03-01-2015, 11:54
Pewnie, że może być 
Jeszcze do tego ładnie podany.
3 podudzia to tak akurat ^^

Jeszcze do tego ładnie podany.
3 podudzia to tak akurat ^^
Cytat:Filifionka » piątek 02 sty 2015, 14:43Pieknie Filifionko masz super intuicje brawo !!! Napisałaś gotowanie , pieczenie więc trafiłas w klimat
Ja mam Asa buław, 5 mieczy i 10 denarów.
Myślę, że to może mieć związek z jakąś aktywnością fizyczną, zresztą nie tylko ja na takie wnioski widzę weszłamTenis, squash, a może granie na jakiejś konsoli? Kojarzy mi się też pieczenie ciast lub gotowanie, według jakiejś specjalnej zasady lub diety. Może to być też spacerowanie lub nordic walking.
Cytat:autor: MonikaAbya » czwartek 01 sty 2015, 17:13Moniko pięknie brawo - ma to związek z kuchnią , chodziło o gotowanie ale i komsumowanie
III Cesarzowa
Wydaję mi się że coś w kuchni, możliwe że lubicie razem gotować, sprzątać...
Cytat: Lila » piątek 02 sty 2015, 19:06Lilka napisałas tez o pieczeniu , ciastach to cały czas te klimaty...brawo!!!
4Mieczy Sprawiedliwosc I 5 monet pomine kwestie prawne lub urzedowe oraz finansowe o ktorych mogla byc mowa I przejde do rzeczymoglyscie wspolnie robic jakies ozdoby, stroiki przesadzac kwiatki, obcinac lub farbowac wlosy jak rowniez upiekszac sie. Hm piec casta,ciasteczka, relaxowac sie przed TV lub grac w gry,rozwiazywac krzyzowki lub stawiac karty.
Cytat:autor: Luca1990 » czwartek 01 sty 2015, 17:54odwiedzanie pieknych miejsc
Cesarzowa + rycerz buław znowu ta Cesarzowa!
Myślę, że to "babskie ploty o facetach"
Kojarzy mi się również ze wspólnym dbaniem o urodę i wygląd - to może być próbowanie kosmetyków, wizyty u fryzjera, kosmetyczki, wspólne zajęcia sportowe np. joga, aerobik - zwłaszcza w aspekcie tego rycerza, który wskazuje na ruch.
Trzecia możliwość odwiedzanie jakiś pięknych miejsc np. zwiedzanie zabytków, ale też pojechanie razem na działkę - Cesarzowa posiada działkę i jako rycerz buław się tam wyrusza. Aczkolwiek działka o tej porze roku... Odwiedzanie pięknych miejsc może też być palcem po mapie czyli np. przeglądanie ofert biur podróży, albo planowanie podróży, albo oglądanie zdjęć miejsc, w które by się chciało pojechać, albo się już było.
Cytat:divinetarot » piątek 02 sty 2015, 00:39przyznaje , ze miałabym ten sam problem widzac takie karty i jak napisałas co masz z tym zrobic to az chciałam cos napisac ale nie mogłam.
No dobra to i ja pozgadujęMi wyszła 6 Mieczy oraz 5 buław
![]()
No i powiedz kochana co ja mam z tym zrobić? hahha Myślę, iż oprócz tego że dużo rozmawiałyście i córka pomagała Ci w obowiązkach domowych 6 Mieczy mówi mi tutaj o waszym potencjale artystycznym czy wręcz wybuchu twórczym. 5 natomiast pokazuje zdrową rywalizację, aktywność fizyczną, coś się działo, byłyście w ruchu, stawiałabym na TANIEC lub jakiś sport, aerobic a może joga? lub jakaś inna forma aktywności artystyczno-fizycznej. Z drugiej strony mogłyście też grać w jakąś grę???
Cytat:Tanya » sobota 03 sty 2015, 16:37Tanyu ..mnóstwo radości i pozytwnej energii w tym było i świetnie spedzonego czasu co nam sie zdarza tylko kilka razy w roku z powodu odległosci.
19 słońce
Robiłyście coś twórczego typu przerabianie starych przedmiotów. Dawanie starym przedmiotom drugiego życia. Wpadło mi do głowy także garncarstwo![]()
Co by to nie było to karta pokazuję ile radości ta pasja Wam dała, a dodatkowo to z tej pasji jest chyba także pieniążek
Cytat: Lady of Dreams » sobota 03 sty 2015, 18:21Kiedyś pisałam na forum , że zajmuje się decoupage ale to było bardzo krótko za namową siostry , jakos nie mam cierpliwości do tego .
8 Mieczy(-)
Zdobnictwo, technika decoupage, wyszywacie, szyjecie cos.