10-05-2012, 17:11
miriam napisał(a):To jest Tarot Barbary Walker. (...) Bardzo fajnie te karty ze mną gadają
Bardzo ale to bardzo podoba mi się 6 pucharów w tej talii!
miriam napisał(a):To jest Tarot Barbary Walker. (...) Bardzo fajnie te karty ze mną gadają
KatiJo napisał(a):Jeszcze a propos Cira i poprawionego Gilded - gdzieś tam na swojej stronie w trakcie pracy nad nim prosił o opinie. Ja napisałam, że wcale mi się to nie podoba co robi, poprawianie jest niepotrzebne i lepiej żeby stworzył jakąś inną talie całkiem nową... Dostałam automatyczne podziękowanie za opinię i od tego czasu otrzymywałam radosne sprawozdania z postępów pracy nad Royalem włącznie z owym zawiadomieniem, że już jest
Kasha40 napisał(a):ma_ewa01 czy wszystko z Tobą w porządku?Kasiu, dzięki za zainteresowanie. Tak, wszystko ok, trochę zalatana jestem i dlatego nie mam kiedy siąśc spokojnie do kart. A karty fajne, dobrze w ręku leżą i pomykają w tasowaniu akuratnie. Obrazki estetyczne, trochę dużo tych kół zębatych, ale to synonim techniki, która wdziera się w nasze życie i jest wszechobecna przecież. Dobrw chyba będą do rozkładów na pracę...
tak sprawdzam kontrolnie ... nic nie piszesz jak tam Steampunk ... więc może albo Cię tak wciągnął ... albo trza dzwonić po pomoc
morfeusz napisał(a):Chciałem poznać Wasze opinie z ciekawości, kilka kart nie jest złych, np. Diabeł, Śmierć, Głupiec, Świat, Wisielec... Dużo tu ciemnych, energetycznych kolorów.....ja bym powiedziała oczojebnych a nie energetycznych
morfeusz napisał(a):A co sądzicie o takich kartach?:puke-right: :obscene-hanged:
morfeusz napisał(a):A co sądzicie o takich kartach?
morfeusz napisał(a):Powiem tak, nie są brzydkie - są dziwne, niepokojące.