Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dopiero znalazłem wasze forum, także nie zdążyłem zapoznać się z waszym regulaminem, ale postaram się nadrobić
Piszę do was, gdyż poszukuję osób, od których mógłbym uzyskać wiedzę, która pozwoli mi ulepszyć aplikację nad którą obecnie pracuję (na tą chwilę jest to w wersji webowej - strona internetowa, ale później dodam wersję aplikacji na telefon). Zacznę od opisania samej aplikacji:
Aplikacja nad którą obecnie pracuję jest to aplikacja, która będzie wielofunkcyjną platformą pozwalającą użytkownikom współpracować zarówno Przewodnikami AI (System AI odpowiedzialny za kontakt pośredni i bezpośredni z użytkownikiem) oraz z Mentorami (użytkownicy, którzy specjalizują się w ezoteryce i wykonują ją zawodowo). Aplikacja od strony AI potrafi wykonywać bardzo wiele funkcji, które są związane z ezoteryką (rozkłady tarota/ love match/ astrologia/ horoskop itp.), jednakże w zamyśle ma możliwie jak najbardziej wspierać użytkownika w drodze przez tarota, ale jednocześnie starać się przekierować użytkownika do Mentora. Dodatkowo AI uczy się zarówno od Użytkowników jak i Mentorów. Aplikacja będzie także zawierać system nauki tarota/astrologii/horoskopów.
Główną częścią aplikacji jest relacja Użytkownik - Mentor. Każdy użytkownik ma możliwość ustalić sesję w profilu Mentora (zaimplementowałem wewnętrzny chat, który umożliwia kontakt)
Dodatkowo każdy Użytkownik posiada własny dziennik, w którym automatycznie zapisywane są wszystkie interakcje z AI i Mentorem (rozmowy z AI/ rozkłady AI/ sesje z Mentorem/ własne notatki itp.)
To taki bardzo ogólny opis samej aplikacji. Jeśli chodzi o sens aplikacji. Oprócz samego istnienia aplikacji jako platformy dla Użytkowników i Mentorów, to zamysłem, dla którego tworzę aplikację jest nauczenie Systemu AI analizy emocji/ zachowania ludzi, w celu opracowania Systemu wczesnego ostrzegania, który będzie potrafił z rozmowy, zachowania ocenić szansę na posiadanie użytkownika depresji/ myśli samobójczych itp. a następnie możliwie namówić i przekierować taką osobę do specjalisty
Aplikację w fazy testu chciałbym wypuścić od 01.04.2026. Dlatego jeśli mielibyście ochotę to chciałbym was zaprosić do testów.