23-08-2012, 18:05
Alex napisał(a):Ja tak a nie wiem jak sylaTy tak szybko odpisujesz ze nie ogarniam
A jak ci sie uda to daj znać ciekawa jestem
Alex napisał(a):Ja tak a nie wiem jak sylaTy tak szybko odpisujesz ze nie ogarniam
A jak ci sie uda to daj znać ciekawa jestem
Alex napisał(a):jak poznałem siebie trzeba mnie zaprosić syla to zrobiła no to byłemAle wy coś tam pisaliście że musi to być miejsce dobrze znane mieszkasz zdecydowanie za górą i rzeką jak dla mnie ja jestem ze ślaska
opowiadaj od poczatku jak sie przygotować do takiego spotkania
narazi po pracuje nad świadomym snem ....
Fascynujące napewno ale też trochę przerażające
bo mnie coś trzyma mocno tu we śnie mogę gdzieś chodzić
a ja chce świadomie
Alex napisał(a):trochę przerażające no szkodaPrzerażające dlatego że zawsze wydawało mi się że sen jest tą sferą w którą nie można ingerować, zewsząd sie słyszy ze sny to nasze pragnienia, albo że w śnie przeżywa sie coś co dzieje się na jawie, czasami są dla nas przestrogą czasami poprostu przeżywamy w nich miłe badź mniej miłe chwile. A takie "świadome sny" są dla mnie trochę nie do pojęcia,a z reguły to co nieznane nas przeraża. Ale zagłębie sie w tym wątku wkońcu w życiu trzeba wszystkiego spróbowaćbo mnie coś trzyma mocno tu we śnie mogę gdzieś chodzić
ale nie kontroluje tegoa ja chce świadomie
teraz miałem sen to co robię
Alex napisał(a):Ja mam realnie sny to czasem muszę zrozumieć rano o co chodziTo moje zupełnie irracjonalne są, albo z jakimiś podtekstamiteraz miałem sen to co robię
w realu![]()
mega real
full takie prawdziwie
taki efekt
,
).
a co do erotyki no to bardzo ciężko, kończy się sen
... jak każdego zresztą 
)
[mam na myśli fantazje stricte silnie popędowe - nie dewiacyjne...]. Ale nie jestem chętna na podróże astralne
hehhehe
sen tez ciekawie ale nie ma efektu otwieramy oczy i koniec i do końca nie możemy
miałem sex z gwiazdą
fajnie ciekawie co na to gwiazda 
nie chcą mnie wpuścić
ale opanowałem tak zamykam oczy i zakładamy mysłamy

[albo za dużo Masłowskiej, albo przypomniały mi się wydarzenia z 12 czerwca, co się na Poniatoszczaku odbywały...
]
Aurora napisał(a):Wiem, napomnkęłam tylko![]()
Pisałam, że świadome się zdarzają... i ze nie są to astrale - astralnych się boję.
i to są nie świadomie nie wiem skąd Idzi strach