Liczba postów: 452
Liczba wątków: 61
Reputacja:
43
Dlaczego tarociści nie typują wyników,np. który koń dobiegnie pierwszy do mety itp. aby wygrać pieniądze? Bo wyniki nie są tak trafne? A wiec , czy wróżby , co do ludzi będą trafne. Pytam , bo raz dla sprawdzenia wytypowałam liczby w totka i sprawdziła się tylko jedna ; p. jak to jest?
Liczba postów: 1.182
Liczba wątków: 18
Reputacja:
168
Ja to widzę tak, że karty to tylko narzędzie i nie mają żadnej siły sprawczej w jakimkolwiek aspekcie życia. Wygrana w totka dzięki nim wpłynęłaby ewidentnie i bezpośrednio na jakość życia a tym samym na nie jako takie, co zaprzeczałoby ich funkcji. Byłyby więc czynnikiem który wpływa i zmienia życie nie tylko osoby która wygrała, ale i jej otoczenia. Jeśli byłoby tak a nie inaczej trzebaby było patrzeć na nie jak na talizmany, którymi nie są.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Człowiek ma aurę, a gra liczbowa nie ma - w niej losuje maszyna. To niby skąd odczytać wynik? Brak punktu zaczepienia. Niby można się jakoś oprzeć o energię grającego, ale zawsze to tylko będą rozważania pośrednie. Dlatego większość odczytała poprawnie wynik wyborów prezydenckich w USA, no ale już z innym typowaniem jest gorzej.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ja próbowałam kiedyś przez jakiś czas losować totka tarotem. Ale ilość trafień nie odbiegała znacząco od kupionego losu na 'chybił trafił'.
Sprawdzałyście, Dziewczyny w celach czysto badawczych?: >
A, znacie, takie przypadki, że jakieś Wróżki typowały jakieś zakłady, zawody, czy coś?
Myślę, że naprawdę, naprawdę, naprawdę dobry tarocista potrafi odgadnąć celnie,czyli: liczbę, konkretną drużynę.
Natomiast średnio zaawansowany bazuję na przedziałach powiedzmy jakieś cesze charakteru: np. 'szczodry'.Ten mężczyzna jest dla Ciebie szczodry. I szczodrość tutaj ma milion znaczeń, sytuacji itd.
A liczba jest o wiele bardziej konkretna.