Czy uda się sprzedać mieszkanie

Cześć, jestem w trudnym położeniu życiowym, dużo się dzieje i próbuję sprzedać mieszkanie po dziadkach. Teoretycznie mogę w nim zamieszkać, ale nie pasuje mi tam energia i jest to inna miejscowość, Bardzo bym chciała je sprzedać i kupić coś małego w moim mieście. Czy to się uda? Mam wrażenie, że coś trzyma to mieszkanie. Będę wdzięczna za jakąś wróżbę
Odpowiedz

Witaj Ozyrysek

Pytanie: Bardzo bym chciała je sprzedać i kupić coś małego w moim mieście. Czy to się uda?(do końca roku)

3 kielichy - Sprzedaży nie widać, za luźno do tego podchodzisz, zresztą to nie będzie takie proste, bo więzy emocjonalne mogą cię trzymać. 
Jeśli naobiecywałaś, że się nim zajmiesz, to wymuszą to na tobie. Nic ci nie da odcinanie się od schedy.

Dołożenie - 4 buławy - Warto się zastanowić nad zachowaniem tego domu, Oni nadal go chronią i to z ich energią możesz nie współgrać. Miejsce jest dobre, gwarantuje dobrobyt. Może warto docenić swoich przodków i to co tam włożyli.

Jeśli jednak bardzo chcesz sprzedać, to zleć to profesjonalistom, inaczej może nie dojść do sprzedaży w ogóle.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(08-06-2025, 19:11)ozyrysek napisał(a):  Cześć, jestem w trudnym położeniu życiowym, dużo się dzieje i próbuję sprzedać mieszkanie po dziadkach. Teoretycznie mogę w nim zamieszkać, ale nie pasuje mi tam energia i jest to inna miejscowość, Bardzo bym chciała je sprzedać i kupić coś małego w moim mieście. Czy to się uda? Mam wrażenie, że coś trzyma to mieszkanie. Będę wdzięczna za jakąś wróżbę

Cześć, 

Bardzo bardzo Ci dziękuję! W takim razie przemyślę to wszystko jeszcze na spokojnie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości