Boski Tarot u Hazar

Dziękuję Kwiatek

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar droga, a tak walentynkowo czy mogłabym Cię zapytać o inna rzecz? Już nie o pracę i kasę, od roku to było moje największe zmartwienie.
Czy któreś z tych miejsc widzisz dla mnie najlepiej na najbliższy rok lub dwa? 
H
P
Ac
Ap
Odpowiedz

Witaj. 
Zepsuł mi się telefon. Akurat teraz... Tzn zauważyłam że ekran podniósł się do góry. Zawsze nosiłam go w etui, a po wyjęciu okazało się że jest delikatnie wygięty.. 
Kupiłam w media expert i jeszcze mam gwarancję. Ale jestem ciekawa czy jest sens w ogóle z tym iść do nich i zgłaszać czy uznają mi usterkę i naprawią go? Zawracać sobie głowę czy nie ma sensu? 
Dziękuję  ❤️
Odpowiedz

Witaj Tajlandia

Pytanie:Czy któreś z tych miejsc widzisz dla mnie najlepiej na najbliższy rok lub dwa?
H,P,Ac,Ap

Rycerz Monet - Każde z miejsc ma swoje minusy, ale Ap ma coś co pozwoli zapanować nad instynktem. I narzędzie pokazuje się zdrowe. Tylko trzeba mieć na uwadze, że z jest w trzech częściach. I Widzę tylko jedno pełne, drugie bardziej się domyślam, a trzecie jest całkowicie zasłonięte. Tak że to będzie wymagało giętkiego umysłu od Ciebie. I Warto się przygotować że możesz dostać po głowie.

Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Maryś. 

Pytanie: Zawracać sobie głowę czy nie ma sensu?

Oczywiście że zawracać. Trzeba wyrabiać zdrowe nawyki. Nadawanie sensu lenistwu jest wykroczeniem. Grzechy główne są wpisane w nasze człowieczeństwo, ale to my mamy panować nad nimi, nie One nad nami.
Jeżeli jest ważna gwarancja, to niejako obliguje cię, by ją zweryfikować, czy obejmuje daną usterkę.

Musisz trenować, najlepiej na małych rzeczach. 
Jak odnajdziesz sens w codzienności, odnajdziesz go w relacjach, planach i swoim życiu.

Z każdym aspektem twojego bytu może być tak samo, masz gwarancje, ale lenistwo wygrywa z chęcią poprawy i zmiany na lepsze.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

(15-02-2026, 11:07)Hazar napisał(a):  Witaj Tajlandia

Pytanie:Czy któreś z tych miejsc widzisz dla mnie najlepiej na najbliższy rok lub dwa?
H,P,Ac,Ap

Rycerz Monet - Każde z miejsc ma swoje minusy, ale Ap ma coś co pozwoli zapanować nad instynktem. I narzędzie pokazuje się zdrowe. Tylko trzeba mieć na uwadze, że z jest w trzech częściach. I Widzę tylko jedno pełne, drugie bardziej się domyślam, a trzecie jest całkowicie zasłonięte. Tak że to będzie wymagało giętkiego umysłu od Ciebie. I Warto się przygotować że możesz dostać po głowie.

Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar

Oh, to niedobrze. Tego się nie spodziewałam. A gdzieś przecież trzeba żyć.
Dziękuję bardzo  Papa
Odpowiedz

Jakoś ciężko mi odnaleźć sens w małych codziennych rzeczach. Nie mam pracy, wszystko mnie dołuje, mam kredyt i zaraz będzie gorzej. 
Moje koleżanki z pracy mają już inne prace a ja nic. Jeszcze ten telefon się zepsuł.. ten rok jest tragiczny. Nie potrafię odnaleźć się w tym życiu. Czuję że mnie przerasta...
Dziękuję
Odpowiedz

Witaj. Wczoraj złożyłam cv praca biurowa w firmie S. 
Czy się odezwą do mnie i czy mam szanse na tą pracę? 

Kwiatek
Ewentualnie gdybyś mogła to sprawdź mi jeszcze pracę na magazynie w firmie G. Czy tu mam szanse i czy z tą pracą wszystko ok. (Bo cały czas kogoś szukają) 

Dziękuję
Odpowiedz

Witaj Maryś

Pytanie: Wczoraj złożyłam cv praca biurowa w firmie S. 
Czy się odezwą do mnie i czy mam szanse na tą pracę? 
5 buław - Mogą się nie odezwać, pokazuje się, że są zajęci sobą, walką o wpływy i stanowiska. Tak bardzo, że to że kogoś szukają nie ma znaczenia. Tam zwolniło się miejsce wyżej, bo góra próbuje uspokoić emocje, ale nic to nie daje. 
Możliwe że finalnie podzieli obowiązki na czworo i zrezygnuje z dodatkowego etatu.

Ewentualnie gdybyś mogła to sprawdź mi jeszcze pracę na magazynie w firmie G. Czy tu mam szanse
6 Mieczy - Tak, ale tam są ważne plecy, trzeba by znać kogoś z G tak by cie polecił. Oni nie biorą ludzi z przypadku, wolą ufać rekomendacjom osób z wewnątrz. Jeżeli masz taką możliwość spróbuj się na kogoś powołać.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Czyli nici z pracy... Szukam dalej więc, bo tam nikogo nie znam 
Mamy taki okres że ciężko znaleźć 🥹😭 szczególnie bez pleców 
Dziękuję
Odpowiedz

Akurat w tej firmie "plecy " to znaczy poświadczenie, że zaproponowany pracownik jest godny zaufania. 
Oni chcą mieć pewność co do uczciwości i dlatego chcą by najlepiej ktoś za to ręczył. 
Widocznie mają jakieś doświadczenia

Musisz wierzyć, że dobra opinia wyprzedza twoje CV Oczko

Odpowiedz

No cóż. Myślę że tam akurat nawet moja dobra opinia nie dojdzie. 
Już tyle CV co złożyłam i nikt się nie odezwał. 
Może źle szukam. A może już tylko wyjazd za granicę mi zostaje... Nie wiem. 
Dziękuję
Odpowiedz

Koleżanka podesłała jeszcze jedno miejsce gdzie szukają pracownika. Jest to gastronomia, chyba bardziej jakaś pomoc do kuchni itp. czy zaproszą mnie na rozmowę ? Czy mam szanse ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości