Boski Tarot u Hazar

Nie, to nie koniec, ale masz racje, nie ma co się łudzić że będzie bez wysiłku. 

Czeka cię bardzo ciężka praca, chyba że zwątpisz i go porzucisz.
To od ciebie zależy jak chcesz żyć i z kim. 
Na początek zdobądź pewność, a później staraj się wytrwać w swoim wyborze. 

Bądź dobrej myśli 

Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Cześć Hazar, proszę o wróżbę na grudzień w sferze miłości/uczuć. Czy wydarzy się coś znaczącego? Pozdrawiam  Buźki

Weryfikację napiszę w ciągu najbliższych dni. U mnie nie ma co precyzować, niczego konkretnego nie oczekuję, aczkolwiek zawsze wydarzyć się może
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: grudzień w sferze miłości/uczuć. Czy wydarzy się coś znaczącego? 

Wyskoczyła - 6 Mieczy - Rozalka możesz mieć wyjazd, jeśli taki się urodzi to jedź, bo miał znaczenie w tej miłości Oczko .
Przy okazji patrz za siebie, ktoś tam sie kuli, jakiś cichy wielbiciel.
Ale na razie się nie objawi, bo jest skryty i nieśmiały, woli szpiegować niż działać.

jak będzie wyjazd to po prostu jedz i niech się dzieje spontanicznie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hahaha Hazar czeka mnie wyjazd ale do szpitala  Oczko  będę miała zabieg   Wnerw . Ale kto wie, może tam...
Odpowiedz

(20-06-2024, 20:16)Hazar napisał(a):  Witaj Mydream

Pytanie do kart: Czy uda nam się wypracować porozumienie związane z naszymi różnicami charakterów ?
3 monety - Uda się wypracować, z naciskiem na "wypracować". Trzeba się nastawić, że będzie trzeba włożyć mnóstwo cierpliwości i wytrwałości, bo to będzie typowo koronkowa robota. Ale jak już dopasujecie się jak puzzle, będziecie wzorem dla innych. Podziwiani jak sakralna architektura pełna harmonii.

oraz czy widać w przyszłości dom o którym marzymy i dzieci ?
As mieczy -Na razie nie widać, jest zadanie do wykonania. Jak wywiążecie się z jakiejś "umowy", dostaniecie wolną rękę, na ten moment wasze marzenia są przykryte cumulusami.

Przyszłość jeszcze jest owiana tajemnicą na tą chwilę, pracujcie. Jak osiągniecie porozumienie możliwe że marzenia zejdą w materię, ale jeszcze tego nie widać, inne sprawy są ważniejsze.

Wszystkiego dobrego
Hazar
Witaj Hazar, Niestety nie jest dobrze. Próbujemy naprawiać i walczyć ale on już się chyba poddał. Zaproponowałam terapię i usłyszałam, że i tak to nic nie da. 
On jest też przytłoczony sytuacją z domu rodzinnego ponieważ przez sytuację losową spadło na niego wiele obowiązków. Mnie także to dotyka więc sytuacja jest trudna i bardzo emocjonalna jeśli dodać do tego nasze problemy z porozumieniem się.
Ciągle mam nadzieję na to, że my będziemy " wzorem dla innych ". 
Czy mogę prosić o wróżbę na najbliższe 3 miesiące w relacji? 

Oraz jak u mnie z pracą bo trochę odpuściłam i nie wiem czy nie odbije się to czkawką. 
Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas.
Odpowiedz

(22-05-2024, 04:15)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytania: Kiedy będzie dla mnie ten właściwy czas?
III Cesarzowa - W zasadzie już niedługo, bo widzę cię na chwile przed porodem, wiec może to być już w 2024 licząc 9 miesięcy ciąży. Pokazujesz się w pełnej gotowości.

Ktoś w ogóle sie pojawi z kim założę rodzinę, będę mieć dzieci?
8 Mieczy - Nawet jak się pojawi, to może się nie przebić przez sieć którą sama utkałaś. 
Nie zauważysz też, że to na co czekasz jest na wyciągnięcie ręki.

Blue, to pokazuje się tak, że czekasz na księcia z bajki, a nawet Cesarza. 
Tylko, że taki jest jeden i nie w twoim zasięgu. 
Dobrze się diagnozujesz, czyli rozumiesz że miłość to nie wyidealizowana bajka, ale zgoła inaczej się pokazujesz i tak odbierają cię mężczyźni. 
Musisz zrozumieć, że ich oczach może być ciężko cię zaspokoić, a życie w ciągłym napięciu i w wysokich oczekiwaniach jest trudne i nie ma wielu chętnych by podjąć taki trud.

W jednym zdaniu, to trzeba obniżyć oczekiwania i brać co jest. Czyli jak jest glina to lepić z tego garnek na zupę, nie czekać, aż życia prąd naniesie porcelany, bo i skąd. Oczko

Nie martw się, jesteś Piękna.
Pracuj z dostępnymi materiałami (mężczyznami)

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Witaj Hazar, 
Mam nadzieję ze u ciebie wszystko dobrze. 
W tym roku już nie mam szansy na poznanie kogoś w sferze uczuciowej. A jak to jest z czasem w Tarocie, da się go dokładnie określić? Bo w tej wróżbie wspomniałaś że moze niedługo. 
Jeśli uznasz że to pytanie nie na miejscu, trudno zrozumiem, ale chciałabym zapytać.

Mężczyzna z którym jest możliwa ciąża w przyszłości rozumiem że dopiero go spotkam, bo jeszcze sie nie znamy.

W tej wróżbie napisałaś że 'Taki jest jeden i nie w moim zasiegu' Mogę zapytać kto to jest? 

Dane podam w wiadomości prywatnej. Dziękuję za poświęcony czas na forum.
Pozdrawiam serdecznie. 

Blue.

'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery
Odpowiedz

(28-12-2023, 20:07)Hazar napisał(a):  Witaj Anussshaka

Pytania: prognozę na rok 2024 - zwłaszcza w aspekcie zdrowia

Rycerz Monet, Królowa Mieczy, 4 Miecze - Trzeba o nie zadbać. Namawiam na badania i to takie konkretne, szczególnie obejmujące okolice od głowy do klatki piersiowej. Trzeba zwrócić uwagę na tarczyce i grasice, bo obie podświetliły mi się przez skórę. Możliwa nieprawidłowa praca obu narządów, bądź "nieszczelność". Jeśli to opanujesz powinnaś jakoś przebidować ten rok.  
Pokazuje się, że trochę się zaniedbałaś, były objawy, ale zostały przeoczone, bądź świadomie odsuwane metodą "nic mi nie jest, wydaje mi się"

miłości/związków
7 Monet, 2 Miecze -Jeszcze nic nie będzie w tym roku. Aczkolwiek coś tam będzie dojrzewać powoli, niestety jeszcze nie na tyle, by rwać owoce znajomości i nimi się objadać. Trzeba poczekać.
Jeśli w tym roku będziesz pielęgnować i dbać o znajomości które rokują, prawdopodobnie w przyszłości przerodzi się któraś w trwały związek.

oraz ogólnej aurze nadchodzącego roku.
5 monet - Mogą wystąpić braki w różnych sferach życia, ale nie ma czym się przejmować. 
Trzeba nie wstydzić się prosić i jakoś przeleci ten rok jak z bata Oczko
Nie trzeba się martwić, raz jest lepiej, raz gorzej, ale cały czas się to zmienia. Czasami gdy jest źle, to zjawia się pomoc ze strony kogoś, od kogo nigdy byśmy się nie spodziewali. Tak też bywa.
No taki rok do przebidowania Oczko

Skup się na zdrowiu, ogólnie jesteśmy jacyś teraz jak ta nasza służba zdrowia. 
W lekkiej zapaści.
Trzeba się trochę podreperować.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Wracam z weryfikacją  Uśmiech Jeżeli chodzi o zdrowie to faktycznie dużo się dzieje u mnie z tą tarczyca - czeka mnie biopsja  Boi się

A co do sfery uczuć to jakoś tak bez spektakularnych zmian... Tych nowych znajomości też za dużo nie było w bieżącym roku... 

Czy mogłabym prosić o prognozę na miłość/związki na rok 2025? Może w końcu na mojej życiowej drodze stanie ten Właściwy Mężczyzna  Uśmiech Dziękuję!
Odpowiedz

Witaj Mydream

Pytanie: Czy mogę prosić o wróżbę na najbliższe 3 miesiące w relacji?

V Kapłan, As Mieczy - W tym czasie nic się nie zmieni, pomimo chęci i modlitw wznoszonych do nieba. Trzeba wywiązać się z umowy czy zobowiązań które wzięliście na siebie i dopóki to się nie stanie, nic nie ruszy dalej. Musisz uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że będzie dobrze. Spróbuj go wspierać, na razie bez liczenia na wzajemność, czy swoje dobro. Na ten czas nie zagości romantyczność w waszym związku.

Oraz jak u mnie z pracą bo trochę odpuściłam i nie wiem czy nie odbije się to czkawką. 

Paź Mieczy - W najgorszym przypadku dostaniesz upomnienie bądź naganę. Może trochę zaboleć, jak zastrzyk.
Przyłóż się, odsuniesz na chwilę myśli o relacji i wpuścisz sobie trochę powietrza jak przekierujesz uwagę gdzie indziej, niż na partnera.
Spraw sobie przyjemność dobrze wykonanymi obowiązkami służbowymi. Tak, by w razie czego móc pomyśleć. "Przynajmniej w pracy mi się układa."

Nie poddawaj się, pracuj dla siebie Oczko Przez te 3 miesiące tylko na tym się skupiaj.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Blue

Pytanie: A jak to jest z czasem w Tarocie, da się go dokładnie określić?
VIII Moc - Nie do końca, wszystko zależy od skali energii osoby która prognozuje. Pokazał się zegar czyli "czas" jest uwzględniony w odczycie, ale urządzenie jest bez wskazówek, za to przestrzenne i wielowymiarowe. 
Czyli punkt czasowy musi być niejako zatwierdzony przez prognostyka, czyli oprócz tego że "widzi" musi jeszcze być geometryczny. Jakby to dziwnie nie zabrzmiało, prognosta nie patrzy na czas liniowo, tylko staje się czasem w w jego wnętrzu.

Mężczyzna z którym jest możliwa ciąża w przyszłości rozumiem że dopiero go spotkam, bo jeszcze sie nie znamy.

2 miecze - Nie spotkacie się w przyszłości, wygląda na to że już się znacie i już doszło do spotkania.

W tej wróżbie napisałaś że 'Taki jest jeden i nie w moim zasiegu' Mogę zapytać kto to jest?

2 kielichy - Twój były.Takie słowa pojawiły sie na wstępie.
Chociaż widzę że to cały czas jest świeże, jakaś zakazana miłość. Tak jakbyście zostali rozdzieleni. Związek nie skonsumowany.  

Czekaj jeszcze te parę tygodni Oczko licz równe 9 miesięcy od prognozy Oczko zobaczymy czy coś się wykluje

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Anussshaka

Pytanie: Czy mogłabym prosić o prognozę na miłość/związki na rok 2025? Może w końcu na mojej życiowej drodze stanie ten Właściwy Mężczyzna   

6 Buław - Jest samiec Alfa. Jedzie jakiś książę na białym koniu. Nic więcej nie widzę, bo ma zbroję, ale raczej szczuły, prosty nos i albo szpakowaty, albo blondyn. Może być trudny do zdobycia, ale to tylko spotęguje ochotę na niego. 
Także wszystko w końcu przed Tobą. Przygotuj się na miłość, a przede wszystkim seks.
Jakieś wyjątkowo jurne to chłopisko się pokazało Oczko .

Cudownego, cielesnego  2025 r

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziekuje za poswiecony czas Hazar  Uśmiech
Czy chodzi od prognozy tej z Maja, czy liczac od dzisjeszego dnia te 9 miesiecy? W moim kregu brak facetow, jak juz sa to zonaci. Dlatego zapytalam czy go jeszcze nie znam. 
Mialam pana za Cesarza o ktorego tutaj pytalam na forum, ale nic nie bylo poza znajomscia z pracy i moim zainteresowaniem jego osoba. On sam zaczal znajomosc i sobie poszedl, powieksza rodzine, i wzial slub. Mnie zonaci mezczyzni nie interesuja. Nie bylam w zadnym zwiazku dotychczas, wiec nie mam bylych, ale rozumiem przekaz wypowiedzi. 
Nie wiem jak mam to interpretowac bo wczesniej doradzilas zeby sie nie martwic, ze to nie bylo jeszcze to i warto poczekac i miec nadzieje. Dlatego staram sie tego trzymac. Jesli jest na co to warto poczekac.   Uśmiech Moze wkacu sie doczekam, chociaz cierpliwosc to nie jest moja mocna strona. 

Dziekuje Blue.

'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery
Odpowiedz

Dziękuję za poświęcony czas i za to dobre słowo na koniec Uśmiech

Zastanawia mnie ta "umowa" która ciągle wraca i nie wiem czy chodzi o pomoc mojego męża w domu rodzinnym czy o naszą umowę o pracę nad własnymi charakterami i kontrolą emocji. Bo inne zobowiązania nie przychodzą mi do głowy. Nie mamy kredytów, dzieci i nikomu nic nie obiecaliśmy Oczko
W jego domu rodzinnym mam nadzieję, że sytuacja się unormuje max do 2 miesięcy.

Co do wsparcia to z pewnością będę wspierać. Tym bardziej, że godzinę po zadaniu pytania o moją pracę dostałam telefon od niego, że właśnie otrzymał wypowiedzenie z końcem miesiąca. I to oboje wyrwało nas z butów. Wiec zakładam, że to przez to nic się nie zmieni bo on będzie musiał zająć się szukaniem nowej pracy, choć podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie? Oczywiście jeśli można bo nie wiem czy takie "nadwyrężanie" kart i oczywiście wróżki jest wskazane Oczko
Ja natomiast poza wsparciem zajmę się swoją pracą bym mogła spokojniej jechać na dłuższy urlop.

Miłego wieczoru Uśmiech
Odpowiedz

Blue trzymaj się prognozy z maja Oczko od niej licz.

Tylko że teraz jest już wszystko jasne.
Z moich i twoich wpisów wynika że ten Gość który poszedł, wciąż żywisz do niego uczucia i dlatego ciężko ci coś zobaczyć dookoła.
Bądź cierpliwa, musisz się z tym rozliczyć wewnętrznie i albo trwać, albo otworzyć sie na nowe.
Blokujesz się
Trzeba poczekać aż zdecydujesz się na krok do przodu Oczko

Odpowiedz

Mydream

Pytanie: podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie?

4 monety - Praca o którą pytasz może nie przyjść. Cofnęło mi pieniądze do wnętrza karty. Tak jakby to nie był dobry czas na oferowanie pracy komukolwiek. Zawsze można próbować się płaszczyć i żebrać, ale to nie jest dobre. Szczególnie że dla niego ważna jest godność. Wspieraj go, niech ma komfort i poczucie swojej wartości.

Co do umowy to jest ona formalna, więc może chodzić o  sprawy rodzinne, Bo tu pokazało się dotrzymanie słowa przed wszystkim.

Spokojnie, wszystko sie ułoży

Odpowiedz

Rozumiem, dziękuję. 
 Blue

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości