Liczba postów: 1.182
Liczba wątków: 18
Reputacja:
168
Dziś dwaj moi koledzy widzieli coś dziwnego... przed chwilą dosłownie. Gadali sobie przed domem i jeden patrzy na niebo i leci sobie gwazda - myślał że to zwykły satelita których pełno lata wieczorem na niebie... nagle jednak obaj zdębieli! Gwiazda lecąc w kierunku drugiej nagle zmieniła kierunek i zaczęła krążyć wokół niej po okręgu robiąc kilka okrążeni... obaj spierdzielali do domu bo się po ludzku wystraszyli że to jakieś ufo czy coś... szkoda że ja tego nie widziałem :/
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Impreza halloween... kurde muszę się gdzieś na taką przebieraną wkręcić!
Liczba postów: 134
Reputacja:
2
Od dziecka mam takie znaki i odwiedziny z tamtej strony od zmarłych ,kiedys nie było dostepu do literatury o duchach ,internetu ,teraz jest łatwiej ,nie boje sie już kiedy zmarła osoba przychodzi do mnie ,pożegnać sie ,modle sie wtedy za jej dusze ,moja prapra babka była zielarka ,leczyła ludzi dotykiem w czasie przed 1917 r,w Petesburgu ,podobno dar jest przekazywany ..cięzkie sa przeżycia z duchami
Liczba postów: 18
Reputacja:
5
To jak z tymi opowieściami? :>
Ostatnio byłem w północno wschodnich Niemczech. Siedzę i oglądam sobie historię o egzorcyzmach i nagle światło mi gaśnie w pokoju (główne), włączam lampkę - po chwili gaśnie, to idę do łazienki i tam włączam. Skończył się filmik i światła się zapaliły.