11-06-2012, 10:54
Suna wracaj podzielić się swoją wiedzą!
Suna napisał(a):jutro sobota dzien pod patronatem planety Saturn, ktora jest odpowiedzialna za zamykanie i zakanczanie spraw takich jak, nieszczesliwa milosc, choroba, pokonywanie przeszkod, pomaga nam w ochronie, obronie psychicznej, rowniez ten dzien i zwiazane z nim rytualy mozna zastosowac do odnalezienia zagubionych przedmiotow i UWAGA ludzi (sprawdzone), do oczyszczania najlepszy czas, to gdy ksiezyca ubywa, razem z nim odchodza wszystkie negatywne energie o ktore prosimy w rytualach magicznych
swiece jak w kazdym przypadku smarujemy olejkiem o zapachu piolunu, szalwi, orzecha, mirra, czarny mak wszystko w zaleznosci jaki rytual odprawiamy, pamietajmy ze olejki zapachowe wzmacniaja sile dzialania rytualu
na odprawianie rytualow w sobote palimy swiece czarna
P.S.Jutro ide do pracy wiec pisze dzisiaj, bo z wami spotkam sie wieczorem jak mi sie uda, bo wieczorem mam klienta wiec bede pozno
Suna napisał(a):Mija Czas pyta o ktorej godzinie palic swieceDziekuję za odpowiedz
Oczywiscie najwazniejsze jest w jakim cyklu jest ksiezyc ale jezeli komus zalezy na dokladnym czasie palenia swiec, to zasada jest taka
ze wschodem slonca przybywa, z zachodem ubywa - pamietajmy tu tez o ksiezycu
jezeli ksiezyca ubywa palac siwece o zachodzie wzmacniamy dzialanie magii
Proste prawda
Gosiaq napisał(a):Przeczytałam niemal cały wątek, oczywiście żeby zapamiętać będę tu wracać,
ale jestem pod ogromnym wrażeniem
super się to czyta,
dzięki Suna
Suna napisał(a):jutro sobota dzien pod patronatem planety Saturn, ktora jest odpowiedzialna za zamykanie i zakanczanie spraw takich jak, nieszczesliwa milosc, choroba, pokonywanie przeszkod, pomaga nam w ochronie, obronie psychicznej, rowniez ten dzien i zwiazane z nim rytualy mozna zastosowac do odnalezienia zagubionych przedmiotow i UWAGA ludzi (sprawdzone), do oczyszczania najlepszy czas, to gdy ksiezyca ubywa, razem z nim odchodza wszystkie negatywne energie o ktore prosimy w rytualach magicznych
swiece jak w kazdym przypadku smarujemy olejkiem o zapachu piolunu, szalwi, orzecha, mirra, czarny mak wszystko w zaleznosci jaki rytual odprawiamy, pamietajmy ze olejki zapachowe wzmacniaja sile dzialania rytualu
na odprawianie rytualow w sobote palimy swiece czarna
P.S.Jutro ide do pracy wiec pisze dzisiaj, bo z wami spotkam sie wieczorem jak mi sie uda, bo wieczorem mam klienta wiec bede pozno
Agaz napisał(a):Gdzie mogę takie kulkowe świece kupić?
Suna napisał(a):podawaj link, nie boj sie tyle juz linkow do ezo sklepow bylo juz na naszym forum wklejone...ze do tego twojego sklepu na pewno juz tez..Agaz napisał(a):Gdzie mogę takie kulkowe świece kupić?
ja kupuje na internecie, w polskim sklepie, nie wiem czy moge zareklamowac, prosze gore o odpowiedz, wtedy zareklamuje sklep w ktorym ja kupuje
pola napisał(a):Mam pytanie dotyczące cięcia świec na części ( nie wiem czy w dobrym wątku je zadaje). Czy uważacie że można tak robić do rytuałów oraz do palenia świec w intencjach??? W necie wyczytałam, że świeca powinna być nowa, nieuszkodzona, ponieważ to osłabia jej moc. W sumie przecięcie jej to w pewny sensie uszkodzenie hmmm... Może ktoś mi podpowie
A drugie pytanie to czy można używać w magii świeczek np. takich małych jak do tortów. Czy ma znaczenie jaką świeczkę się zapali???
yoanna napisał(a):Suna ... ja też mam pytanko do Ciebie ...
jaki rytuał mi pomoże w odnalezieniu zguby ( zwierzątka ) ?
rzadko robiłam rytuały więc i moja wiedza na ten temat jest bardzo skromniusia.
pola napisał(a):A jeśli świece są ozdobne np. z brokatem - to takich też można używać??? Jestem poczatkująca dlatego mam tyle pytań