Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna

Mogę poprosić o wróżbę a raczej poradę Tarota?

1. Co mam zrobić, abym w towarzystwie mężczyzny czuła się tak dobrze jak we własnym? By nie obawiać się, że on będzie rozglądał się na boki, że mi zaniży samoocenę, że mnie rzuci...? By poznawanie faceta, który mi się podoba nie oznaczało zjazdu do piekieł i traum? 
Obstawiam: podwyższenie samooceny i zaprzestanie ustawiania się w roli petentki, poszerzenie wiedzy teoretycznej o relacjach, dyscyplinowanie się do rezygnacji ze zbyt pochopnych zauroczeń (na zbyt wczesnym etapie).

2. Czy mam szansę na poznanie jakiegoś bliskiego faceta np. w charakterze przyjaciela do końca kwietnia? (poproszę do tylko do końca kwietnia, bo nie chcę się dołować i lubię mieć nadzieję na kolejne miesiące Rotfl). Jeśli się pojawi: coś więcej o nim?

3. Czy ingerencje estetyczne (chirurgia/ medycyna estetyczna) które planuję aktualnie to dobry wybór?

Z góry bardzo dziękuję. <3
Odpowiedz

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=14805
W tym wątku sama sobie wróżyłaś ... i co postanowiłaś...może parę słów weryfikacji... 
To w nawiązaniu do tego, że pytasz ponownie o to samo...

[Obrazek: attachment.php?aid=76937]
Odpowiedz

Faktycznie, spytałam o to samo ale po upływie niemalże dwóch lat. Nie zdecydowałam się w ich trakcie na żadne zmiany chirurgiczne.
Co innego mnie pochłonęło więc nie mam się jak skonfrontować z efektami. Wtedy te plany były jeszcze bardzo ogólnikowe a teraz mam konkretny pomysł.
Odpowiedz

Witaj Satyamevajayate

Pytania: 1. Co mam zrobić, abym w towarzystwie mężczyzny czuła się tak dobrze jak we własnym?

4 Kielichy - Musisz zejść z wymagań i przestać myśleć o tym co zrobić. Jak zrobić, dlaczego zrobić, po co , na co i jak. 
To marnowanie czasu, a w zasięgu masz inne rzeczy które są na wyciągniecie ręki. 
Trzeba skupić się na nim, nie na sobie i na swoim samopoczuciu. 
Niczego nie dowiesz się o drugim człowieku, jak cały czas będziesz sobie mierzyć temperaturę. 
Wystarczy wsłuchać się co mówi, patrzeć jak zachowuje się jego ciało gdy jesteś blisko, jak zmienia się głos.  
I zapytać siebie czy czuje się z nim dobrze. Są tylko dwie odpowiedzi tak lub nie, bo to się czuje, a nie robi by czuć.

2. Czy mam szansę na poznanie jakiegoś bliskiego faceta np. w charakterze przyjaciela do końca kwietnia? (poproszę do tylko do końca kwietnia)
Król monet - Tak, jak najbardziej tak.

Jeśli się pojawi: coś więcej o nim?
III Cesarzowa - Ideał, nie zmarnuj szansy Oczko

3. Czy ingerencje estetyczne (chirurgia/ medycyna estetyczna) które planuję aktualnie to dobry wybór?
As kielichów - Emocjonalnie tak, poczujesz się lepiej i tylko tyle.

Dołożenie Paź kielichów - Ale nie są ci potrzebne, nie widzę brzydoty. Masz piękne, delikatne rysy, wyraziste oczy i ponętne usta. Bardzo młodo się pokazujesz, jak nastolatka. Można się poprawiać, ale jeśli nie ma takiej potrzeby, to warto zadać sobie pytanie: po co ?

Wypatruj tego księcia z bajki Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości