Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja kiedyś korzystałam z zaklęcia by się do mnie odezwała pewna osoba i poskutkowało - może Tobie też to pomoże.
Potrzebne przedmioty:
biała ścierka
różowa świeca
pióro i papier
telefon
Wyczyść swój telefon kawałkiem białej ścierki. Zapal świece i rozmyślaj o osobie, która chciałbyś, by do Ciebie zadzwoniła. Zapisz jej imię osiem razy na papierze i wypowiedz zaklęcie:
Bogini Salino, usłysz mą prośbę.
Skieruj myśli mojego kochanka ku mnie.
Oto właśnie proszę Cię!
Trzymaj papier obok telefonu przez około miesiąc.
Powodzenia życze!!!
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 10
Reputacja:
5
A mozna sprawdzic czy ktos nam jest przeznaczony ??
AmisAmis ... hm ... jeśli masz męża to znaczy, że był jednak tobie przeznaczony ...
wg. mnie powinnaś może popracować bardziej nad swoim związkiem niż szukać nowych wrażeń ... ostatecznie kto powiedział, że nasze życie ma być usłane różami a każdy nasz partner od razu ma być rycerzem na białym koniu ...
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Tylko, że mnie się wydaje, że jak Ci z kimś źle, to po prostu odchodzisz, a nie zastanawiasz się czy ktoś jest Ci przeznaczony...
Najpierw trza z sobą pobyć i do równowagi dojść. Inaczej wpada się z deszczu pod rynnę.
Reputacja:
5
Ja tak ogolnie KAtiJo zastanawiam sie nad zasada przynaleznosci do kogos, przeznaczenia i partnera docelowego, dopiero na forum spotkałam sie z definicja taka. Inaczej calkiem pojmuje docelowego partnera badz przeznaczenia nie uwazam ze zawsze tak nam sie w zyciu uklada ze pierwszy wybor jest zawsze dla nas najlepszy.
Za to z tym że trzeba sie z soba uporac masz calkowita racje jednak takie decyzje i wybory musza byc napewno ze 100 razy przemyslane, tym bardziej jak sie ma dzieci wiec poki co z czystej ciekawosci skupilam sie za zagadnieniach w/w
Amis ... wiesz ... to nie jest tak... podejdź do tego obiektywnie ...
ależ oczywiście, że nikt nie powinien być poniżany... nie wiem dlaczego ale nasuwa mi się jedna myśl ...być może po przeczytaniu wielu postów na tym forum ...
obawiam się, żeby nie było cos w tym stylu ... np. poznaję faceta ... sikam w gacie, żeby był mój ... w końcu jest i co ? jasne dochodzi monotonność w związku ... mały kryzys i ... zamiast walczyć o tego twojego przecież wybranego to ... znudził Ci się i zastanawiasz się nad zmianą ...
z perspektywy lat napiszę Ci, że bardzo mało jest idelanych związków ... im więcej zauroczenia ( śliczny, przystojny, z kasą ) kimś tym większe rozczarowanie potem ... niestety ...
owszem rozwód jest dla ludzi ale pod warunkiem, że nastąpił całkowity rozpad ... a nie znudzenie...
Reputacja:
5
Yoanna nie jestem jakos specialnie obyta w temacie mężczyzn . . . z mezem jestem 10 lat z przerwami jakimis dwoma, małżenstwem nie jestesmy dlugo . . . kryzysy mamy za kazdym razem kiedy w gre wchodzi alkochol i koledzy . . . nie chcialabym sie rozpisywac na forum bo to nie miejsce na takie tematy.
Mi sam maż sie nie znudził . . . a monotonnia czasem pewnie meczy ale czasem jest bardzo przyjemna, nie przeszkadza mi wstawanie rano i wykonywanie tych samych czynnosci. . . o ile ktos je docenia to wszystko ma sens jakis.Ale jezeli poswieca sie stale jedna strona a druga uwaza ze chociaz jedno powinno z zycia korzystac to chyba zwiazek nie funkcjonuje tak jak powinien.
Bardzo dobrze oceniłaś fakt ze ktos tam musi bys skoro sie zaczelam nad tym wszystkim zastanawiac . . . A czy sikam pod siebie pewnie troche tak . . . ale zapewniam sie ze nie jest to jakas znajomosc krotka i tez nie podejmuje zadnych dzialan zeby niczego nie zalowac . . . tego pana znam dluzej niz meza wiec nie sadze ze to jakies zauroczenie jest . . . A walczyc samemu o cos jest ciezko bo partnerstwo to dwie osoby a nie jedna
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zdenerwowało mnie trochę spłycanie Voodoo do miana czarnej magii, ale no cóż. -.-
We are the nobodies
Wanna be somebodies
When we're dead
They'll know just who we are
Ja jej nie wyrzucałam postawiłam na swoim miejscu, jednak nadal czekam na efekty wróżby już minął tydzień - jejku jaka ja jestem niecierpliwa