czy to znaczy ze wiara w skutecznosc zaklecia pokona niechec partnera do skontaktowania sie?
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Jeszcze mogło być tak, że osoba przywoływana była z kimś związana, nawet, jeśli osoby przywołujące o tym nie wiedziały...
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
a jak sprawdzić czy to osoba w ogóle jest mi pisana? bo zrobię rytuał, on np. wbrew swojej woli się odezwie, a później i tak związek się posypie. może najpierw sprawdzić delikwenta czy pojawia się w naszych rozkładach.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Kiedyś robiłam ten rytuał z cukrem. Faktycznie spełnia sie
"Każdy nowo poznany Człowiek wie coś, czego my jeszcze nie wiemy."
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
wierzę, że się spełnia. bo jak każdy rytuał gdy uwierzysz w jego moc to tak się stanie. tylko jak sprawdzić, czy osoba którą chcemy "przyciągnąć" jest nam pisana? bo jeśli ją "zaczarujemy" a okaże się, że związek się i tak rozsypie to bez sensu tracić energię na budowanie zamków na piasku. czy przed rytuałem z cukrem sprawdzacie, czy osoba która chcecie by się odezwała jest waszym partnerem życiowym? czy tylko chcecie by się odezwała bez względu jaka będzie przyszłość związku?
Liczba postów: 371
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Witaj Marisela. Może znajdziesz jakiś silny rytuał dla mnie? Szczegóły masz na PW. Pozdrawiam
"Planeta małp, świat ludzi bez ducha. Każdy chce mówić, ale nikt nie potrafi słuchać."
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 10
Reputacja:
5
Kati Jo a jak wiem że ta soba jest zajęta ??
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
To nie robisz zaklęcia, bo nie zadziała, przeczytaj cały temat, było o tym, o ile się nie mylę.