz sie w niego "wczepiać" tym bardziej będzie oddalał.

Tak to smutnie wygląda 

Nie martw się,  nie zawsze mamy to czego pragniemy.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar
Bardzo mi przykro to czytać, czyli raczej to koniec i nie ma co się łudzić.
Pozdrawiam, wszystkiego dobrego Hazar
Odpowiedz

Nie, to nie koniec, ale masz racje, nie ma co się łudzić że będzie bez wysiłku. 

Czeka cię bardzo ciężka praca, chyba że zwątpisz i go porzucisz.
To od ciebie zależy jak chcesz żyć i z kim. 
Na początek zdobądź pewność, a później staraj się wytrwać w swoim wyborze. 

Bądź dobrej myśli 

Hazar

Odpowiedz

Cześć Hazar, proszę o wróżbę na grudzień w sferze miłości/uczuć. Czy wydarzy się coś znaczącego? Pozdrawiam  Buźki

Weryfikację napiszę w ciągu najbliższych dni. U mnie nie ma co precyzować, niczego konkretnego nie oczekuję, aczkolwiek zawsze wydarzyć się może
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: grudzień w sferze miłości/uczuć. Czy wydarzy się coś znaczącego? 

Wyskoczyła - 6 Mieczy - Rozalka możesz mieć wyjazd, jeśli taki się urodzi to jedź, bo miał znaczenie w tej miłości Oczko .
Przy okazji patrz za siebie, ktoś tam sie kuli, jakiś cichy wielbiciel.
Ale na razie się nie objawi, bo jest skryty i nieśmiały, woli szpiegować niż działać.

jak będzie wyjazd to po prostu jedz i niech się dzieje spontanicznie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hahaha Hazar czeka mnie wyjazd ale do szpitala  Oczko  będę miała zabieg   Wnerw . Ale kto wie, może tam...
Odpowiedz

(20-06-2024, 20:16)Hazar napisał(a):  Witaj Mydream

Pytanie do kart: Czy uda nam się wypracować porozumienie związane z naszymi różnicami charakterów ?
3 monety - Uda się wypracować, z naciskiem na "wypracować". Trzeba się nastawić, że będzie trzeba włożyć mnóstwo cierpliwości i wytrwałości, bo to będzie typowo koronkowa robota. Ale jak już dopasujecie się jak puzzle, będziecie wzorem dla innych. Podziwiani jak sakralna architektura pełna harmonii.

oraz czy widać w przyszłości dom o którym marzymy i dzieci ?
As mieczy -Na razie nie widać, jest zadanie do wykonania. Jak wywiążecie się z jakiejś "umowy", dostaniecie wolną rękę, na ten moment wasze marzenia są przykryte cumulusami.

Przyszłość jeszcze jest owiana tajemnicą na tą chwilę, pracujcie. Jak osiągniecie porozumienie możliwe że marzenia zejdą w materię, ale jeszcze tego nie widać, inne sprawy są ważniejsze.

Wszystkiego dobrego
Hazar
Witaj Hazar, Niestety nie jest dobrze. Próbujemy naprawiać i walczyć ale on już się chyba poddał. Zaproponowałam terapię i usłyszałam, że i tak to nic nie da. 
On jest też przytłoczony sytuacją z domu rodzinnego ponieważ przez sytuację losową spadło na niego wiele obowiązków. Mnie także to dotyka więc sytuacja jest trudna i bardzo emocjonalna jeśli dodać do tego nasze problemy z porozumieniem się.
Ciągle mam nadzieję na to, że my będziemy " wzorem dla innych ". 
Czy mogę prosić o wróżbę na najbliższe 3 miesiące w relacji? 

Oraz jak u mnie z pracą bo trochę odpuściłam i nie wiem czy nie odbije się to czkawką. 
Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas.
Odpowiedz

(22-05-2024, 04:15)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytania: Kiedy będzie dla mnie ten właściwy czas?
III Cesarzowa - W zasadzie już niedługo, bo widzę cię na chwile przed porodem, wiec może to być już w 2024 licząc 9 miesięcy ciąży. Pokazujesz się w pełnej gotowości.

Ktoś w ogóle sie pojawi z kim założę rodzinę, będę mieć dzieci?
8 Mieczy - Nawet jak się pojawi, to może się nie przebić przez sieć którą sama utkałaś. 
Nie zauważysz też, że to na co czekasz jest na wyciągnięcie ręki.

Blue, to pokazuje się tak, że czekasz na księcia z bajki, a nawet Cesarza. 
Tylko, że taki jest jeden i nie w twoim zasięgu. 
Dobrze się diagnozujesz, czyli rozumiesz że miłość to nie wyidealizowana bajka, ale zgoła inaczej się pokazujesz i tak odbierają cię mężczyźni. 
Musisz zrozumieć, że ich oczach może być ciężko cię zaspokoić, a życie w ciągłym napięciu i w wysokich oczekiwaniach jest trudne i nie ma wielu chętnych by podjąć taki trud.

W jednym zdaniu, to trzeba obniżyć oczekiwania i brać co jest. Czyli jak jest glina to lepić z tego garnek na zupę, nie czekać, aż życia prąd naniesie porcelany, bo i skąd. Oczko

Nie martw się, jesteś Piękna.
Pracuj z dostępnymi materiałami (mężczyznami)

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Witaj Hazar, 
Mam nadzieję ze u ciebie wszystko dobrze. 
W tym roku już nie mam szansy na poznanie kogoś w sferze uczuciowej. A jak to jest z czasem w Tarocie, da się go dokładnie określić? Bo w tej wróżbie wspomniałaś że moze niedługo. 
Jeśli uznasz że to pytanie nie na miejscu, trudno zrozumiem, ale chciałabym zapytać.

Mężczyzna z którym jest możliwa ciąża w przyszłości rozumiem że dopiero go spotkam, bo jeszcze sie nie znamy.

W tej wróżbie napisałaś że 'Taki jest jeden i nie w moim zasiegu' Mogę zapytać kto to jest? 

Dane podam w wiadomości prywatnej. Dziękuję za poświęcony czas na forum.
Pozdrawiam serdecznie. 

Blue.

'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery
Odpowiedz

(28-12-2023, 20:07)Hazar napisał(a):  Witaj Anussshaka

Pytania: prognozę na rok 2024 - zwłaszcza w aspekcie zdrowia

Rycerz Monet, Królowa Mieczy, 4 Miecze - Trzeba o nie zadbać. Namawiam na badania i to takie konkretne, szczególnie obejmujące okolice od głowy do klatki piersiowej. Trzeba zwrócić uwagę na tarczyce i grasice, bo obie podświetliły mi się przez skórę. Możliwa nieprawidłowa praca obu narządów, bądź "nieszczelność". Jeśli to opanujesz powinnaś jakoś przebidować ten rok.  
Pokazuje się, że trochę się zaniedbałaś, były objawy, ale zostały przeoczone, bądź świadomie odsuwane metodą "nic mi nie jest, wydaje mi się"

miłości/związków
7 Monet, 2 Miecze -Jeszcze nic nie będzie w tym roku. Aczkolwiek coś tam będzie dojrzewać powoli, niestety jeszcze nie na tyle, by rwać owoce znajomości i nimi się objadać. Trzeba poczekać.
Jeśli w tym roku będziesz pielęgnować i dbać o znajomości które rokują, prawdopodobnie w przyszłości przerodzi się któraś w trwały związek.

oraz ogólnej aurze nadchodzącego roku.
5 monet - Mogą wystąpić braki w różnych sferach życia, ale nie ma czym się przejmować. 
Trzeba nie wstydzić się prosić i jakoś przeleci ten rok jak z bata Oczko
Nie trzeba się martwić, raz jest lepiej, raz gorzej, ale cały czas się to zmienia. Czasami gdy jest źle, to zjawia się pomoc ze strony kogoś, od kogo nigdy byśmy się nie spodziewali. Tak też bywa.
No taki rok do przebidowania Oczko

Skup się na zdrowiu, ogólnie jesteśmy jacyś teraz jak ta nasza służba zdrowia. 
W lekkiej zapaści.
Trzeba się trochę podreperować.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Wracam z weryfikacją  Uśmiech Jeżeli chodzi o zdrowie to faktycznie dużo się dzieje u mnie z tą tarczyca - czeka mnie biopsja  Boi się

A co do sfery uczuć to jakoś tak bez spektakularnych zmian... Tych nowych znajomości też za dużo nie było w bieżącym roku... 

Czy mogłabym prosić o prognozę na miłość/związki na rok 2025? Może w końcu na mojej życiowej drodze stanie ten Właściwy Mężczyzna  Uśmiech Dziękuję!
Odpowiedz

Witaj Mydream

Pytanie: Czy mogę prosić o wróżbę na najbliższe 3 miesiące w relacji?

V Kapłan, As Mieczy - W tym czasie nic się nie zmieni, pomimo chęci i modlitw wznoszonych do nieba. Trzeba wywiązać się z umowy czy zobowiązań które wzięliście na siebie i dopóki to się nie stanie, nic nie ruszy dalej. Musisz uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że będzie dobrze. Spróbuj go wspierać, na razie bez liczenia na wzajemność, czy swoje dobro. Na ten czas nie zagości romantyczność w waszym związku.

Oraz jak u mnie z pracą bo trochę odpuściłam i nie wiem czy nie odbije się to czkawką. 

Paź Mieczy - W najgorszym przypadku dostaniesz upomnienie bądź naganę. Może trochę zaboleć, jak zastrzyk.
Przyłóż się, odsuniesz na chwilę myśli o relacji i wpuścisz sobie trochę powietrza jak przekierujesz uwagę gdzie indziej, niż na partnera.
Spraw sobie przyjemność dobrze wykonanymi obowiązkami służbowymi. Tak, by w razie czego móc pomyśleć. "Przynajmniej w pracy mi się układa."

Nie poddawaj się, pracuj dla siebie Oczko Przez te 3 miesiące tylko na tym się skupiaj.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Blue

Pytanie: A jak to jest z czasem w Tarocie, da się go dokładnie określić?
VIII Moc - Nie do końca, wszystko zależy od skali energii osoby która prognozuje. Pokazał się zegar czyli "czas" jest uwzględniony w odczycie, ale urządzenie jest bez wskazówek, za to przestrzenne i wielowymiarowe. 
Czyli punkt czasowy musi być niejako zatwierdzony przez prognostyka, czyli oprócz tego że "widzi" musi jeszcze być geometryczny. Jakby to dziwnie nie zabrzmiało, prognosta nie patrzy na czas liniowo, tylko staje się czasem w w jego wnętrzu.

Mężczyzna z którym jest możliwa ciąża w przyszłości rozumiem że dopiero go spotkam, bo jeszcze sie nie znamy.

2 miecze - Nie spotkacie się w przyszłości, wygląda na to że już się znacie i już doszło do spotkania.

W tej wróżbie napisałaś że 'Taki jest jeden i nie w moim zasiegu' Mogę zapytać kto to jest?

2 kielichy - Twój były.Takie słowa pojawiły sie na wstępie.
Chociaż widzę że to cały czas jest świeże, jakaś zakazana miłość. Tak jakbyście zostali rozdzieleni. Związek nie skonsumowany.  

Czekaj jeszcze te parę tygodni Oczko licz równe 9 miesięcy od prognozy Oczko zobaczymy czy coś się wykluje

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Anussshaka

Pytanie: Czy mogłabym prosić o prognozę na miłość/związki na rok 2025? Może w końcu na mojej życiowej drodze stanie ten Właściwy Mężczyzna   

6 Buław - Jest samiec Alfa. Jedzie jakiś książę na białym koniu. Nic więcej nie widzę, bo ma zbroję, ale raczej szczuły, prosty nos i albo szpakowaty, albo blondyn. Może być trudny do zdobycia, ale to tylko spotęguje ochotę na niego. 
Także wszystko w końcu przed Tobą. Przygotuj się na miłość, a przede wszystkim seks.
Jakieś wyjątkowo jurne to chłopisko się pokazało Oczko .

Cudownego, cielesnego  2025 r

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 54 gości