17-04-2011, 22:37
A co to takiego ? :o
miriam napisał(a):Karta dnia Królowa buław Co robic As denarów Czego nie robić CesarzowaDzień był niezwykle radosny .Co prawda zakupów nie robiłam ,ale mimo wszystko spędziłam go bardzo interesującą.A i rozmowa ,ktora wczoraj przeprowadziłam ,była niezwykle emocjonująca.As denarów co robic ? Łapałam szczescie ,może rozpoczęłam cos nowego?.Czego nie robić? Choc miałam wielka ochote nie zaspokajałam tak jak bym chciała :roll:
Królowa buław Dzień zapowiada sie radosny .Samopoczucie tez niczego sobie.Może sprawie sobie nowa garderobę.Jutro handlowa niedziela.
As denarów Co robić? Wydac trochę kasy . Zaufać sytuacji .Stanąć mocno na ziemi ,Może rozpocznę coś nowego? Czego nie robić?Cesarzowa Nie matkować .Jutro nie powinnam zaspokajać własnych uczuć.
miriam napisał(a):Na dzisiaj mam Krolowa kielichów .No i znowu przyszedł mi Co robic ?As denarów .Czego nie robić?As buławKarty odzwierciedliły moj wczorajszy dzień.
Królowa kielichów Aura dnia niezwykle ciepła i puchata..Co robic ?Rozpoczac cos nowego co przyniesie radosc i satysfakcje.Czego nie robić ?Nie rozniecać ognia ,nie kłocic sie,niczego nie wyjaśniać
nadzieja_aa napisał(a):czyli Miriam - bądz królową swego przyjemnego dnia i wykorzystaj to :kiss3:
Zib napisał(a):Coż te karty mogą znaczyć?
Siedzisz i myślisz jak dobrze byłoby gdyby przyjechał jakiś książe na białym koniu i uratował mnie przed tymi potworami dokoła. Czujesz się osaczona, ubezwłasnowolniona a naprawdę przecież masz wszystko co potrzeba. Zrobić możesz cokolwiek zechcesz. Możliwości Maga wyglądają dzisiaj na magiczne gdyż jego wola pomaga mu osiągnąć coś co wygląda na cuda. Co robi Maga tak potężnym? Po pierwsze, on nie boi się działać. Wierzy w siebie i ma wolę by postawić na tą wiarę.
Czego nie robić to nie oglądać się bo to powstrzymuje kroczenie naprzód. Twoje morze jest w twoim kielichu "od brzegu szklanego po szklany horyzont".
http://w143.wrzuta.pl/audio/am1mFjlhFrT/...tryny_i_ja
miriam napisał(a):Na dzisiaj wyciągnęłam Asa denarów ,Co robic ?Pazia mieczy Czego nie robić Równowagę. Nie wytrzymam ,Nic juz nie rozumiem!Chyba jest zbyt wcześnie Jutro dokoncze...As denarów Wymyłam okna w domu Czyżby tak sie zamanifestował.?A może chodzi o to ,że podjęłam decyzje o sprzedaży domu . Co prawda musiałam Paz mieczy zachować niezwykłą sprawność umysłową i logiczne myślenie .Byłam tez gotowa do działania .Równowaga .Nie byłam skromna ,nie poszłam na kompromis.
miriam napisał(a):Karty dnia Słońce ,radość ,zadowolenie ,spełnienie,zaufanie ,Zapowiada słoneczko w sprawach osobistych ,ale dzień mi sie zapowiada fiu,fiu, Co robic 8 denarów.he,he brac sie do roboty? Ta 8 pokazuje,zeby raczej spożytkować niż pracować .Ta 8 kocha mnie bardzo i nie opuszcza za cholerę. Czego nie robić? 7 mieczy.Mam nie przekonywać do swoich racji ,nie kłocic sie .Nie planować.Dzień był niezwykle udany .Słoneczko ciepło świeciło Czułam sie kochana .8 denarow ,pracowałam jak to przed swietami.Rady posłuchałam ,było spokojnie.
miriam napisał(a):No kochani do dzieła .Łysy chudnie (...) Do 3 maja Księżyca będzie coraz mniej .Możemy, więc od około 3 dnia po Pełni Księżyca robic rytuały polegające na redukowaniu ,zanikaniu ,odcinaniu ,ukończeniu .W tej fazie Księżyca eliminujemy nasze problemy ,kończymy to co chcemy zakończyć,odcinamy sie ,po prostu robimy porządki w naszym życiu .To również czas kończenia projektów ,pomysłówMiriam -a jaki rytuał mogę zrobić na te dwa powyższe, które wyłuskałam z wymienionych przez Ciebie, a wybitnie pasujących do mnie. Co do ceny sprzedaży też mogę mieć życzenia?
Oto parę przykładów co możemy w tej fazie zrobić
- pozbycie się długów,
- sprzedaż różnych przedmiotów, samochodu, nieruchomości.
Eremit napisał(a):Nie wiem co to za talia Tarota, ale
Ta pani coś szyje, więc to będzie gospodarski dzień, pewnie przed świętami, porządkowanie, naprawianie, łatanie dziur
Co robić? modlić się
Czego nie robić? Nie płakać i nie użalać się 8-)
Aha, to ten Tarot Mona Liza :roll:
Zib napisał(a):Ten As Mieczy mówi, że myśl jest twórcza i ona w konsekwencji daje siłę woli, aby wprowadzić idee w czyn precyzyjnie i pewnie. Kobieta na obrazku zastanawia się jak zanim skroi materiał. Na szycie jeszcze nie czas.
Arcykapłanka stanowi wyzwanie aby udać się głębiej - patrzeć poza tym co oczywste, co na powierzchni sytuacji - udać się do tego co jest schowane i zasłonięte.
Karta 5 Kielichów - czego nie robić - sugeruje aby nie niepokoić się i nie obawiać i także nie wylewać dziecka z kąpielą.