06-02-2013, 15:07
Dziewczyny,co sadzicie o hipnozie..Wczoraj przeczytalam artykul,gdzie dowiedzialam sie ze hipnoza jest lekarstwem na depresje....Z mila checia poddala bym sie hipnozie ale tak naprawde nic nie wiem na ten temat...
Cytat:to bardzo ciekawy temat,bo podobno jestes w stanie wiecej powiedziec niz swojemu psychologowi...
alathea napisał(a):Gagulek, ale przez internet mozna latwo zamowic - trzeba tylko poszukac
PS sama bym sie wybrala na taka hipnoze (z ciekawosci), ale wlasnie kasy brak, no i tez chetnei do kogos z referencjami...
bo tak, to nie wiadomo co sie przyczepi
na ezoforum udziela sie hipnotyzer walsnie o takim nicku (ze Szczecina), ale mam co do niego watpliwosci jak opowiada, ze przy pomocy Wyzszych Istot (Aniolow, Opiekunow i roznych-tam) wyciaga z czlowieka larwy astralne...
poszlabym, ale do atkiego neutralnego swiatopogladowo i chyba bez "ezo"-zaciecia
gagula551 napisał(a):odwiedzilam forum i sa bardzo dobre opinie na ten temat..Zeby byla poprawa to jedna sesja nie pomoze...pisza ze hipnozer powinien byc psychologiem....jesli moj psychiatra pozwoli mi na hipnoze to napewno skorzystam...napalilam sie jak szczerbaty na suchary napewno dowiem sie wiecej o sobie niz wiem....moze wkoncu zrozumiem sama siebie....panaceum to nie jest, bo takiego w ogóle nie ma; niektórym hipnoza pomogła/piszą nawet ze po jednym seansie!!!-ale to chyba rzadkośc.../
noialbinoi napisał(a):dzis juz padam na twarz