karty moga pokazac Twoje nastawienie - np. karat Gwiazda nadzieje, a karta 9 mieczy ngatywne mysli w tym kierunku
niezaleznie od tego moze Ci doradzic, co mozes zrobic by iniknac czegos lub by sprobowac cos doprowadzic do celu - pokaze przeszkody, punkty oparcia, co sprzyja
mzoe tez pokazac jakie sa szanse z obecnego punktu, w ktory sie znajdujesz na spelnienie przy takich warunkach, jakie w tej chwili zapewniasz (np. Twoje podejscie do sprawy, Twoje nawyki, etc.)
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Co do tej wróżby (nadal mam ją w głowie) wróżka na moje pytanie czy siostra weźmie rozwód, powiedziała że go nie weźmie, a siostra jest właśnie miesiąc po rozwodzie, czy to znaczy, że to co wywróżyła mi ta wróżka nie było prawdą?
Liczba postów: 53.828
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
wrożba podpowiada takie czy inne dzialanie, a to jak wykorzysta ta osoba tę podpowiedź..to juz co innego...
Najlepiej też pytać o swoje sprawy, a nie o sprawy, tak jak w tym przypadku siostry...
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
hm.. nie wiem... ale byłam u wróżki pół roku temu, a ja nadal boję się sama chodzić, nie mówię o nocy... już koło godziny 19, za moim domem mam przystanek i jak jestem zmuszona sama wracać, gdy jest ciemniej biegnę do domu (muszę obiec swój ogródek) lub gdy jestem u koleżanki to ona mnie odprowadza, mimo że mieszka 150m ode mnie....
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witajcie. Mnie natomiast nurtuje pytanie: jeśli w wyniku otrzymania wróżby dowiedziałam się np. że mąż mnie zdradzi z sąsiadką. Ja wiedząc o tym wcześniej namawiam męża na przeprowadzkę do innego miasta(na co on się zgadza) I teraz zasadnicze pytanie:czy udało mi się zmienić przyszłość?mąż mnie nie zdradzi? czy też zdradzi z sąsiadką w nowym miejscu? Jak to jest,czy moim działaniem sobie pomogłam czy wręcz zaszkodziłam?
Liczba postów: 3.195
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Uważam ze jeżeli bardziej zaufasz mężowi i dasz mu odczuć ze jest dla Ciebie bardzo ważny do zdrady nie dojdzie.Nie ma sensu się zamartwiać i myśleć o zdradzie męża,lepszym rozwiązaniem jest milo spędzać wspólnie czas.
Liczba postów: 855
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Zdecydowanie nie przywiązuj się do takiej wróżby. To paranoja jakaś, programowanie. A myśli kształtują rzeczywistość...