Boski Tarot u Hazar

Barbara

Pytania: Zastanawia mnie co mnie tak przy nim może trzymać czego jeszcze nie jestem świadoma
Paź Buław - Niewielka rzecz, pokazuje się jak bzdura. Taka dziecinada, ale to zrozumiesz jak już będzie po wszystkim, takie "przywiązanie" jak dziecka do kocyka.

dlaczego jeżeli jesteśmy sobie przeznaczeni to mam poczuć ból...
II Kapłanka - Bo takie przyjęłaś zobowiązanie na żywot na tym padole. Umówiłaś się z kimś, że ktoś zada ci ból, bo chcesz to poczuć na własnej skórze. Zrozumieć czym jest, a nie definiować go wyobrażeniami czy cudzym doświadczeniem.
Przeznaczenie to nieuchronność, fatum, trzeba je przejść. Nie ma nic wspólnego z wąskim rozumieniem definicji tego słowa przez człowieka .

A czy mogłabyś spojrzeć w karty jak on widzi nasz związek?
XVI Wieża - Jakby był w trakcie wyburzenia. Fundamenty są już naruszone i niebezpiecznie przechyla sie na bok. 
Wali się i nic nie można z tym zrobić, szczególnie że już następne ciosy nadchodzą.

czy mu dalej zależy i coś czuje do mnie ?
5 Mieczy - Czuje ale złość i może zadawać ciosy na oślep. Pokazał się jak rozjuszony byk. Tak jakby wyszedł z jakiegoś marazmu i właśnie znalazł winnego wszystkich swoich niepowodzeń. 
A że jesteś najbliżej Ty, to najprędzej możesz oberwać. Miłości romantycznej, pożądania, ani wsparcia nie widać.

Tak to u mnie wygląda, ale musisz wiedzieć że wszystko się w życiu przydaję. 
Absolutnie wszystko i nie tylko jako tkliwe wspomnienia, ale wyrobione mechanizmy obronne. Bo jeśli nie doświadczysz, to niczego się nie nauczysz.

To jak z wsadzeniem ręki do ognia. 
Choćby ci matka 100 razy mówiła, nie zadziała to tak skutecznie jak twój jeden raz z ręką w ogniu.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo...no to niestety jak tak dalej będzie to lepiej to zakończyć i mieć spokój...poboli i przestanie...
Odpowiedz

Witaj Hazar,  Uśmiech
Proszę o wróżbe w twoim gabinecie.
Czy zdalam ten egzamin ustny na uczelni, który miałam 20.01? 
Ide na praktyki to już ostatnie 6 miesięcy studiów. Czy dam radę na tych praktykach? Zalicze wszystko na czas? Czy mogą zaoferować mi prace na tym oddziale w szpitalu? 

Czy jest jakieś zainteresowanie z jego strony? odchodzi z mojej uczelni, jest nauczycielem. 

Dziękuję za poświęcony czas na forum.
Dane wysle w wiadomości prywatnej.
Wszystkiego dobrego,
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Blue

pytania: Czy zdałam ten egzamin ustny na uczelni, który miałam 20.01?
7 Monet - Nie ma jeszcze wyników, pokazuje się że jeszcze nie jesteś oceniona. Ktoś się zastanawia z uśmieszkiem na twarzy.

Ide na praktyki to już ostatnie 6 miesięcy studiów. Czy dam radę na tych praktykach?
9 Mieczy - Fizycznie tak, ale psychicznie mogą być problemy. Rada, nie zabieraj praktyk do domu. W tym zawodzie trzeba się nauczyć szybko radzić sobie z myślami i emocjami. Jak zaczniesz "przeżywać" nikomu nie pomożesz.

Zaliczę wszystko na czas? 
6 Mieczy - Tak, powinnaś zrobić to w czasie o którym pytasz, pokazuję się że masz wparcie i dobre przygotowanie.

Czy mogą zaoferować mi prace na tym oddziale w szpitalu?
5 buław - Nie do końca, tak jakby był spór o twoją osobę, na początek to trochę słabo, bo na starcie pokazał się konflikt.

Czy jest jakieś zainteresowanie z jego strony? odchodzi z mojej uczelni, jest nauczycielem.
7 kielichów - Tak, ale na nic się nie zdecyduje bo wie że to nieetyczne. 
Zresztą to zainteresowanie pokazuje się jak zdobycie kolejnej odznaki. Tak jakbyś miała dołączyć do kolekcji jego życiowych trofeów. Powinien się powściągnąć.

Przygotuj się do praktyk psychicznie. Mogą być dla ciebie niemałym wyzwaniem

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziekuje za poswiecony czas Hazar, 

Egzamin- mam nadzieje ze zdany uczylam sie duzo, nauczycielka ktora mnie oceniala pod koniec byla mila i duzo zachwalala, ale tak jest jak mowisz wszystkich ocenia z usmieszkiem na twarzy.  

Praktyki to moja najwieksza obawa. Postaram sie dac rade i wytrwac do czerwca Uśmiech to bedzie nie lada wyzwanie. Obawiam sie ze poprostu nie beda mieli czasu uczyc i nianczyc studenta. Spor o moja osobe, mam nadzieje ze to nic az tak zlego. 

Zauwazylam ze mi sie przyglada, jest atrakcyjny i bardzo inteligentny, spodobal mi sie, ale ciezko bylo stwierdzic czy zainteresowanie jest z jego strony. On i tak za chwile odchodzi z pracy, dzis sie pozegnal z moja grupa. Bardziej myslalam ze nie moze  ze wzgledu na kulture bo jest muzulmaninem. Wszystkie studentki nad nim skacza. Skoda ze to zinteresowanie na zasadzie zdobycia oznaki, nie sadzilam ze taki jest. Zycie milosne widac to nie moja bajka. 

Wszystkiego dobrego,  Blue
Odpowiedz

Droga Hazar,
wracam z weryfikacją wróżby sierpniowej odnośnie pracy. Zostałam w obecnej firmie, nikt mnie nie zwolnił chociaż poszły dwie tury cięć etatów i chyba faktycznie jestem już pewnego rodzaju specjalistką, na której warto polegać (otrzymałam końcoworoczną nagrodę firmową).

Jednakże ten stres i lęki związane z pracą przerastają moje możliwości. Udałam się po fachową pomoc i przyznam, że coraz częściej myślę o zmianie pracy lub nawet odejściu z tej firmy nawet bez planu B. Pojawiło się jeszcze pewne "światełko" i chciałam poradzić się Ciebie i Twoich kart.

Otóż w firmie uruchomiono wewnętrzną rekrutację na pewne stanowisko. 
Chciałabym wziąć w nim udział, bo może w tej nowej roli znajdę więcej spokoju i spełnienia. 
Czy mogłabyś zapytać kart, czy warto ubiegać się o to stanowisko w firmie? Czy znajdę w tej roli upragniony spokój i spełnienie?
Z góry dziękuję Kwiatek
Odpowiedz

Pomarańczka, Twoja prośba o wróżbę na pracę, ponownie przywróciłam do Gabinetu Hazar

Wcześniej umieściłam ją w wątku Praca, który zawiera wszystkie wróżby Twoje na naszym Forum w temacie Praca...
Pisałaś weryfikację do poprzedniej wróżby i dlatego tam się znalazła...
Na przyszłość pisz weryfikację w wątku, gdzie dostałaś wróżbę, a nową prośbę napisz w nowym wątku...

[Obrazek: attachment.php?aid=76937]
Odpowiedz

Witaj Pomarańczka

Pytanie: czy warto ubiegać się o to stanowisko w firmie?
As Kielichów - Tak, warto. To byłoby dla ciebie nowe otwarcie, coś rozjaśniło by mroki twojej egzystencji. Odzyskałabyś wreszcie spokój i odnalazłabyś spełnienie.

Czy znajdę w tej roli upragniony spokój i spełnienie?
10 Buław - Na początku będzie bardzo trudno, bo obciążenia które dźwigasz na grzbiecie są ogromne. 
Dołożenie Królowa Mieczy - Z czasem jednak odzyskasz ten upragniony spokój. Kobieta która będzie przy Tobie stanie się jego gwarantem.

Pomarańczka, nie bój się. Dasz sobie radę, wszystko co trudne i ciężkie straci wreszcie na znaczeniu. Jeśli przejdziesz tą rekrutację, wszystko zacznie się jakby od nowa Oczko I spełnisz się, tak jak tego pragniesz.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję za postawienie kart Buźki 
Spróbuję i zawalczę w rekrutacji o to stanowisko.
Odpowiedz

Witaj Hazar.  Buźki
 Przyszłam z weryfikacja wróżby rocznej. Przepraszam, że tak późno, ale musiałam ściągnąć inną przeglądarkę, bo dotychczasowa nie obsługuje tego forum.

W sprawie zdrowia, jak rozmawiałyśmy wcześniej, tylko z oczami mam problem. Lekarze jednak tylko monitorują co się dzieje. Pocieszam się tylko faktem, że choroba nie postępuje.

Finanse jak przewidziałaś w bardzo dobrej formie. Nadpłacam kredyt hipoteczny, mam odłożone na wszelki wypadek i nawet zaczęłam inwestować na giełdzie. 

W związku też bez zmian. Tu najmniej mam do zweryfikowania, jak było tak jest. 

Bardzo Ci dziękuję za bardzo trafną wróżbę.  Kwiatek
Odpowiedz

Dziękuję za weryfikację Oczko

pozdrawiam

Odpowiedz

(31-01-2025, 19:36)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

pytania: Czy zdałam ten egzamin ustny na uczelni, który miałam 20.01?
7 Monet - Nie ma jeszcze wyników, pokazuje się że jeszcze nie jesteś oceniona. Ktoś się zastanawia z uśmieszkiem na twarzy.

Ide na praktyki to już ostatnie 6 miesięcy studiów. Czy dam radę na tych praktykach?
9 Mieczy - Fizycznie tak, ale psychicznie mogą być problemy. Rada, nie zabieraj praktyk do domu. W tym zawodzie trzeba się nauczyć szybko radzić sobie z myślami i emocjami. Jak zaczniesz "przeżywać" nikomu nie pomożesz.

Zaliczę wszystko na czas? 
6 Mieczy - Tak, powinnaś zrobić to w czasie o którym pytasz, pokazuję się że masz wparcie i dobre przygotowanie.

Czy mogą zaoferować mi prace na tym oddziale w szpitalu?
5 buław - Nie do końca, tak jakby był spór o twoją osobę, na początek to trochę słabo, bo na starcie pokazał się konflikt.

7 kielichów - Tak, ale na nic się nie zdecyduje bo wie że to nieetyczne. 
Zresztą to zainteresowanie pokazuje się jak zdobycie kolejnej odznaki. Tak jakbyś miała dołączyć do kolekcji jego życiowych trofeów. Powinien się powściągnąć.

Przygotuj się do praktyk psychicznie. Mogą być dla ciebie niemałym wyzwaniem

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj 

Egzamin zdalam, ladnie poszlo  Uśmiech

Na praktykach w szpitalu nic nie bylo, bo juz odpracowalam tam troche i teraz jestem na innych 3 tygodniowych tutaj to takie zamieszanie kazdego dnia musze na kogos czekac zeby z nim pracowac. I bardziej tu mi pasuje ze jakis spor byl. Ale jest okej. Fizycznie daje rade ale ciezko jest, staram sie nie przynosic praktyk do domu. To by bylo na tyle. Dziekuje. 

wszystkiego dobrego, 
Blue
Odpowiedz

Gratulację Kwiatek

dziękuję za weryfikację.

Hazar

Odpowiedz

Witaj, jaki będzie dla mnie marzec w miłości? Po  dłuższej niedyspozycji wracam do żywych 🙃 pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: jaki będzie dla mnie marzec w miłości?

IV Cesarz - Ktoś się pojawi, ale nie widać żeby się zbliżył. 
Stoi i patrzy. Żadnych ruchów.

Może być zajęty, ale to nie przeszkadza żeby patrzeć. 
W marcu bez uniesień i motyli w brzuchu.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzięki Hazar 😗
Odpowiedz

Czy moglabym rowniez poprosic Cie o nowa wrozbe? Moze byc na okres tego roku 2025.

1. Zastanawiam sie czy zostac w obecnej miejscowosci W czy przeniesc sie do miejscowosci B lub L. Ciagie mnie do L, ale jest tez kilka przeslanek, zeby zostac tu gdzie jestem w W. Nie wiem co zrobic, chetnie przyjelabym jakas wskazowke.

2. Bardzo ciagnie mnie, zeby wrocic na jakis czas do Polski (mieszkam obecnie za granica). Czy to by bylo pozytywne wrocic na dluzszy okres? 

3. Co karty radza w sprawie mojego mieszkania w dzielnicy Mal. Czy sprzedac je z zyskiem, czy raczej zostawic i wynajmowac?

4. Kwestia pracy - troche juz czuje, ze ta firma to nie moje miejsce. Czy cos mi poradzisz jaki kierunek obrac?

5. Kwestia plecow, zdrowia. Mam cos w stylu prawie przepukliny i boli mnie. Dbam o siebie, chodze na terapie. Mam jednak wiele hamulcow, np. wychodze mneij na miasto, mam ograniczenia jesli chodzi o hobby.
Nie wzielam zadnego zwolnienia medycznego. Moze by mi sie przydalo zwolnienie medyczne np. na 1-2-3 miesiace?

6. Pytanie bardzo osobiste... Czy samotne macierzynstwo byloby dla mnie do udzwigniecia? Wtedy raczej na pewno wrocilabym do Polski zeby byc z mama. Czy raczej czekac na poznanie odpowiedniego partnera?

7. Jakas porada, cos od serca na ten rok.
Odpowiedz

Witaj Tajlandia

Pytania:
1. Zastanawiam sie czy zostać w obecnej miejscowości W czy przenieść sie do miejscowości B lub L. Ciągnie mnie do L, ale jest tez kilka przesłanek, żeby zostać tu gdzie jestem w W. Nie wiem co zrobić, chętnie przyjęłabym jakąś wskazówkę.
VII Rydwan - Rozważ ten wyjazd, pokazuje się że jesteś w drodze i prawdopodobnie wraz z dobytkiem, czyli przeprowadzka jak najbardziej możliwa w 2025. Widać, że to też będzie bardzo dobra decyzja, bo oblicze masz zdeterminowane, więc wątpliwości się rozpłyną i zrobisz to bez zawahania.

2. Bardzo ciągnie mnie, żeby wrócić na jakiś czas do Polski (mieszkam obecnie za granica). Czy to by było pozytywne wrócić na dłuższy okres?
IV Cesarz - Bardzo pozytywne, masz już wypracowany dobrobyt, autorytet i hojnie pokazujesz się innym. W Polsce będziesz miała już niekwestionowaną pozycje lidera, będziesz już konsumować owoce swojej pracy i ze stanowiska zarządzać swoim królestwem.

3. Co karty radzą w sprawie mojego mieszkania w dzielnicy Mal. Czy sprzedać je z zyskiem, czy raczej zostawić i wynajmować?
10 kielichów - Zostawić, to miejsce pokazało się sentymentalne. Jest możliwe, że będziesz tam spędzać czułe chwile ze swoją drugą połówką. To miejsce ma taką specyficzną jakość. Ogień tam nie wygasa. Nie warto się pozbywać, bo naprawia emocjonalnie.

4. Kwestia pracy - trochę już czuje, ze ta firma to nie moje miejsce. Czy coś mi poradzisz jaki kierunek obrać?
XI Sprawiedliwość - Możesz przygotowywać się na zmianę, ale w tym roku niczego innego nie będzie. Macie za dużo umów, które was skutecznie wiążą. Zresztą w tym roku musisz tam trwać. Kierunku żadnego nie widać, oczy w tej kwestii pozostają ślepe.

5. Kwestia pleców, zdrowia. Mam coś w stylu prawie przepukliny i boli mnie. Dbam o siebie, chodzę na terapie. Mam jednak wiele hamulców, np. wychodzę mniej na miasto, mam ograniczenia jeśli chodzi o hobby.
Nie wzięłam żadnego zwolnienia medycznego. Może by mi sie przydało zwolnienie medyczne np. na 1-2-3 miesiące?
6 Kielichów - Przepuklina pokazuje się w okolicy 6 kręgu od dołu ? i jest dosyć spora? Hobby na razie odpuść. 
Chociaż nie wiem, bo dyski pokazały się wszystkie w porządku.  A to co widać to bardzie przypomina uszkodzenie ale worka oponowego.
Musisz iść na jakieś dobre badanie. Dyski i kręgi wydają się być w porządku.
Rokowania - 8 kielichów - Trzeba się za to zabrać, bo nogi zaczną "odmawiać posłuszeństwa". Umów się na wszystkie możliwe badanie i niech dobrze to prześwietlą. To prawdopodobnie jest do "zaszycia"

6. Pytanie bardzo osobiste... Czy samotne macierzyństwo byłoby dla mnie do udźwignięcia? Wtedy raczej na pewno wróciłabym do Polski żeby być z mama. Czy raczej czekać na poznanie odpowiedniego partnera?
8 mieczy - Samotne macierzyństwo nie jest dla ciebie. Nie udźwigniesz go, najlepiej czekać na partnera który będzie chciał stworzy z tobą rodzinę.

7. Jakaś porada, coś od serca na ten rok.
X Koło Fortuny - Od serca to zakręciłam ci Kołem Oczko  Proś a będzie ci dane. Tylko dobrze się zastanów czego pragniesz, by później nie pluć sobie w brodę. Wszechświat wsłuchuje się w twoje myśli.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: 8. Relacja z ojcem 

Mój ojciec to toksyczna osoba, a moja relacja z nim jest zła. To przyniosło mi wiele bólu w życiu. 

W których aspektach życia najbardziej mi się odbijają te niezaleczone rany?
4 miecze - Sypialnianych, brak radości z tworzenia relacji gdzie bliskość przykrywa się prześcieradłem. Łoże będzie wydawać się puste i zimne, a seks zamiast dawać spełnienie będzie odbierał energie życiową.

Jakie lekcje wyciągnąć z tej relacji?
VI Kochankowie - Na przekór wszystkiemu odnaleźć się w właśnie w intymności. Nie skupiać sie na samym akcie jak na mechanizmie, tylko kochać się już w umyśle z tą drugą osobą. Rozkoszować się w jej spojrzeniu, zapachu czy sposobie jak zajada żeberka na miodzie. Penetracja powinna być finałem, zwieńczeniem całej gry wstępnej, a nie głównym celem. Całe podejście do alkowy trzeba wywrócić do góry nogami i będzie ok Oczko

Czy w ogóle warto mieć kontakt?
10 monet - Warto, to skarb. To dzięki niemu masz wszytko co osiągnęłaś. Jesteś jego krwią i przed tym nie uciekniesz. Możesz tylko wybrać jak chcesz żyć i w jakiej mierze korzystać ze swojego dziedzictwa.

Kamień sztachety by lśnił musi zostać obrobiony, głaskaniem zajęłoby to wieki. Najlepsze są ostre narzędzia. Tak to niestety wygląda i trzeba to zrozumieć.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar, jesteś niezastąpiona i ekspresowa!! Bardzo dziękuję! W sumie dajesz dużo do myślenia. 

Mam tylko kilka wątpliwości...

1. Moja praca jest na miejscu, nie mogę z nią przeprowadzić się do polski ani do miejscowości L ani B. Nie wiem jak to rozwiązać. 

2. Moim priorytetem jest nawiazanie relacji, poznanie mojego mężczyzny i założenie rodziny. Który kierunek może być najlepszy? Polska, zostać w W, B czy L ?

3. Bardzo dziękuję za porady medyczne. Chodzę do lekarzy! Rak, mam 2 przepukliny i nacisk na worek oponowy. Ale tutaj mi powiedzieli, że nie trzeba operować. Czy może pojechać do Polski i przebadać się tam?

4. Przepowiednia odnośnie ojca. No przyznam Ci że tego się nie spodziewałam. Bardzo dziekuje za dobre slowa.
Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: 1. Moja praca jest na miejscu, nie mogę z nią przeprowadzić się do polski ani do miejscowości L ani B. Nie wiem jak to rozwiązać.
XVI Wieża - Zwyczajnie porzucić. Z dnia na dzień, jak grom z jasnego nieba. Tu pokazał się wóz albo przewóz. Inaczej tego nie można rozwiązać. Masz Bardzo ciężki orzech do zgryzienia. Nie zazdroszczę podejmowania decyzji.

2. Moim priorytetem jest nawiązanie relacji, poznanie mojego mężczyzny i założenie rodziny. Który kierunek może być najlepszy? Polska, zostać w W, B czy L ?
Rycerz Monet - Ten Priorytet jest dopiero w powijakach, a Mężczyzna ma dopiero ogólny zarys. Z tym się nie spiesz, nie widać na nim nawet cech rasowych, tak jakby tylko zaczynała się tworzyć czaszka. A gdzie jakieś mięśnie czy skóra. Daj mu spokojnie dojrzeć w swojej głowie. W tym roku nie zawracaj sobie nim głowy.

3. Bardzo dziękuję za porady medyczne. Chodzę do lekarzy! Rak, mam 2 przepukliny i nacisk na worek oponowy. Ale tutaj mi powiedzieli, że nie trzeba operować. Czy może pojechać do Polski i przebadać się tam?
XXI Świat - Jeśli masz możliwości przebadaj się wszędzie gdzie to możliwe. 
Pokazuję się że całkowicie uwolnisz się od problemu. Będziesz wolna od bólu i znowu staniesz mocno na nogach.

Prawdopodobnie leczenie w 2025 zostanie zakończone sukcesem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Bardzo bardzo dziękuję!!

To tylko szybka porada, co jest najlepsze?
Zostać w W
Przeprowadzić się do B
Przeprowadzić się do L
Wrócić do Polski (a potem pewnie z powrotem do kraju gdzie jestem)?

Bardzo mocno dziękuję!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości