Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
To trochę dziwne, bo do kościoła to mi naprawdę daleko, ponieważ katoliczką nie jestem, ale ta talia po prostu ma to coś w sobie co przyciąga moje oko.
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
zastosowanie wizerunków świętych, aniołów itp. daje bardzo mocny przekaz moim zdaniem, a Jezus jako Mag to strzał w 10 moim zdaniem
Dla mnie ta talia jest dużo bardziej czytelna od Maroona, gdzie z wieloma kartami nie za bardzo rozumiem intencje autora...
w jakiej cenie jest teraz Golden?
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Morfi, cenowo to widziałam go od 83 zł w górę.
Kasha ojj zgadzam się z Tobą, zważywszy, że jestem rysownikiem i z zawodu renowatorem zabytków architektem, stąd też moje tak duże wymagania co do wyglądu kart.
Także należę do osób bardzo wrażliwych jeśli chodzi właśnie o sztukę.
Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
no to fajnie!
A przy okazji L Royo ... czy ktoś już przejrzał tego jego Dark Tarot ...
matko! bardzo lubię japońskie klimaty ...
Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
Dagaa! The Mystic Dreamer jak ze wszystkimi taliami ... kwestia gustu ... oczywiście, że mogą być i są falne ale ...
pojadę trochę po grafice ... czy mojej estetyce graficznej
AW jak cię mogę ... te fotki wydają się fajne i "zmysłowe" tj przemawiające w jakimś sensie do twoich zmysłów
ja nie czaję np Kochanków ... te dziwne rzeźby działają mi na nerwy
AM ... przygotuj się na jazdę bez trzymanki ... Królowa Buław - ... mnie odrzuca ...
Rycerz Kielichów jest jakiś smutny a kielicha prawie nie widać ... koń jest za to potężny i silny
za to Rycerz Denarów jedzie na jakimś koniku, który wygląda jak kucyk ...
7 buław - conjamniej dziwna
6 buław - gościu z wieńcem jedzie na pogrzeb albo na skazanie
to tyle ode mnie ... mam tę talię ...nie używam bo ciągle jadę na mojej pierwszej RW ...
obejrzyj sobie dokładnie ...
no i oczywiście prosimy wszystkich używających Mystic Dreamer'a do wypowiedzenia się na ten temat ... jak ta grafika ( szczególnie AM ) działa w praktyce, jak papier ( wytrzymałość itp )
nie poruszyłam wątku ramek w tej talii ... bo jak w każdym wypadku ... ramka jest i trzeba się przyzwyczaić
i oczywiście to są tylko moje odczucia ... to może być fantastyczna talia ... a ja jeszcze o tym nie wiem ... więc prosimy o komentarze
Morfeusz: Ty jako specjalista od gotyku i ciemności lochów ... możesz mi powiedzieć co symbolizuje lub może symbolizować kruk ( lub cololwiek to jest to czarne ptaszysko ) ???
dziękuję ... powodzenia Kasia