21-06-2012, 22:54
Nic tylko wpiąć jeszcze lawendę w taki kapelusz.
To czekamy na zdjęcie w takim razie!
To czekamy na zdjęcie w takim razie!
morfeusz napisał(a):Kasia, a propos Twojej nowej pasji kapeluszowej, przypomniało mi to o pewnej karcie - pamiętasz?
Chyba robisz się czterodenarowa, chcesz skupiać gotówkę ku sobie!
morfeusz napisał(a):Jak będziemy mieli wystąpić razem na purpurowo, to ja sprawię sobie taki cylinderThe Best
morfeusz napisał(a):Jak będziemy mieli wystąpić razem na purpurowo, to ja sprawię sobie taki cylinder
morfeusz napisał(a):No życzę Ci też, żebyś była tak dobrze "zachowana" jak na zdjęciu i miała kapelusz, choć to nie problem, ale żebyś też miała tyle pereł, co ona - a reszta schowana w zamku. Z Frankensteinem z 3 denarów.
morfeusz napisał(a):Nie możesz mieć wypielęgnowanego ogrodu - kto to słyszał?
Wielkie zamki muszą mieć zaniedbane ogrody, porośnięte bluszczem, wielkim żywopłotem, który gdzież na dziedzińcu tworzy labirynt, a liście mają tańczyć wraz z wiatrem. Nie zapominaj o dużych betonowych rzeźbach, które swoje dziwaczne kształty mają pozarastane pajęczynami.
morfeusz napisał(a):On będzie tylko pilnował sejfu i otwierał wrota gościom. Powiesi czyjś płaszczyk, poda kawę i herbatę - te sprawy.
morfeusz napisał(a):Podrasowałem Ci trochę to zdjęcieCiut za mocno, ale mniej więcej tak to wyglądało purpura była