04-04-2013, 14:52
SARNA1 napisał(a):Cesarzowa 6 denarów może być miejscem pewnej wymiany,dawania i brania...może podpasuj coś pod to....Dziękuję Pomyślę o tym.
SARNA1 napisał(a):Cesarzowa 6 denarów może być miejscem pewnej wymiany,dawania i brania...może podpasuj coś pod to....Dziękuję Pomyślę o tym.
cesarzowa napisał(a):Janek napisał(a):Głupiec to ktoś kto niewiele wie, lub nie wszystko jeszcze rozumie. Co do interpretacji ....każdy odczuwa "po swojemu".Jak to T to Tadeusz too ja się pozachwycam. Tomka i Tobiasza tez lubię.
A co do Janka - lubię ten nick - jest ciepły, swojski. A na imię mam T.
Janek napisał(a):cesarzowa napisał(a):Janek napisał(a):Głupiec to ktoś kto niewiele wie, lub nie wszystko jeszcze rozumie. Co do interpretacji ....każdy odczuwa "po swojemu".Jak to T to Tadeusz too ja się pozachwycam. Tomka i Tobiasza tez lubię.
A co do Janka - lubię ten nick - jest ciepły, swojski. A na imię mam T.
Mów mi Janek a jak chcesz znać imię pokop po forum
SARNA1 napisał(a):hahha...no to pozamiataneNie pozamiatane ...dobrze wam idzie...krążycie bardzo blisko wokół tematu...
rudalila napisał(a):...raz kozie śmierć...Najwyższa pora zacząć...spróbować...
cesarzowa napisał(a):Tarota zapytam wieczorem, ale tak mnie naszło, ze to rocznica ślubu Twoich Rodziców. Chociaż, kto brał dawniej ślub w maju?
SARNA1 napisał(a):Jak miałam pomysł na ślub w maju 20 lat temu to mi rodzina spazmów dostała No bo jak w MAJU??? Przecież to nieszczęście murowane.cesarzowa napisał(a):Tarota zapytam wieczorem, ale tak mnie naszło, ze to rocznica ślubu Twoich Rodziców. Chociaż, kto brał dawniej ślub w maju?
np.,Moi rodzice
cesarzowa napisał(a):no niestety....ale to prawda....SARNA1 napisał(a):Jak miałam pomysł na ślub w maju 20 lat temu to mi rodzina spazmów dostała No bo jak w MAJU??? Przecież to nieszczęście murowane.cesarzowa napisał(a):Tarota zapytam wieczorem, ale tak mnie naszło, ze to rocznica ślubu Twoich Rodziców. Chociaż, kto brał dawniej ślub w maju?
np.,Moi rodzice
rudalila napisał(a):No wlaśnie...skąd się, cholerka wziął ten przesąd ? Przecież to najpiekniejszy miesiąc na śluby...
Cesarzowa...ja nawet nie wiem w jakim miesiącu moi rodzice ślub brali... , aż zapytam mamy dzisiaj...
Lepiej postaw karty na co innego...