Czesc, od jakichs 3 miesiecy gdy tylko spojrz na zegarek jest dokladnie ta sama godzina co minuta, najpierw mnie to smieszylo ale pozniej przestalo byc smieszne... budzilem sie w nocy i odruchowo na telefon a tu 23 23 albo w dzien tez nie wazne czy to telefon czy cos zawsze te same liczby 17 17 itp itd, teraz ie to zdarza rzadziej no alw wczesniej .... notprycznie.. c to mooze oznaczac, szukalem odpowiedzi na angielskich forach i mowili ze anioly cchca mi cos przekazac co niie bardzo rozumiem....
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 8
Reputacja:
45
Jeżeli tylko te liczby widzisz (bo zakładam, że nie patrzysz cały dzień na zegarek), to jest to zapowiedź jakiegoś traumatycznego przeżycia, ale to rzeczywiście musiałoby być niezwykłe, może spoglądasz po swoim ulubionym serialu lub innej rutynie?
Reputacja:
45
No jeśli jest taka wariacja liczb to chyba nic nie oznacza, zwykłe przetrenowanie.
Reputacja:
45
To spójrz znowu, wyjdzie 23.26.
ale mnie chodzi o ten telefon nie patrzylem wczesniej wgl na godzine bo mnie nie interesuje, nie musialem do telefonu dochodzic bo rozmawiam z ludzmi na fb doszedlem wyswietlila sie godzina 23 23 to troche dziwne.
Reputacja:
45
Może to liczby do loterii?
hahahha napewno jedna liczba 23 ciekawe jakiej loteri xD
w ciagu 3 mies byly juz wszystkie .