Wróżba dotycząca relacji, miłości

Dzień dobry, bardzo dziękuję za przyjęcie na forum. Podczytywałam Was już jakiś czas, próbowałam sama interpretować karty, które miałam już stawiane (przez znajomą), karty często się powtarzały, sporo spraw się sprawdziło, ale niektórych kart nie rozumiałam. 
Moje pytanie odnosi się do relacji - 2 lata temu gwałtownie zakończył się wieloletni związek, odkryłam zdradę partnera, on odszedł do tamtej, jednak do końca nie był ze mną szczery. Odciął się od rodizny i znajomych i do teraz pozostaje zdala od naszych wspólnych przyjaciół. Nie mamy kontaktu, ale widujemy sie w pracy. 
Ja czuję, że nadal go kocham. Spotykałam się, chodziłam na randki, nawet pojawił się krótki związek, ale wszystkie relacje sama kończyłam. Myślałam, że już jest dobrze, ale jednak zawsze kończy się tak samo. 
Chciałabym dowiedzieć się, co karty mówią o mojej relacji z byłym partnerem obecnie, czy jest jakaś przyszłość? Ja sobie nie wyobrażam powrotu, nie ma równiez kontaktu między nami i ja nie próbowałam się nigdy z nim kontaktować. Próbuję myśleć o nim tak, jak gdyby umarł. Ale boję się, że już nigdy tak nie pokocham nikogo. 
Ostatnio, nie wiem skąd i dlaczego, zaczął mi się snić co noc, wybudzam się, pojawia się w moich myślach. Dlatego piszę ten post i proszę o pomoc. Jestem w trakcie leczenia psychiatrycznego, mam pomoc, jestem w naprawdę w o wiele lepszym momencie życia niz powiedzmy rok, 1,5 roku temu. Jestem też naprawdę zadowolona z bycia samemu, to rozstanie chociaż tak bolesne, sprawiło że bardziej poznałam siebie, uwierzyłam w siebie. Cieszę się z bycia samemu, nie chodzę na randki, nie mam kont na portalach randkowych itp. W zasadzie mężczyźni znajdują mnie jakoś sami, ale jak pisałam, zawsze rezygnowałam z tych relacji, czułam że to nie to. Obecnie naprawdę jestem zadwolona, momentami szczęśliwa, mam wspaniałych przyjaciół i jestem w dobrym momencie zawodowo. Ale te sny ostatnio, boli mnie ta miłość, boli mnie że dalej czuje że kocham tego człowieka. Proszę o pomoc i bardzo dziękuję za chociażby przeczytanie tego wpisu Uśmiech
Odpowiedz

Tak jak w Regulaminie Darmowych wróżb, aby otrzymać wróżbę potrzebujesz co najmniej 3 posty
https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=264
Poszukaj tematyki/działow w ktorych możesz być aktywna...mamy tematykę nie tylko ezoteryczną...daj się poznać, pokaż nam swoje zainteresowania... Oczko
https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=264

[Obrazek: attachment.php?aid=76937]
Odpowiedz

Krystyno, bardzo Ci dziękuję! Już trochę nadrobiłamUśmiech

Podaj jeszcze Wasze dane...
Odpowiedz

witaj Ozyrysek

Poproszę o dane i zadaj konkretnie pytania, dokładnie to co chcesz wiedzieć.

Pozdrawiam
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(06-01-2025, 08:20)Hazar napisał(a):  Przepraszam, jeszcze się wszystkiego tutaj uczę. 

Moje pytanie, to czy jeszcze jest dla nas jakaś przyszłość? Czy on coś jeszcze do mnie czuje? I czy rozważa powrót, bo czuję jakbym musiała ciągle być w gotowości. 

Dane, to Zofia (24.09.1997) i Marcin (13.01.1988)
Odpowiedz

Witaj Ozyrysek

Moje pytanie, to czy jeszcze jest dla nas jakaś przyszłość? ( wspólna)
III Cesarzowa, 8 Mieczy - Nie widzę przyszłości, w ogóle nie pokazał sie czas. Pokazał się za to ołtarz modlitewny i unieruchomienie.
 Całkowite zatrzymanie się w tym momencie, wszelaki ruch został zablokowany, to co jest teraz nawet nie drgnie.

Czy on coś jeszcze do mnie czuje?
Paź kielichów - Tak są uczucia, ale bardzo delikatne i płoche. Łatwo je wytracić z ręki, szczególnie że je trzyma opuszkami palców jak motyla w dłoniach. Jeden nieopatrzny ruch i kielich uczuć roztrzaska się na amen.

I czy rozważa powrót, bo czuję jakbym musiała ciągle być w gotowości. 
XX Sąd Ostateczny - Powrót się w zasadzie już pokazał ale taki ostateczny, do tego co kiedyś było, wielokrotnie i sięga to w tysiąclecia.
Wraca, tylko że razem z nim wszystkie doświadczenia i pokazuje jakby wyciągał je z nieświadomości czy swojego cienia.
Przygotuj się, dobrze czujesz.

Prognoza jest dziwna, nie widzę mężczyzny tylko na każdej karcie mam jedną i ta samą kobietę. Praktycznie wszędzie mi się tak samo ubrała, w szatę bez szwów, tylko z uczuciami wystroiła się jak Anioł w Boże Ciało Oczko
Prognoza jest dla Ciebie, jeśli mija się całkiem z rzeczywistością, to znaczy że coś weszło pod twoje pytania i zwyczajnie opowiadam na inne.

Jeśli masz jeszcze dodatkowe to pytaj.

Wszystkiego dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(06-01-2025, 12:41)Hazar napisał(a):  Witaj Ozyrysek

Moje pytanie, to czy jeszcze jest dla nas jakaś przyszłość? ( wspólna)
III Cesarzowa, 8 Mieczy - Nie widzę przyszłości, w ogóle nie pokazał sie czas. Pokazał się za to ołtarz modlitewny i unieruchomienie.
 Całkowite zatrzymanie się w tym momencie, wszelaki ruch został zablokowany, to co jest teraz nawet nie drgnie.

Czy on coś jeszcze do mnie czuje?
Paź kielichów - Tak są uczucia, ale bardzo delikatne i płoche. Łatwo je wytracić z ręki, szczególnie że je trzyma opuszkami palców jak motyla w dłoniach. Jeden nieopatrzny ruch i kielich uczuć roztrzaska się na amen.

I czy rozważa powrót, bo czuję jakbym musiała ciągle być w gotowości. 
Sąd Ostateczny - Powrót się w zasadzie już polazł ale taki ostateczny, do tego co kiedyś było, wielokrotnie i sięga to w tysiąclecia.
Wraca, tylko że razem z nim wszystkie doświadczenia i pokazuje jakby wyciągał je z nieświadomości czy swojego cienia.
Przygotuj się, dobrze czujesz.

Prognoza jest dziwna, nie widzę mężczyzny tylko na każdej karcie mam jedną i ta samą kobietę. Praktycznie wszędzie mi się tak samo ubrała, w szatę bez szwów, tylko z uczuciami wystroiła się jak Anioł w Boże Ciało Oczko
Prognoza jest dla Ciebie, jeśli mija się całkiem z rzeczywistością, to znaczy że coś weszło pod twoje pytania i zwyczajnie opowiadam na inne.

Jeśli masz jeszcze dodatkowe to pytaj.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Bardzo bardzo Ci dziękuję, nawet nie masz pojęcia jak bardzo!

No cóż, dla mnie wszystko się zgadza. On jest osobą, która zdania nie zmienia, nigdy w przeszłości nie wracał do bylych. W zakończeniu naszej relacji był bardzo, hmm, drastyczny? Odciął dosłownie wszystko. Ale zaczęło się od kobiety i przyznam, że kiedy już po czasie dowiedziałam się, kiedy ona zaczęła "mącić", to wszystko ułożyło się w całość, wtedy on przeszedł ogromną zmianę. 

Ostatnio co noc mi się śni i dlatego te moje pytania, naprawdę bardzo mnie to rozstroiło, w szczególności że długo się po tym wszystkim podnosiłam. 
Kiedy wcześniej miałam stawiane karty, to przy nim często wychodziła 5 denarów, a przy mnie IX mieczy. 
Czy jest dla mnie nadzieja? Czy ja przestanę kiedyś kochać? Bo to strasznie boli.
Odpowiedz

aż mnie ciarki przeszły, zajrzałam w ostatni rozkład jaki miałam, jeszcze w kwietniu zeszłego roku i na pytanie o przyszłość był paź kielichów, wieża i IX mieczy
Odpowiedz

Czy jest dla mnie nadzieja?
10 Kielichów - Nawet więcej niż nadzieja, jest spełnienie emocjonalne przy boku swojej antypozy. 
Jak bardzo różni, tak bardzo scalający się w pełni.

Czy ja przestanę kiedyś kochać?
2 Miecze - Nie przestaniesz, to sięga głębiej niż jest w stanie ogarnąć twój umysł, choćbyś próbował się odciąć, neurony nieustannie przetwarzają tą jedną informację. Dlatego widzisz ja w snach, jest cały czas w twoim umyśle.

Trzeba sie z tym pogodzić Oczko innej rady nie ma.

Odpowiedz

Bardzo Ci dziękuję, to długi i bolesny prcoes, ale wierzę że taką lekcję muszę odrobić. Dziękuję za poświęcony czas Buźki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości