15-08-2012, 17:18
Tez mam gdzieś wyszukałem osra papryka na mnie ta w proszku działa
morfeusz napisał(a):to ten sposób, że trzeba zjeść dużo ostrej papryki i piecze tak bardzo, że zapominamy o głowie?ja tez tak myślałem ale ona daje jakieś taki inny efekt jakoś tak dziwnie ja tak delikatni brałem
renn napisał(a):Cześć,Ja tez znam taki sposób i stosowany jest w naszej rodzinie z dziada pradziada
czy znacie jakieś sposoby na pozbycie się bólu głowy (oczywiście poza prochami przeciwbólowymi, którymi strach się non stop faszerować)?
kiedyś kobieta zajmująca się ziołolecznictwem poradziła mi taki specyfik: jedna łyżka octu jabłkowego rozpuszczona w połowie szklanki zimnej wody - następnie nasączamy specyfikiem jakiś kawałek materiału i przykładamy na czoło na 10-15 minut.
faktycznie na jakiś czas to pomaga (przynajmniej mi).
co jeszcze możecie polecić?
Nadunia2011 napisał(a):Moja babcia podała mi wspaniały sposob na ta dolegliwosc. Trzeba zrobic soebie kawe ale ta z fusami i dodac pare kropel z cytryne. nie slodzic.
Nadunia2011 napisał(a):Moja babcia podała mi wspaniały sposob na ta dolegliwosc. Trzeba zrobic soebie kawe ale ta z fusami i dodac pare kropel z cytryne. nie slodzic.to daje kopa wiec jak ktoś ma slabie Serce nie proponuje
Solaris napisał(a):Jesli to migrenowka,Ja podałem w innym działe jak to działa dzięki solance jest regeneracja całego organizmu właśnie testuje mocze nogi i ręce
to polecam kapiel w solance.
bardzo pomaga.