Liczba postów: 1.819
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.231
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Rozalka
Pytanie: Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach?
7 Kielichów - Wszystko na planie marzeń, odpłyniesz w złożone i piękne wizje swojego przyszłego życia.
Czyli prawdopodobnie pojawi się ten kandydat, ale do randek czy spotkań nie dojdzie.
Aczkolwiek do fantazjowania na temat hipotetycznego życia już tak.
Wspaniałych marzeń przy ciepłej herbacie z imbirem, która jest o niebo lepsza niż piwo czy inne
Z nowym rokiem powinno się odblokować z tymi facetami u Ciebie.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.231
Witaj Blue
Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie.
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry.
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.
Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz.
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą.
Bądź dobrej myśli

Wszystkiego dobrego Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Cześć Hazar,
Tu jeszcze raz ja. Bardzo potrzebuje psychoterapii. Mialam do tej pory kontakt z 3 terapeutkami I w sumie wszystkie na jakiś sposób są dobre. Ale chciałam teraz podjąć terapię długoterminowa z jedną, bo mam bardzo ciężki czas i potrzebuję dużo ciepła i wsparcia.
Czy mogłabyś podpowiedzieć czy karty mówią która jest dla mnie najbardziej odpowiednia żeby się wyleczyć. Ja próbowałam podjąć decyzję, ale każda z nich ma coś co mi odpowiada i coś co nie odpowiada i tak się zatrzymałam.
Imma
Elżbieta
Dorota
Oczywiście jest też opcja szukać dalej.
Dziękuję
Reputacja:
8.231
Witaj Tajlandia.
Pierwsza karta zdrowia i kwestii o które pytasz
2 Buławy - Nie widzie tego zdrowotnego problemu, coś jest i pokazuje sie to jako "kwestie" i klucz w zasadzie mam, ale nie będę ci grzebać w głowie

ważne że ty wiesz.
Pytanie : Czy mogłabyś podpowiedzieć czy karty mówią która jest dla mnie najbardziej odpowiednia żeby się wyleczyć.
Imma - XII Wisielec - Jest nowatorska, ale raczej droga. Jeśli pójdziesz na terapie długofalową zadba by mieć z ciebie stałe źródło dochodu. Efektów możesz długo nie odczuwać, bo dla niej ważne jest zgłębianie, czyli nie ty do uzdrowienia, tylko do wchodzenia w najgłębsze pokłady psychiki. Trochę za królika możesz robić. Szczególnie, że to pasjonatka babrania się w cieniu i brudach.
Elżbieta -3 buławy - Będzie słuchać jednym uchem, a w głowie snuć plany o następnych podróżach czy kolejkach następnych pacjentów. Twój problem nie będzie priorytetem, bo nawet się nie odwraca. Wiecznie zajęta swoimi sprawami.
Dorota - 3 monety - Profesjonalistka, jak tylko stworzy twój profil weźmie sie za naprawę. I w sumie pokazuje się najlepiej, powolna, rozważna i skupiona. Jeśli mam kogoś rekomendować to Dorota.
Ale pamiętaj, Ja nie widzę co ci dolega.
Polecajka wykonana tylko na podstawie tego jak pokazały się dziewczyny
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
0
Oczywiście! Bardzo dziękuję Hazar. Szczerze to mam też podobne odczucia. Dorota wydaje mi się najlepsza, ale nie pracuje w nurcie w którym chciałabym iść. Stąd głównie wątpliwości.
Czy mogłabym dopytac jeszcze o 2 panie?
Anna
Agnieszka
Reputacja:
8.231
Tajlandia
Czy mogłabym dopytać jeszcze o 2 panie?
Anna - XX Sąd Ostateczny - Podobnie jak pierwsza Imma, tylko że tej przyświeca mesjański cel. Jeśli coś wyciągnie na wierzch, to tylko po to by pozwolić temu odejść w zapomnienie. Typowy uzdrowiciel z wiarą z własne możliwości. Ale jest skuteczna i szybsza niż Dorota.
Agnieszka - 10 mieczy - Możesz sobie z tą terapią nie poradzić. Ona nie ma metody dobranej do ciebie. Możliwe większe szkody niż pożytek.
Tak to u Mnie wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
8.231
Witaj Blue
Pytania:
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.
Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść.
Strażnik talii - nie widzę.
Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.
Blue nie bój się

otwórz oczy.
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka.
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie.
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.
Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy
wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
8.231
Witam Tajlandia
Pytanie: Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem?
Królowa Mieczy - Trzymaj się Kobiety która roztoczyła nad tobą wachlarz. Ona w będzie oparciem i podporą ścieżce twojej kariery. Podświetliła się sieć, więc praca on-line zdecydowanie najlepsza, co do dalszych poodszukiwań bądź czujna. Coś może nagle się pojawić i praca zdalna okażę się wyjątkowo wygodna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.231
Tak pytaj
Tylko skup się na pytaniu i zadaj tak by było konkretne. Przy pytaniu otwartym będziesz mieć otwarte pytanie.
Reputacja:
0
Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Dziękuję
Reputacja:
8.231
Tajlandia
Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio.
Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią.
Tak to wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar