Boski Tarot u Hazar

Witaj Anussshaka

Pytanie: Czy mogłabym prosić o prognozę na miłość/związki na rok 2025? Może w końcu na mojej życiowej drodze stanie ten Właściwy Mężczyzna   

6 Buław - Jest samiec Alfa. Jedzie jakiś książę na białym koniu. Nic więcej nie widzę, bo ma zbroję, ale raczej szczuły, prosty nos i albo szpakowaty, albo blondyn. Może być trudny do zdobycia, ale to tylko spotęguje ochotę na niego. 
Także wszystko w końcu przed Tobą. Przygotuj się na miłość, a przede wszystkim seks.
Jakieś wyjątkowo jurne to chłopisko się pokazało Oczko .

Cudownego, cielesnego  2025 r

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziekuje za poswiecony czas Hazar  Uśmiech
Czy chodzi od prognozy tej z Maja, czy liczac od dzisjeszego dnia te 9 miesiecy? W moim kregu brak facetow, jak juz sa to zonaci. Dlatego zapytalam czy go jeszcze nie znam. 
Mialam pana za Cesarza o ktorego tutaj pytalam na forum, ale nic nie bylo poza znajomscia z pracy i moim zainteresowaniem jego osoba. On sam zaczal znajomosc i sobie poszedl, powieksza rodzine, i wzial slub. Mnie zonaci mezczyzni nie interesuja. Nie bylam w zadnym zwiazku dotychczas, wiec nie mam bylych, ale rozumiem przekaz wypowiedzi. 
Nie wiem jak mam to interpretowac bo wczesniej doradzilas zeby sie nie martwic, ze to nie bylo jeszcze to i warto poczekac i miec nadzieje. Dlatego staram sie tego trzymac. Jesli jest na co to warto poczekac.   Uśmiech Moze wkacu sie doczekam, chociaz cierpliwosc to nie jest moja mocna strona. 

Dziekuje Blue.

'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery
Odpowiedz

Dziękuję za poświęcony czas i za to dobre słowo na koniec Uśmiech

Zastanawia mnie ta "umowa" która ciągle wraca i nie wiem czy chodzi o pomoc mojego męża w domu rodzinnym czy o naszą umowę o pracę nad własnymi charakterami i kontrolą emocji. Bo inne zobowiązania nie przychodzą mi do głowy. Nie mamy kredytów, dzieci i nikomu nic nie obiecaliśmy Oczko
W jego domu rodzinnym mam nadzieję, że sytuacja się unormuje max do 2 miesięcy.

Co do wsparcia to z pewnością będę wspierać. Tym bardziej, że godzinę po zadaniu pytania o moją pracę dostałam telefon od niego, że właśnie otrzymał wypowiedzenie z końcem miesiąca. I to oboje wyrwało nas z butów. Wiec zakładam, że to przez to nic się nie zmieni bo on będzie musiał zająć się szukaniem nowej pracy, choć podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie? Oczywiście jeśli można bo nie wiem czy takie "nadwyrężanie" kart i oczywiście wróżki jest wskazane Oczko
Ja natomiast poza wsparciem zajmę się swoją pracą bym mogła spokojniej jechać na dłuższy urlop.

Miłego wieczoru Uśmiech
Odpowiedz

Blue trzymaj się prognozy z maja Oczko od niej licz.

Tylko że teraz jest już wszystko jasne.
Z moich i twoich wpisów wynika że ten Gość który poszedł, wciąż żywisz do niego uczucia i dlatego ciężko ci coś zobaczyć dookoła.
Bądź cierpliwa, musisz się z tym rozliczyć wewnętrznie i albo trwać, albo otworzyć sie na nowe.
Blokujesz się
Trzeba poczekać aż zdecydujesz się na krok do przodu Oczko

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Mydream

Pytanie: podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie?

4 monety - Praca o którą pytasz może nie przyjść. Cofnęło mi pieniądze do wnętrza karty. Tak jakby to nie był dobry czas na oferowanie pracy komukolwiek. Zawsze można próbować się płaszczyć i żebrać, ale to nie jest dobre. Szczególnie że dla niego ważna jest godność. Wspieraj go, niech ma komfort i poczucie swojej wartości.

Co do umowy to jest ona formalna, więc może chodzić o  sprawy rodzinne, Bo tu pokazało się dotrzymanie słowa przed wszystkim.

Spokojnie, wszystko sie ułoży

Odpowiedz

Rozumiem, dziękuję. 
 Blue

'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery
Odpowiedz

Witaj Hazar, 

Mam egzamin na prawo jazdy 30 grudnia. Zobaczymy jak to bedzie  Uśmiech oby sie udalo. 

w miedzy czasie jednak chce zapytac o rade mam szkic pracy pisemnej ktora mam oddac w styczniu, Czy to juz to, czy zdam za pierwszym razem? Nie wiem juz co mam pisac zeby ja zaliczyc. Dane wysle w wiadomosci prywatnej. 
Dziekuje Blue.

Odpowiedz

Witaj
Raspberry

Pytanie: Czy to już to, czy zdam za pierwszym razem?

XIX Słońce - Wygląda to bardzo dobrze, profesjonalnie i naukowo. Jeśli można coś poprawić, to część która odpowiada za prezentacje, tak by była bardziej widoczna. Od merytorycznej strony jest dobrze.

dołożenie - 10 buław - Przyłóż się, pokazało się że stres cię przygniecie. Jeśli możesz to spróbuj go zniwelować, bądź opanować.
Tak by nie ciążył zbytnio przy egzaminie.

Wygląda to bardzo dobrze.
Powodzenia w styczniu  Oczko .

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziekuje, Uśmiech ulzylo mi troche z ta praca pisemna bo nie ma z kim na uczelni o tym porozmawiac, podyskutowac, a chce sie skupic na innym egzaminie ktory tez mam w styczniu duzo wazniejszym. Za duzo myslenia o ty mnie juz dobija. Styczen bedzie stresujacy i to jak. 
Dziekuje za dodatkowa karte -rozumiem ze dolozenie karty bylo do egzaminu na prawko, bardzo sie stresuje,  Stres 
dziekuje za poswiecony czas  Uśmiech
Wszystkiego dobrego 
Blue

Odpowiedz

Trzymam kciuki Pociesza

Odpowiedz

Proszę o wróżbę na przyszły rok (finanse, prace, ogólne powodzenie).
Dziękuję i wszystkiego dobrego! [Obrazek: buzki.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości