Liczba postów: 339
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
czyli jeśli dany Pan pojawi się w stosownym czasie, a ona spojrzy na świat innymi oczami, to on może jej się w kartach pokazać już później jako inna karta dworska?
Bo ona w oczach tego Pana - z tego co mi wiadomo - jawić się będzie jako królowa Buław - czyli piękna, pociągająca itp.
Może te szczęście które przedstawiły karty brane były pod kątem uczuć tego przyszłego partnera do niej ale nie samej dziewczyny do niego..
byc moze pozniej wyszedlby w innej karcie
nie znam reszty kart, zatem trudno mi sie wypowiadac z ktorej strony wrozka patrzyla na ich zwiazek
w tych trzech kartach nie ma jeszcze zwiazku
nadal nie widze zwiazku (realcji) kolezanki z tym drugim panem...
sa 2 miecze - Ona nie chce go wybrac
kolezanka bedzie probowala odzyskac Krola mieczy -> Krolowa bulaw
moze nawet uda jej sie troche go do siebie przyciagnac - ale on nie zerwie obecnego zwiazku (bo zdaje sie juz jest badz ma na oku inna) -> 3 puchary
czyli relacja na trzeciego z doskoku
nie wiem, gdzie tu ta szczesliwa relacja
a jeszcze jedno pytanie - czy kolezanka i Krol mieczy pracuja razem?
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
nie, nie pracują a co to oznacza?
do tytułu-tylko że tarot to nie wyrocznia i tyle w tym temacie
do kosza
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Byłam dzisiaj u wróżki, powiedziała mi m.in. że mogę zostac porwana, mojej przyjaciolce powiedziala, ze jej kolezanka bedzie miala klopoty..
Czy da sie jakos unikac tego wszystkiego, np. uwazac na siebie itd.
jestem załamana..
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Pewnie, że się da...
Nie powiedziała na co uważać konkretnie?
Jakaś dziwna wróżka, skoro tylko straszyć potrafi...
a czym cie straszyla? porwaniem? powinno cie to rozbawic a nie przestraszyc, ta ''wrozka'' to jakas niepowazna osoba...
Reputacja:
0
Powiedziała mi tak: widzę, że możesz zostac porwana czy coś podobnego, że widzi kilku facetów, którzy się zgrają przeciwko mnie. Dzisiaj miałam okazje byc u niej ponownie, ponieważ coś zostawiłam i zapytałam się czy mogę jakos uniknac tego nieszczęścia, to powiedziała, że mam po prostu na siebie uważac, nie chodzic samej w nocy itd, ale to niekoniecznie znaczy, że to jakieś porwanie, po prostu także mogą o mnie plotkowac czy naśmiewac. Na szczęście się uspokoiłam.
Jesli chcesz ci zajrze w moje karty dla Ciebie...
ps. tu na forum ci napisze i na pewno nie bede cie straszyc.... tak robia tylko ''wrozki '' chcace uzaleznic od siebie klienta... a duzo zaplacilas? (jesli to nie tajemnica)
Reputacja:
0
Nieeee.. mało, tylko 10 zł, a co z tą wróżbą to jestem chętna.