18-11-2012, 21:48 

![[Obrazek: skanowanie0002.jpg]](http://hizashi.strefa.pl/skanowanie0002.jpg)
SPRAWIEDLIWOŚĆ - to nasz wewnętrzny ład, harmonia, równowaga. Zawsze kojarzyć mi się będzie z kobietą; (to również taki sędzia). Niebieska sukienka, dlatego iż to barwa zimna, bezinteresowna - taki jaki powinien być sędzia.
Pionki symbolizują nas - ludzi - nasze postępowanie (ruch w szachach). Może być pozytywny jak i negatywny, wszystko zależy od nas. Wieża jest przestrogą, jeden zły ruch i wszystko się wali. Używanie logiki i umysłu może uchronić nas od tragedii (jak w grze w szachach: zastanowić się pięć razy, przemyśleć ruch). Lekkie piórko może z łatwością znaleźć się po negatywnej jak i pozytywnej stronie. Jeden delikatny podmuch zdecyduje po której stronie się znajdzie: negatywnej z upiorami, demonami (to czarne coś po stronie miecza
 ), z czerwonymi różami (ból krwawienia), czy też z aniołem, białymi konwaliami (miały być lilie ale mi nie wychodziły
), z czerwonymi różami (ból krwawienia), czy też z aniołem, białymi konwaliami (miały być lilie ale mi nie wychodziły  )
)SPRAWIEDLIWOŚĆ siedzi na pionkach co ma oznaczać że jest ponad istotami, bo każdy z nas na swój sposób ma rację, idealna sprawiedliwość nie istnieje. Chodzi o zastanowienie się i znalezienie przez nas równowagi wewnętrznej. Nasze postępowanie nie jest harmonijne, SPRAWIEDLIWOŚĆ zapowiada, że przyjdzie czas kiedy wszyscy zostaniemy osądzeni; to od nas zależy czy dosięgnie nas miecz dlatego tak ważne jest by zastanowić się i dążyć do właściwej samooceny.
Weźcie proszę poprawkę na to, że jestem początkującym miłośnikiem tarota - baaaardzo początkującym...

...ani różnica poglądów,ani różnica wieku - nic nie może być powodem zerwania miłości
NIC- prócz jej braku...

no cóż brak mi słów, odkrywają sie tu talent za talentem
 no cóż brak mi słów, odkrywają sie tu talent za talentem   
	 bardzo ładne, mi się podoba
  bardzo ładne, mi się podoba  

- więc tym bardziej dziękuję - ale przyznajcie że konkurs - przede wszystkim  pomysł rewelacja - najlepsza nauka jak mogła mi się przytrafić - myślę że dla każdego z nas - bawić się i uczyć, czy pogłębiać -
 - więc tym bardziej dziękuję - ale przyznajcie że konkurs - przede wszystkim  pomysł rewelacja - najlepsza nauka jak mogła mi się przytrafić - myślę że dla każdego z nas - bawić się i uczyć, czy pogłębiać -   
	 ciekawe jaka nowa karta bd
 ciekawe jaka nowa karta bd  na koniec stworzymy dobro tarotową talię i wszyscy bd z niej wróżć hehehehehe, osobna książeczka z nazwiskami autorów tylu ich będzie hehhehe
 na koniec stworzymy dobro tarotową talię i wszyscy bd z niej wróżć hehehehehe, osobna książeczka z nazwiskami autorów tylu ich będzie hehhehe  
	![[Obrazek: g010.gif]](http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g010.gif)