a może przedstawiłabyś najpierw jakąś swojąwizję?;> Bo ja na przykłąd nie wiem w jakim ty idziesz kierunku, bo nic nie napisałaś
patrzylabym tutaj na Kolo albo jako zbieg przypadkowych wydarzen (albo karme), ktore dadza mu szanse spotkac fajna Krolową
a moze to Tobie on wyjdzie naprzeciw
gorzej, jesli to ktos inny
trudno jest sie wypowiadac bez calego rozkladu
mozna zrobic partnerski - ale jesli jest miedzy Wami ok, to po co drazyc
Dobra, spoko, 77jeśl;i chodzi o naszą autorkę to czy pod względem zodiakalny, albo jakakolwiek charakterystyka królowej buław pasuje do Ciebie?
Dla mnie niepokojące jest tu to ..as kieli, u mnie to zawsze uczucie jednostronne...
Jeśli interpretowac ten jedyny wycinek, to mozna powiedziec,że koło jako aspekt karmiczny obrazuje,że ten chłopak być może zainteresuje się jakąś inna dziewczyną, ale to buławianka, więc jedynie romans, nic trwałego..
no chyba,że wyszłaś to ty, wtedy mozna powiedzieć,że coś zacznie rozkwitać na nowo, choć.. raczej bym obstawiała tę pierwszą wersję..
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
...bo ty sie tu romansu dopatrujesz, Pczólka, dlatego ci Q buław nie pasuje na szefową. Ale to przecież była moja interpretacja tych kart...
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Skoro juz tak sobie teoretyzujemy, to ta Q bulaw(+As kiel) moze byc rownie dobrze jakąś kobietą, która go darzy uczuciem, lub sympatią...np. jego siostra...lub ciocia...lub ...i tu można by mnożyć przykłady....
teoretycznie tak, dlatego warto zobaczyć cały rozkład jak to wygląda..
bo to podobnie jak interpretujemy karty dnia, mamy przykładowo trzy w zestawieniu- i zwracam tylko uwagę na jeden aspekt