Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Widziałm tylko film, książki nie czytałam, ale jutro zaraz jadę do bibliteki. Mam teraz kupę czasu to muszę koniecznie przeczytać Zgłoszę się za kilka dni do tablicy, hihih.
A czytałeś Nazywam się czerwień Orhana Pamuka?
Liczba postów: 53.827
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Kolor Purpurowy- Ametyst
Pomaga chronić się przed negatywnymi wpływami środowiska, takimi jak stres, uspokaja system nerwowy, łagodzi bóle głowy, także migrenowe, otwiera czakry trzeciego oka i korony, polepsza duchową świadomość.
Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
witaj bratnia duszo! Lata 70. moje klimaty, ech....
Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
no to jeśli jesteśmy w latach 70tych to i tego przeoczyć nie można
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NyyOgVZ4S6Y&feature=related[/youtube]
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Kasha dziękuję za przypomnienie, to jedyny utwór, który mi się podoba z twórczości Niemena...
o rany Kasha uwielbiam ta piosenke, i wstyd sie przyznac ale nie wiedzialam ze to Niemen spiewal
pierwszy chyba spiewal ja Tadeusz Woźniak, pamietam to wykonanie...
morfeusz, trzymales mnie w lochach, ktore byly ciemne i byla tam purpura, co czujesz jak to czytasz? chce dobrnac do naszej wspolnej przeszlosci, ale tak to czuje na dzisiaj, zaraz jak zalozyles temat purpura zatrzeslo mna ale z przerazenia, nawet balam sie tutaj wejsc, jednak z drugiej strony wchodze ale to tak jakbym stala na progu ciagle, wiesz nie mam zamiaru zostawic tego i dowiem sie jakie mielismy powiazania, szkoda ze mi w tym nie pomagasz, to jeszcze bardziej utrwala mnie w przeswiadczeniu, ze bylam w jakis sposob zalezna od ciebie