Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Jestem w szoku! Od krotkiego czasu zaczelam prosic Anioly o pomoc w moich sprawach ale nie wymienialam ich z imienia, po prostu chcialam miec z nimi kontekt i tu nagle dzisiaj w nocy przysnil mi sie Aniol, ktory przedstawil sie jako Gabriel. Zapamietalam to imie i imie jednej z postaci ktora z nim byla i postaci bylo 3. Druga przedstawila sie jako Zofia....Nie wiem o co konkretnie moge prosic Gabriela bo wyczytalam ze jest dyplomata i pomaga w komunikacji miedzyludzkiej ale dlaczego przyszedl z patronka rodziny Zofia? w mojej rodzinie jest ok. Dogadujemy sie. Mysle ze to ma zwiazek z innymi udzmi...Poczytalam o Gabrielu w necie i nawet nie wiedzialam ze on ma najwieksza moc aby dotrzec do ludzi bo jest najblizej z nich...To nie moze byc przypadek..Czy jego pojawienie sie w moim snie oznacza ze zaczal mi pomaga
Zocha Zocha :sarcastic:
a Zocha i Gabriel to może Duchowi Przewodnicy<nie odjeżdżaj w aniołki i świętych bo kaftan przepowiadam>którzy domagają się żebyś się do nich zwracała
Reputacja:
3.054
Tarocie ja nigdzie nie odjezdzam ja tu zostaje i bede Cie kusic a wiec uwazaj :dance3:
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Daj boze zeby tak bylo, ivana, ale lepiej naj pierw licz na siebie, a jak A.Gabriel ci dopomoze to jeszcze lepiej. Znasz takie powiedzenie "Pomoz sobie, a Bog ci dopomoze".
Reputacja:
3.054
Znam, oczywiscie ale chcialam sie tym snem z Wami podzielic bo uwazalam ze nie jest tuzinkowy , tym bardziej ze ja malo kojarzylam Gabriela...Jakos jak myslalam o moim Aniele Strozu to nie nazywalam go po imieniu ...a tu nagle przedstawil sie.. a juz Swietej Zofii to w ogole nie znalam...To nie jest moj pierwszy sen powiazany z duchowoscia ale nie bede Was zanudzac, przeciez dla niektorych moze to wydawac sie smieszne i nie oceniam ich z tego powodu
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
ivanko nikt tu nie bedzie Cie oceniał ani krytykowal no chyba ze nasz Tarocik ale to juz pewnie wiesz. Dziel sie swymi przezyciami
ja jestem pasywnie agresywny :twisted:
a co do takich widzeń to 100% sceptycyzmu
Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
ivano, chyba ci umknęło że to był sen, a nie kontakt z aniołami. Zinterpretuj to jako sen. Chyba że to było coś innego, ja miałem takie różne wizje, więc nie martw się, że to jakiś fix. sprawdź w sennikach co oznaczają anioły, rozmowa z nimi itp.
Reputacja:
3.054
Drogi Eremicie,
buszuje wsrod roznego rodzaju informacji i szukam wsrod nich tych o Gabrielu i w ksiazce, ktorej jestem szczesliwa posiadaczka pt." Pomocne anioly", R.S.Berkowitz i D.S. Romaine, gdzie wyczytalam , ze Gabriel siedzi po prawicy Boga, zajmujać pewną i zaufana pozycję. Przekazuje przesłania do i od Boga. Arcganioł Gabriel jest odpowiedzialny za widzenie trzecim okiem.
Liczba postów: 1.391
Liczba wątków: 288
Reputacja:
0
Ivano, według mojego sennika* wsparcie Anioła i cenne rady są obietnicą szczęścia. Jego pojawienie się w snach prowadzi do lepszego zrozumienia samego siebie i innych. Biały Anioł to posłaniec zwiastujący dobre nowiny.
Aniołowi, nasi posłańcy, to duchy opiekuńcze. W zależności od naszych działań, od potrzeby inspiracji czy pomocy mogą się okresowo pojawiać także inni przewodnicy, na przykład zmarli rodzice. W Twoim śnie to była Święta Zofia.
* Sennik. 2200 haseł. Mitologiczna, psychologiczna i psychoanalityczna symbolika snów - Marie Coupal
Reputacja:
3.054
Drogi Eremito,
kanalem komunikacyjnym Aniolow z nami wedlug tej ksiazki i wielu innych jest miedzy innymi sen. Mozna to interpretowac tak jak mowisz , aby zaufac intuicji lub mozna to postrzegac troszke glebiej...ja zaufalam intuicji i mam wrazenie ze ten sen mial glebsze podloze, takie, ktore dopiero poznaje....
Liczba postów: 436
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ivanko, podążaj nadal swoją ścieżką i nie przejmuj się tym, co o tym myślą inni. Jeśli faktycznie udało Ci się nawiązać kontakt z "wyższą energią" to zamanifestuje się to w Twoim życiu. Po prostu obserwuj.
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Tarot daj sobie spokoj i odpusc bo to jest juz mało smieszne.