15-08-2012, 10:24
Jak fajnie byłoby poleżeć w w takiej purpurowej wannie i spać w tym purpurowym łożu.
Jaka piękna alejka
Jaka piękna alejka
morfeusz napisał(a):czy możecie mnie oświecić, co to jest purpurowe ciasto?
morfeusz napisał(a):ja mam purpurowe łoże...
czy możecie mnie oświecić, co to jest purpurowe ciasto?
wczoraj też pomyślałem, że długo już Syli nie ma, może znowu gdzieś wojażuje, albo się odziewa po ostatniej imprezie
Libra22 napisał(a):hehe, chciała byś, Barwniki spożywcze wcale tak się nie muszą mieszać kolorystycznie jak normalne kolory. Purpura to czerwony + granat , ale nie polecam, może wyjśc czarny albo bury. Kiedyś robiłam takie eksperymenty na cieżko zdobytych zagranicznych barwnikach i wychodziło szare bez względu na kolory składników. Farbki dla dzieci, ja się pochlastam Powodzenia!!!! Wnioskując z angielskojęzycznych przepisów, myślę że u Ciebie dostępne są spożywczze barwniki w różnych kolorach. U nas raczej nie, jednak może ten sok z jagód i może sok z buraków? No trzeba będzie spróbować.
----------------
edit
a jednak znalam w necie
Kasha40 napisał(a):nie wiem czy zauważyliście ... ale od sobotniej nocnej imprezy z dancingiem i z pokazem gaci ... Syla już się nie pojawiłam po tym jak wypiła za dużo schłodzonego piwka i bez ciuchów na miotle latała ...Kasiu przewiałam sobie to i owo i musiałam męża prosić o grzanie Sąsiad stary i brzydki ,wiec chyba by nie podołał
mam obawy, że albo po pijaku i goła na miotle wleciała jednak do sąsiada a nie do siebie lub
ma szlaban od męża za latanie bez ciuchów na miotle po nocy!
Syla - jesli masz ukryty gdzieś telefon z internetem ... to jesteśmy z Tobą!
minie mężusiowi niedługo!
koniec imprez ... lub będziesz zawsze kierowcą i nie będziesz juz piła????
morfeusz napisał(a):ja mam purpurowe łoże...tak masz racje, w jednym i drugim, odechciało mi sie wojaży z gołą dupą i teraz tylko odziana na imprezce, ale tak po cichu, aby mąż mi nie zabrał telefonu z internetem Choć te Twoje purpurowe łoże to pokusa
wczoraj też pomyślałem, że długo już Syli nie ma, może znowu gdzieś wojażuje, albo się odziewa po ostatniej imprezie