20-06-2012, 22:00
no to dziś spróbuj bo ja czekałem pod jechałem czerwonym viper
dziś tez biedę w Paris
dziś tez biedę w Paris
Alex napisał(a): i klapa ten pies nas przegoniłto ilu Was tam było
Alex napisał(a):nie szampanwow ! mój mąż jest żołnierzem i przy jednostce jest rynek byłes niedaleko
nie wiem gdzie ja byłem może dla tego nie spotkali się bo ty wyjechałaś ...
bo to było jak jednostka wojskowa późnej na końcu był jeden sklep a jak wy szlem to tak jak by rynek ...
tak dużo ludzi ...nawet miłość swoją spotkałem...
Alex napisał(a):no widzisz jak fajnie a może twój mąż tez kontroluje sny i cie pilnujetego nie wiem, choć mówi,że rzadko mu się cokolwiek śni, chyba ,że po prostu nie pamięta. Może pilnuje mnie podświadomie, bo ogólnie rzecz biorąc, wie,że nie musi mnie pilnować
Alex napisał(a):to było duże ryzyko to spotkaniepod jakim względem ?
Alex napisał(a):albo to ty taka zrobiłaś obstawie a mówiłaś ze masz otwarte drzwimoże się wystraszyłam? nie wiem jak to jest z tą obstawą, wszystko możliwe ,że sama to zrobiłam ,ale też podświadomie jak już Nie wiem co chcesz mi zrobić
Alex napisał(a):dla mnie to nie był problem wiedziałemo to jednak powinnam się bać
po porostu ze robiłem gorsze rzeczy ...
Alex napisał(a):nic złego miałem zamiar porwać cie na kolacjemoże lepiej od razu śniadanie byłoby na pewno bardziej bezpieczne niż kolacja
Alex napisał(a):jak biedzisz pisać nie , nie i tak dalej podświadomie nie przyjdęo kurcze,ale masz sny jak ta dziewczyna wyglądała? Nie piszę "nie",ale wolałabym wiedzieć dlaczego chcesz się ze mną spotkać? Zaproszenie aktualne, jeśli nie masz wobec mnie niecnych zamiarów
bo po traktuje ze brak zaproszenia a ja tylko na za proszenie chodzie
i do końca nie jestem pewny czy nie wiedziałem cie miałem 2 dni temu sen to właśnie z jaką dziewczyną cały czas my chowali się
przed światem po hotelach cały czas nas ktoś ścigał ...
Alex napisał(a):... ja zawsze dla siebie biedę dobrymały egoista
Alex napisał(a):dobra ustalmy przyjdę powiem cześć jestem alexok
syla020304 napisał(a): jak ta dziewczyna wyglądała?fajnie , i to bardzo
Alex napisał(a):to nie byłam jasyla020304 napisał(a): jak ta dziewczyna wyglądała?fajnie , i to bardzo
to po tym śnie nie mogłem za jarzyć gdzie jestem jak otworzyłem oczy