Liczba postów: 69
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
1. C to było za wydarzenie?
Król Kielichów - Wisielec - Cesarz
Jakaś wizyta u lekarza, która się opóźniła; karty wskazują na to, że sytuacja obracała się wokół jakiegoś mężczyzny (lekarz? a może ojciec?), wobec którego na ogół masz pozytywne uczucia. Spóźnił się? Karty sugerują jakieś zagubienie, ale trudno mi stwierdzić czy dosłowne czy raczej emocjonalne. Trzeba było jakąś decyzję podjąć, spojrzeć na sprawę z trochę innej strony niż, by się tego oczekiwało. Cesarz wskazuje na silny męski autorytet (może policja?) i konieczność pilnowania dorobku, więc może próba kradzieży?
2. Emocje z tym związane
7 mieczy - Królowa Buław - V Buław
Sądzę, że doszło do jakieś kłótni, padły puste słowa; bardzo silne emocje, zawzięcie, upór; może kłótnia w obronie swoich przekonań?
Co to było za wydarzenie ?
Moc Czwórka Kijów, 7 Pucharów
A ja myślę,że tutaj u Ciebie jakieś wydążenie bardzo emocjonalne.
Poczułaś przypływ energii, coś osiągnęłaś,coś doprowadzone jest do końca rozmarzyłaś się trochę - natłok myśli,snucie planów, marzeń - to wszystko wynika z wydarzenia piątkowego
Może chodzi o jakieś sprawy w domu ? Tak jakbyś kogoś ugłaskała ,znalazła jakieś rozwiązanie/
Jesteś silną zdecydowaną kobietą i szukasz pomocy dla kogoś - 4 kijów to dla mnie karta,która daje rozwiązanie,ale nie jest ono akcepotowane przez-wszystkich, komuś się ono nie podoba ,zastanawiasz się co będzie dalej,
Może jakiś probklem rodzinny,kłótnia i ultimatum dla kogoś,kto to wydarzenie spowodował.
Jakie są z tym wydarzeniem związane emocje ?
Kochankowie, 10 pucharów, Trzy mieczy
Na pewno chodzi o kogoś z rodziny- może Twój brat? Szukanie rozwiązania, analizowanie dwóch dróg- rozwiązań . Smutek , ale też i troska . Szukacie pomocy dla kogoś bliskiego.
1. Co się wydarzyło?
I Mag/ 2 miecze/ XIV Umiarkowanie
Pojawiły się nowe plany, nowe możliwości, które wprowdziłaś w życie, a mogły to być:
Nowo poznany mężczyzna, który zaproponował Ci randkę, kawę, czarował Cie, zagadywał, komplementował.
Miałaś okazję poznać znaną, popularną osobę, bądź sama dostałaś propozycję epizodu w filmie ;--)
Dostałaś propozycję zapisu na kurs robienia sushi lub garncarstwa albo kosmetyków naturalnych. Kurs aranżacji wnętrz.
Na ulicy złapała Cie cyganka i wywróżyła zdumiewającą przyszłość.
Zaczynasz remont domu, budowę domu.
Mogłaś dowiedzieć sie o poczęciu dziecka.
Mogłaś zobaczyć swojego Anioła Stróżą.
Oddałaś swoją krew.
2. Jakie były moje emocje z tym związane?
Paź monet
Emocje nie miały tak wielkiego znaczenia jak fakty.
Na chwile obecną chcesz połączyć przyjemne z pożytecznym. Lubisz wyzwania, dlatego jesteś sklonna się zdecydować. Karta ta jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym, że chodzi o jakąś transakcję. Planujesz na tym zaoszczędzić. Zgłębić swoją wiedzę. Powtórze się jest to jakiś kurs, laboratoria, handel, wymiana, praca nad dziełem sztuki lub projektem architektonicznym. Twoje emocje wiążą się z kalkulowaniem i chęcią interesu. Zarobiłaś na dolarze.
Czekam z niecierpliwością na rozwiązenie :--)
Pozdrawiam
MAG
Liczba postów: 5.229
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Dziękuję Madrugało..staram sie jakos trzymac ale marnie mi to wychodzi....Potrzebuje czasu...