Liczba postów: 662
Liczba wątków: 40
Reputacja:
15
Karty bardzo ładne , ale trzeba mieć i wybrac swoją talię zeby przemawiała do nas.
tu widać bogactwo z jaką zostały zrobione.
ale ta polska czcionka jest obleśna normalnie :? Dlatego kupiłem z rok temu standardowe-english i drukuję english :mrgreen:
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mam, tak samo jak Gilded Tarot Ciro Marchettiego. Plastyka niesamowita ale korzystam z Pictorial Tarot albo z R-W. Za ciekawy dodatek uważam książeczkę/instrukcję dołączoną do talii. Nareszcie coś opisującego co autor miał na myśli rysując dany obraz a nie tylko sucha broszurka. Poza tym szczegół: pudełko w którym jest sprzedawana ta talia jest nieporównywalnie bardziej wytrzymałe niż przeciętnie spotykane kartonowe opakowania. Czcionka polska... absolutnie mi nie przeszkadza.
ale pudło angielskiej wersji to normalnie rozbraja :mrgreen:
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja wolę karty bardziej subtelne i takie które nie posiadają " rysunków" nowoczesnych .
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Mnie wielkość trochę przeraża...
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Korzystam właśnie z tej talii,przepiękna,super do mnie przemawia...
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja uwielbiam talie z takimi właśnie nowoczesnymi rysunkami o bogatej, wyrazistej kolorystyce, mogę z nich o wiele więcej wyczytać niż z tradycyjnych talii.
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Tarot snów niestety ale też nie jest trwałą talią, tak samo jak Boski Tarot, złote brzegi się po czasie ścierają, a karty wyginają, także trzeba je bardzo ostrożnie tasować i z nimi się obchodzić.