27-08-2012, 20:58
Magda21 - prześlij mi prosze swoje dane na PW. Dziękuję.
Peciak napisał(a):Magda21 - prześlij mi prosze swoje dane na PW. Dziękuję.
DashaDasia napisał(a):Moje pytanie: Jakie jest prawdziwe oblicze moich relacji z tymi ludzmi i jakie znaczenie w nich ma moj partner?Zapytałam jakie jest nastawienie Iris do Ciebie (Koniczyna+Książka+Gwiazdy) i dlaczego Wasze relacje sie popsuły (Serce+Krzyż+ Dom). W podsumach obydwu układów pojawia się Twój obecny partner. Tak jakoś mi się widzi, że Iris mogła odkryć jakąś tajemnicę, nieszczerość (w domyśle Twoją) i to rzutuje na sposób w jaki teraz postrzega Wasz (Twój i swojego ojca) związek; może jej się wydawać, że jej ojciec przestał być z Tobą szczęśliwy. Pokazuje się jej uczucie, jej serce - czy ona myśli że stoisz na drodze jej miłości (do ojca albo jakiegoś innego mężczyzny)?
Magda21 napisał(a):Witaj! to i ja poproszę, czy w najblizszych miesiącach zakocham się z wzajemnością?Wychodzi mi na to, że na razie pozostaje to jedynie w Twoich marzeniach i że sama sobie przeszkadzasz w stworzeniu dłuższych szczęśliwych związków poprzez blokadę/nieumiejętność bycia w relacji, która trwa dłużej, w relacji opartej na przyjaźni i wierności. Po swoich kartach (Pani+Góra+Pies) mogę powiedzieć jedynie tyle. Popracuj nad tym, pomyśl, przeanalizuj swoje dotychczasowe związki i cierpliwie daj sobie trochę czasu
Pozdrawiam!
Adela napisał(a):Droga Peciak
Podoba mi sie Twoj avatar
Moje pytanie (jak znajdziesz czas) : Czy bede miec klientow na wrozby w nowym miejscu zamieszkania? W sensie czy to dobry pomysl, zeby dac ogloszenie ?
Magda21 napisał(a):niestety muszę powiedzieć, że masz racje. i jeśli nie byłby to dla Ciebie problem, to mogłabyś jeszcze sprawdzić czy do konca roku zmieni się cos miedzy mna a osoba o ktorej mysle? Dziekuje za poświęcony czasJest taka szansa (tym razem wyciągnęłam dobre karty Serce+Bukiet+List), ale nadal musisz zmienić swoje nastawienie, postrzeganie relacji partnerskich. Pojawia się również zaufanie do partnera - zarówno Ty musisz ufać, jak i wzbudzać zaufanie drugiej osoby.
Peciak napisał(a):sprzedaż samochochodu Boo222
Dlaczego klient zwleka z zapłatą:
2 koniczyna + 24 Serce + 36 Krzyż = 26 Księga
Tak mi to wygląda na jakieś jego rozczarowanie, może żałuje szybkiego zakupu, może chciałby jeszcze coś w papierach posprawdzać, może zakupu dokonywał z myślą o domu, o bliskiej osobie i coś się popsuło w jego relacjach.
Ale na pytanie "kiedy? jaka jest szansa że pieniądze będą do końca przyszłego tygodnia" wyszły 34 Ryby i 2 Koniczyna; na pytanie "jak Boo222 będzie się czuła po otrzymaniu pieniędzy?" wyszła karta 13 Dziecko, na wszelki wypadek dociągnęłam 33 Klucz i 9 Bukiet, więc po tych kartach powinnaś się spodziewać pieniędzy nawet w ciągu tygodnia i będziesz zadowolona z otrzymanej kwoty.
Jeżeli ktoś chciałby coś dodać lub odjąć, to zapraszam do wspólnej interpretacji i uwag wszelakich
boo222 napisał(a):Witaj Peciak
Chcialam zapytac czy moglabys mi wyrzucic karty na pytanko czy pan X spedza ten weekend jak mowil tylko z rodzina (rodzice i siostra z chlopakiem) czy jest z nim jeszcze jakas dziewczyna?? Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc
Aha dane wysle na pw Pozdrawiam